Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום יש לי שידת מגירות אשר צבעתי אותה בפוליאור .

אני מעוניין לפרק את השידה ולקנות פרומייקה ולהדביק עלייה פורמייקה .

הבנתי שעושים זאת בעזרת דבק מגע .

האם צריך להוריד את כל הצבע לפני ההדבקה של הפורמייקה ? .

האם מורחים את דבק המגע עם מברשת ? .

איך גורמים לכך שהאוויר הכלוא יצא , ז"א שהכל יצא חלק .

ואיך מדביקים את הפורמייקה לקנטים ? , ראיתי שלנגרים יש מעיין סכין - דומה לסכיו גילוח .

אשמח להמלצות ועיצות בנושא .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני לא בטוח שאפשר עם מברשת.

יש איזה כלי מסויים, שכחתי איך קוראים לו, בלי נדר אני אשאל את אבא ואגיד לך.

אתה צריך למרוח דבק על הפורמייקה ועל המשטח שעליו אתה מדביק את הפורמייקה, נותן לזה קצת זמן, בוא נגיד שאתה שם את היד הפוך על הפורמייקה, אם השיערות נדבקות אז תן לזה עוד קצת זמן.

לקנטים, זה קצת יותר קשה, מקום קטן ולא נוח.

אתה מדביק אותו דבר על הקנט, ומה שנשאר לך בצד אתה "חותך" עם שופין (משוף), אבל תהיה ממש ממש זהיר כדי שלא תשבור את הפורמייקה.

בכלל תהיה עדין עם הפורמייקה, היא ממש שבירה.

זה בעיקרון, אם תצליח לעשות לבד, תנסה, אם לא אז עדיף שתתן לנגר לעשות את זה.

בהצלחה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

זה בסגנון "מסרק" עם מה שמורחים דבק מגע, זאת חתיכת פח, שעלייה בקצה יש שיניים, על מנת לפזר את הדבק וכו'.

יש לתת לדבק זמן מה, עד שהוא מתייבש, לא להתפתות להדביק כאשר הדבק עוד "נע".

פורסם

לקנטים יש משהו אחר ממה שהבנתי.

צריך לגהץ את זה ואז זה נדבק.

את השאריות מורידים פשוט עם סכין יפאנית.

פורסם

לכלי שמורחים איתו את הדבק נקרא "ציקלינה"

כעקרון יש אפשרות למרוח את הדבק עם מברשת אבל יש לעשות את זה מהר כדי שלא יתייבש הדבק בזמן המריחה.

את הדבק יש למרוח גם על השידה וגם על הפורמייקה. לאחר המריחה יש לחכות עד שהדבק ייתיבש ממש.

מומלץ מאוד ללטש טוב עם נייר זכוכית את המקום שאתה רוצה להדביק עלוי לפני מריחת הדבק.

בסוף ההדבקה אפשר ללחוץ את הפורמייקה עם חתיכת קרש בשביל להוציא את הבועות.

לגבי הקנטים מה שענו לך כאן נכון לגבי קנטים מסוג PVC, אבל אם אתה מדביק עם קנט פורמייקה אז תדביק אותה באותה צורה עם מברשת.

בהצלחה.

• תוכן חדש...