Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות של הe30 שלי מהיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהרכב שלך מאוד יפה, מושקע ובכללי אני מאוד אוהב את הe30 אבל כמו תמיד יש אבל... לא סובל ג'אנטים דיפ דיש, יש לי קונוטציות רעות מהג'אנט הזה ומדהים שכל הבני דודים בצפון אימצו את הג'אנט הזה בחום.

יש כל כך הרבה ג'אנטים יפים לבמוו שהג'אנט פלסטיק הזה נראה זול מידי לאוטו כזה מושקע.

כנ"ל האגזוז שנראה כמו תוספת זולה על רכב שמושקע כל כך בלהיות נקי.

אני מאוד אוהב רכבים עם קו נקי בלי שטויות מיותרות והאגזוז הזה הורס, אגזוז בעל 2 יציאות שיושב בקו של האגזוז היה נראה הרבה יותר טוב לדעתי.

חוץ מזה רואים שהרכב מושקע בהרבה אהבה ואני מאוד מפרגן הביקורת היא אוהדת בלבד :wink:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אחל'ה בימר ואחל'ה תמונות. :-)

אהבתי - בימר יפה ושמור. תהנה מהבימר ותמשיך לשמור אליו ככה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נראה כמו רכב "בני דודים" האולטימטיבי.

חוץ מזה - מה זה הג'נטים האלה ? נראה כמו תחתית של בלנדר. :hihi:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

הקיט הוא m technik מקורי מפלסטיק שהגיע כאופציה בזמנו....ג'אנט זה עיניין של טעם. אני מאוד הייתי רוצה bbs אבל הם עולים 20 אלף. אגזוז שוב...לדעתי יושב מאוד יפה.

לרשת כמובן יש תפקיד.....עם הרשת אני יכול לנסוע עם גג פתוח ואין רוח ברכב. בלי הרשת ב100 קמ"ש יש הרבה רוח.

אגב אין לי בעיה שתגידו את הדעה שלכם...גם אם מישהו יגיד שזה רכב מכוער וחבל על כל שקל ששמתי בוא אין לי בעיה....במיוחד עם דעות כמו "רכב של בני דודים"...הם גנבו את כל העיצוב מהגרמנים אז סבבה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

הרכב מדהים, אני מקווה שפעם הבאה אני יוכל לבוא בכוחות עצמי עם שלי ולא בתור צלם.

לכל אלה שאומרים שהאוטו נראה כמו "בני דודים" זה מה שמעצבן (לא אותי לפחות) באחזקה של אוטו כזה בארץ, אנשים שחיים בסטיגמות ומנסים להפיץ את החוכמה שלהם. (גם אם זה נאמר ברוח טובה)

זו אחת המכוניות היפות (לטעמי) והמהנות יחסית למחיר (והן יקרות יותר מ106 ראלי)

זאת ספציפית משופרת לפי המראה הגרמני, הקיט כמו שנאמר היה אופציונלי בזמנו, והגאנט בורבט הגרמני כמה שהוא נדוש הוא עדיין אחד היפים לרכב הנ"ל.

תמשיך להשקיע ולשמור על האוטו בפנאטיות.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

אחלה אוטו, רואים שאתה רוסי... 8) (למען הסר ספק, זאת לא הערה גזענית. להפך, זה ח"ח!)

אני מבין שהצלחת לתקן את הרשת. תתחדש, נראה ממש טוב. בכלל, כל הרכב נראה מאד נקי ומהוקצע,

חוץ מהצמיגים שנראים כאילו עוד שניה הם עפים מהג'אנטים. אני תוהה איך אתה מצליח לשמור על הרכב

במצב כזה בישראל, וגם לא להיתפס ע"י המשטרה ולקבל הורדה מהכביש.

תמשיך ככה, ואם אתה צריך משהו מספרד, דבר איתי בה"פ, אני אשמח לעזור.

קלאסיקה מודרנית... :turn-l:

פורסם
אחלה אוטו, רואים שאתה רוסי... 8) (למען הסר ספק, זאת לא הערה גזענית. להפך, זה ח"ח!)

אני מבין שהצלחת לתקן את הרשת. תתחדש, נראה ממש טוב. בכלל, כל הרכב נראה מאד נקי ומהוקצע,

חוץ מהצמיגים שנראים כאילו עוד שניה הם עפים מהג'אנטים. אני תוהה איך אתה מצליח לשמור על הרכב

במצב כזה בישראל, וגם לא להיתפס ע"י המשטרה ולקבל הורדה מהכביש.

תמשיך ככה, ואם אתה צריך משהו מספרד, דבר איתי בה"פ, אני אשמח לעזור.

קלאסיקה מודרנית... :turn-l:

איך אני שומר עליו? נוסע פעם ב....תמיד מכסה. חונה במקומות נורמאלים ולא ליד פאב או מקום הומה אדם. לא חונה בחניות שיכולים לפתוח את הדלת על האוטו עלי ועוד מלא מלא דברים קטנים.

הגאנט מאושר, הקיט מקורי של במוו....הדבר היחיד שאני יכול לקבל עליו הורדה זה קסנון ואולי אגזוז...למה אולי? כי יש לו תו תקן ואישורים. הפנסים אגב לא מושחרים עם צבע אלה מושחרים בדיוק כמו פנסים מקוריים של hella בעזרת X ששמים בתוך הפנס.

בכלל בשנה האחרונה טפו טפו טפו אם עוצרים אותי אז זה רק לבדיקת רשיונות מדי פעם. ההורדה האחרונה הייתה לפני שנה וחצי.

פורסם

אוטו יפיוף .

לדעתי הג'אנטים מאוד מתאימים וככה גם הקיט ( המקורי של במוו יש לציין ) .

יפה לדעת שרכב של "בני דודים" הוא למעשה גרמני . איפה רז שיגיד "אבאבא של הגרמני" .

אחלה הבנה יש לכן גולשות יקרות...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

המושג מכוניות של בני דודים או ערבים או מושגים יפי נפש אחרים באים לבטא לדעתי משהו שאין לו מושג ספציפי ולכן ככה קוראים למכוניות האלה.

מכוניות שמשופרות באופן מצועצע, לא פורפורציונאלי ובעל מראה זול בדרך כלל.

או בקיצור רכבים שלא בנויים בטוב טעם.

לא סתם רק במפרץ יש מכוניות מצופות זהב, הם היחידים שחושבים שזה יפה.

ניסית לקנות פעם במוו בת יותר מ7 שנים?

מה לעשות שיש אנשים שלא רוצים לקבל את זה אבל רק מכוניות של ערבים נראות ככה, כמו שאמרו פה האוטו הזה משייט בגבול האפור של החוקיות ובאזור המרכז האוטו הזה היה מקבל 80 הורדות מהכביש כבר, בצפון יש מעיין מערב פרוע שהמשטרה נמנעת מלגעת במכוניות של ערבים משום מה.

הדברים פה חוקיים בערבון מוגבל, אני לא בטוח כמה הרכב חוקי אם בוחן רכב מתלבש עליך.

אם זה נשמע ככה שזה משהו גזעני אני ממש אבל ממש לא מתכוון לזה! זה העובדות שאנשים רוצים להדחיק אבל זו האמת.

נ.ב

לא מבין את האופנה של הלוחיות רישוי המכוערות והלא חוקיות שגם אנשים אימצו לעצמם... מה הקטע של הפונטים המכוערים בלוחיות רישוי?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
ניסית לקנות פעם במוו בת יותר מ7 שנים?

יש לי במוו בת אוטוטו 25 שנה . ועוד אחת של חבר שנמצאת אצלי והיא אוטוטו בת 15 .

חוץ מזה קנינו לחבר לפני כשנתיים וחצי במוו E30 325 עם קיט M כמו של הבחור וג'אנטים בורבט . אה... היא בת אוטוטו 22 .

כנס לפורומים בחו"ל , אחד הג'אנטים הנחשקים יותר מלבד ה BBSים למיניהם או הג'אנט של האלפינות הוא דווקא ( כדאי שתשב ) הבורבט .

על טעם ועל ריח... מכיר ?

לדעתך זה מצועצע , סבבה . לדעת רבים - מעולה .

אתה לא יכול להחליט בשביל כולם וזהו , מהרגע שבוב אמר שזה מצועצע , זה מצועצע .

בכל מקרה , לטעמי הכל במקום . זו דעתי . אתה לא חייב להסכים ואני מכבד את הדעה שלך .

מה שקשה לי להבין זה איך לעזאזל אומרים שהספוילר הזה ( ואני מצטט ) "מוגזם" . מלבד זה שהוא מקורי של M TECH הוא נראה לי שבר את השיא לספוילר הכי נמוך בעולם .

:-D

לילה טוב , קחו את החיים בקלות ותשדלו לגדוש כמה שיותר . לפחות 3 באר . תשאלו את פוסמן .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...