Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקנייה תתבצע בארה"ב והתקציב 1500$ +-.

העדפות:

מעבד מסידרת ה T8XXX.

זכרון לא צריך מעל 2 גיגה.

מסך 13-15, לא ממש חשוב איזה.

כ. מסך לא NVIDIA ולא אינטל, עדיף 512, אפשר להסתפק ב 256.

לא חשוב גודל HD, עדיף מהיר יותר מאשר גדול, 160G מינימום.

מצלמה מובנית ורמקולים נורמליים.

אני חשבתי על:

1. vaio, אבל יקר מדי ביחס לאיכות לטעמי ויש לו כ. מסך NVIDIA.

2. XPA, נשמע מעולה אבל גם שם יש NVIDIA. למרות שהיום דיברתי עם לקוח שמטפל בכ 60 XPA שחלקם בני שנה וחצי לערך וטוען שכמעט אין לו בעיות.

יש לי עוד כמה רעיונות:

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2285325,00.asp

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2321796,00.asp

על מה בכל זאת הייתם ממליצים?

בריאות לכולם!

פורסם

הדל ששמת קישור אליו הוא עם כרטיס מסך של INTEL

לאסוס יש כרטיס מסך של NVIDIA

להיכרותי עם שוק הלפטופים של היום אין אפשרות למצוא כזה שלא עם NVIDIA ולא עם INTEL, אלא אם אתה הולך על מק שהוא לא על בסיס INTEL, או איזה דגם שיש לו בטעות ATI (אני לא זוכר כזה).

פורסם

Dell studio 1535 מחזיק כרטיס ATI RADEON HD 3450.

הבעיה איתו שהוא 15" ואני לא בטוח שאני צריך כזה גדול.

בקשר ל XPS, דיברתי אתמול עם אדם שמחזיק כ 90 מחשבים כאלה שקנה במהלך השנה וחצי האחרונות ומרוצה מהם מאוד.

יש המלצות על ה ASUS?

בריאות לכולם!

פורסם

עדכון קצר:

היום הזמנתי ASUS F8VA-B1, לא מצאתי דעות שליליות לגביו ולגבי ASUS בכלל. המחיר לא בשמיים לעומת האיכות והנתונים שקיבלתי. יש לו מעבד P8400 במהירות 1066Mhz, זכרון 4G 800, מסך 14" וכ. מסך ATI עם 1G זכרון ייעודי. הוא די יפה לטעמי וע"פ הביקורות גם נוח לשימוש.

בריאות לכולם!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן - עדכון קצר;

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב, אין מלים.

מחשב יפה, נוח, לא גדול מדי (14" WIDE).

אין לי עדיין הרבה ניסיון איתו אמנם אבל אני מרוצה בינתיים עד הגג.

עכשיו אני צריך לקחת את הזמן ולהבין איך עובדת מע' ההפעלה המצומצמת של אסוס, אמנם כתוב לי שהיא מותקנת אבל במסך הפתיחה בהדלקת המחשב אין לה זכר.

בריאות לכולם!

פורסם

עכשיו אני צריך לקחת את הזמן ולהבין איך עובדת מע' ההפעלה המצומצמת של אסוס, אמנם כתוב לי שהיא מותקנת אבל במסך הפתיחה בהדלקת המחשב אין לה זכר.

אז יותר מצומצם מזה אני לא מכיר.

• תוכן חדש...