Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מספר חודשים אשני "מסתובב" בפורום ומנסה ללמוד את הנושא. חשקה נפשי ברכב אספנות ומאחר שאין דגם מסויים ש"מדליק" אותי יותר מהאחרים או שאני זוכר כילד שהיה לאבא וכו... הדרישות הבסיסיות שלי הן כאלו:

1. רכב קבריולט, כי ממילא הוא לנסיעות קצרות ועלות הביטוח זהה (שלא כמו ברכב רגיל) וכדי להרגיש שונה מרכב של יום יום.

2. אפשרות להסיע 4 נוסעים (או 5) (או 6 אם מדובר באמריקאית רחבה). זה פוסל את המרצדס SL450 שהיתה אופצי שקרצה לי. (אגב- יש אפשרות ל 2+2 ברישיונות של ה- SL?

3. חשוב שיהיו בעלי מקצוע שיודעים לטפל ברכב בארץ ובמחירים סבירים (אני לא מכונאי)

4. חשוב שהרכב יהיה יחסית אמין (לרכב בן 30+)

5. רכב שנעים לנהוג בו, לא רוצה להאבק בהגה, בלמים וכו.

6. הרכב יעמוד רוב הזמן לכן צריכת דלק לא חשובה

7. לא מחפש רכב משנות ה 50, 60. אלא מאמצע שנות ה - 70 עד לגבול המותר 78/79

8. התקציב: כמובן תלוי במצב הרכב וכמה צריך עוד להשקיע אבל כעיקרון 80-90 אלף לרכב מוכן אצלי בחניה

האופציות שחשבתי עליהן:

1. מוסטאנג קבריולט

2. אלדורדו קבריולט - לא בטוח שיש לי מקום בחניה

3. קורבט / קאמרו / פיירבירד - יש להם דגמי קבריולט מהשנים הרלוונטיות?

4. אשמח לשמוע הצעות נוספות ואיך הרכבים המוזכרים עומדים בפרמטרים שרשמתי.

תודה

פורסם

אתה בכיוון הנכון. מה שאתה צריך זו אמריקאית ישנה.

ממליץ לך לעשות חיפוש באיביי ולייבא את הרכב שמוצא חן בעינייך.

בארץ רכבים כאלה נמכרים בד"כ בסכומים מנותקים מהמציאות, מצבם הכללי לא טוב ובסה"כ יש חתיכות בודדות אז תצטרך לעבוד קשה כדי למצוא אחת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה,

ראיתי ביד-2 מדור "רכבי אספנות" אחד בשם אילן שמפרסם עשרות מכוניות (שנמצאות עדיין בארה"ב) מישהו מכיר את הבחור ויכול לתת חוות דעת?

פורסם

מדובר ביבוא אישי,

הוא בעצם חוסך לך את העבודה[למצוא מכונית, שילוח, משרד תחבורה, מכס וכל הקישקושים],

ולוקח לך עליה עמלה.

----

פורסם

אם המחיר שהוא נותן זה "עד החניה" כולל רשיונות, יכול להיות שהעסקה לא רעה. אגב, אם הוא מצליח להוריד דרגת מכס אחת או 2 כי יש לו נסיון ולי אין, זה כבר חוסך את העמלה שלו, האם ההשערה הזו נכונה?

מישהו יכול לתת חוות דעת על האדם עצמו?

תודה

פורסם

אני לא מכיר את האדם הזה אבל אני יודע שיש בחור במועדון החמש שמתעסק עם ייבוא של רכבים.

סה"כ העסק לא יותר מדיי מסובך ואם תעשה קצת שיעורי בית ותגיע למפגש מועדון החמש ותתיעץ עם עשרות אנשים שהביאו רכבים בתקופה האחרונה תוכל לבצע את זה בעצמך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...