Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת קלאב-טורקיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחברה שלי רוצים לנסוע לקלאב בטורקיה בשבוע הבא (4 לילות, ביום שלישי הבא). יש מבחר עצום של קלאבים ואנחנו ממש לא יודעים במה לבחור. בגדול אנחנו מחפשים קלאב שהוא 5 כוכבים (לא דלוקס) והתקציב הוא באזור ה-550$ לאדם.

1. האם יש מישהו שיכול להמליץ על קלאב טוב שהוא היה בו?

2. ישנו קלאב "גרנד הבר" באנטליה בהנחה גדולה לחברי לאומי קארד. מישהו מכיר את הקלאב המדובר?

3. כל המלצה לקלאב איכותי, כזה שיש בו ספורט ימי ולא משעמם, תתקבל בברכה.

פורסם

הייתי בבודרום בקלאב בשם BELIZIA

עלה לנו 550$ לשבוע כולל טיסה וטסנו בתחילת אוקטובר (לפני שלוש שנים)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני וחברה שלי רוצים לנסוע לקלאב בטורקיה בשבוע הבא (4 לילות, ביום שלישי הבא). יש מבחר עצום של קלאבים ואנחנו ממש לא יודעים במה לבחור. בגדול אנחנו מחפשים קלאב שהוא 5 כוכבים (לא דלוקס) והתקציב הוא באזור ה-550$ לאדם.

1. האם יש מישהו שיכול להמליץ על קלאב טוב שהוא היה בו? melia,Le Chateau ,lyra ויש עוד המון

2. ישנו קלאב "גרנד הבר" באנטליה בהנחה גדולה לחברי לאומי קארד. מישהו מכיר את הקלאב המדובר?שלא תעז

3. כל המלצה לקלאב איכותי, כזה שיש בו ספורט ימי ולא משעמם, תתקבל בברכה.ספורט ימי רציני (לא קטמרן וגלשן רוח) כמו סקי מים וכו' שכלולים במחיר יש רק בקלאב מד,בכל שאר הקלאבים זה כרוך בתשלום .

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לחפש מלון שנכנס בתקציב שלכם ולשאול עליו פה לקבל חוות דעת.מגוון האופציות פשוט עצום.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תודה יוסי, למה "לא להעז"? :) יש לך ניסיון עם הקלאב הזה? (גרנד הבר)

קיבלנו הצעה טובה ללה-שאטו, משהו טוב?

ועוד קלאב ששמעתי עליו.. לונג ביץ'.. מה אתה אומר?

פורסם

ההבר - אם אתה אוהב מלונות קטנים מלאים בגרמנים בלבד עם אוכל בינוני לך על זה.

לה שאטו - מצויין הייתי לפני כשלושה חודשים ומאוד נהננו,קלאב גדול מאוד עם 7 מגלשות מים,3 בבריכה בתוך המלון ועוד 4 בבריכה שעל החוף (הפרטי של המלון),יש snak bar על החוף עם אוכל בצהריים ושתייה חופשית.

הופעות בערב וצוות מאוד נחמד - אני ממליץ

דרך אגב איזה מחיר קיבלת ? אני אומר לך אם הוא טוב.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
ההבר - אם אתה אוהב מלונות קטנים מלאים בגרמנים בלבד עם אוכל בינוני לך על זה.

לה שאטו - מצויין הייתי לפני כשלושה חודשים ומאוד נהננו,קלאב גדול מאוד עם 7 מגלשות מים,3 בבריכה בתוך המלון ועוד 4 בבריכה שעל החוף (הפרטי של המלון),יש snak bar על החוף עם אוכל בצהריים ושתייה חופשית.

הופעות בערב וצוות מאוד נחמד - אני ממליץ

דרך אגב איזה מחיר קיבלת ? אני אומר לך אם הוא טוב.

תודה על התשובה המפורטת.

קיבלתי מחיר 598$, מחיר טוב?

• תוכן חדש...