Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאל אותם מה הם צריכים.

ב 500 שח אפשר לקנות לא מעט דברים שיכולים לעזור בבית חדש (כלי מטבח \ טלפון אלחוטי DECT \ אביזרי נוי וכד') ועדיף שתחסוך להם כלי-נטול-שימוש בארון או את הטירחה שבהחלפה שלו בחנות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אתה צודק. אך לפעמים "לא נעים" לומר מה צריכים באמת. כי הם לא יודעים מהו התקציב שלי לזה, ויגידו לי שחסר להם טוסטר [60 שח..]

אולי פשוט לתת להם שובר לחנות לכלי בית על הסך הנ"ל? יש מצב לגשת לחנות לשלם להם 500 ש"ח ולבקש כזה שובר? אף פעם לא עשיתי דבר כזה..

או שאז זה גם יגביל אותם דווקא כלי בית.. דווקא אותה חנות..

וסתם לתת מעטפה? זה הם קיבלו בחתונה.. אני רוצה לתת מתנה.

פורסם

וסתם לתת מעטפה? זה הם קיבלו בחתונה.. אני רוצה לתת מתנה.

אתה יודע מה, מכל מה שאמרת עד עכשיו - זה ממש לא "סתם לתת מעטפה".

הם יעריכו אותך הכי הרבה אם תתן להם מעטפה ולא מתנה שאין לה שימוש. תגיד להם שיקנו בכסף הזה מה שהם רוצים ושיגידו שזה מתנה ממך. להגביל אותם למקום אחד זה לא תמיד הכי טוב, קניות לבית חדש מתפרסות על הרבה מקומות כי אין מקום אחד שמרכז את הכל ובמחירים הכי טובים שיש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מחזק את איציק (אלא מה, יש לי 3 מקציפים חשמליים בבית שאף אחד מהם לא קניתי!)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם לגבר יש זוג ידיים ימניות והוא יודע לעבוד איתם - קנה להם מקדחה וכמה כלי עבודה מהסוג שצריך בכל בית.

לגבר יהיו צעצועים חדשים, האישה תשמח כי יהיה מי שיתלה את כל הג'אנק שהם קיבלו מהאחרים :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור מי שעובר לגור עם בת זוגתו בעוד כשבועיים (היום נחתם חוזה בשעה טובה :D )

אני מניח שמספר אנשים שאני מכיר יהיו במצבך,

למען האמת, הייתי מעדיף את הכסף במעטפה, כי יש כלכך הרבה דברים לקנות, צריך לתת צורה לבית והרגשה של "הבית שלי", ולא ממש יש לנו תקציב לזה, אז באמת מעטפת כסף יכולה להיות משהו נחמד

או לחילופין באמת לשאול , אבל בתחמנות , כמו "מה עוד אתם הולכים לקנות לבית? לא צריך פה XXX ?"

• תוכן חדש...