Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילה שהגיע לחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי את כל אישורי היבוא הקשורים למשרד התחבורה ניתן לקבל אך ורק

במשרד התחבורה - אגף היבוא רח' המלאכה 8 תל אביב.

------------------------------------------

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

יאיר שלום,

כחיפאי ששיחרר לא מעט חבילות בסניף "שקמונה" (הסניף הראשי של הדאר בחיפה) אומר כך:

א. אם קבלת טופס להגעת חבילה ולא בקשו ממך רשיון יבוא אזי גש לסניף שקמונה עם הטופס. יורדים למכס 2 קומות למטה, יש שם חלון המשמש עמדת בידוק מכס, משלמים במקום את המיסים כחוק והחבילה בידך.

ב. אם יש צורך ברישיון יבוא ממשרד התחבורה אזי אתה יכול אחת משתיים: 1.להרים טלפון לאגף היבוא של משרד התחבורה ברח' המלאכה 8 ת"א והם יפקססו לך טפסים או ינחו אותך להוריד טפסים באינטרנט ולשלוח אליהם. את הרשיון החתום תקבל מהם בדואר.

מכיון שהחבילה כבר כאן ואתה מעוניין לשחררה כמה שיותר מהר ניתן לגשת ולהסדיר הכל במקום. נדמה לי ששם הממונה על היתרי היבוא נקראת סימה.

בהצלחה.

פורסם
יאיר שלום,

כחיפאי ששיחרר לא מעט חבילות בסניף "שקמונה" (הסניף הראשי של הדאר בחיפה) אומר כך:

א. אם קבלת טופס להגעת חבילה ולא בקשו ממך רשיון יבוא אזי גש לסניף שקמונה עם הטופס. יורדים למכס 2 קומות למטה, יש שם חלון המשמש עמדת בידוק מכס, משלמים במקום את המיסים כחוק והחבילה בידך.

ב. אם יש צורך ברישיון יבוא ממשרד התחבורה אזי אתה יכול אחת משתיים: 1.להרים טלפון לאגף היבוא של משרד התחבורה ברח' המלאכה 8 ת"א והם יפקססו לך טפסים או ינחו אותך להוריד טפסים באינטרנט ולשלוח אליהם. את הרשיון החתום תקבל מהם בדואר.

מכיון שהחבילה כבר כאן ואתה מעוניין לשחררה כמה שיותר מהר ניתן לגשת ולהסדיר הכל במקום. נדמה לי ששם הממונה על היתרי היבוא נקראת סימה.

בהצלחה.

הם לא ביקשו רשיון יבוא ,כתוב בדף שקיבלתי שצריך להביא אישור מהמשרד הרלוונטי,שזה משרד התחבורה אם אני הבנתי נכון,קיבלתי את הפקס מתל אביב לבקשתי,השאלה היא לנסוע לחיפה ולנסות להוציא את החבילה או לפקסס בחזרה לתל אביב את הטופס ולהמתין לאישור

פורסם
הם לא ביקשו רשיון יבוא ,כתוב בדף שקיבלתי שצריך להביא אישור מהמשרד הרלוונטי,שזה משרד התחבורה אם אני הבנתי נכון,קיבלתי את הפקס מתל אביב לבקשתי,השאלה היא לנסוע לחיפה ולנסות להוציא את החבילה או לפקסס בחזרה לתל אביב את הטופס ולהמתין לאישור

אם הם בקשו אישור מהמשרד הרלוונטי אז אל תגיע לשקמונה בלי האישור, חבל על זמנך והנסיעה הם מאד "מרובעים" במכס.

קבל את האישור (שהוא בעצם רשיון יבוא עבור הפריט/ים שבחבילה) מאגף היבוא במשרד התחבורה בתל אביב ורק לאחר שזה יהיה בידך תגיע לחיפה.

פורסם
אם הם בקשו אישור מהמשרד הרלוונטי אז אל תגיע לשקמונה בלי האישור, חבל על זמנך והנסיעה הם מאד "מרובעים" במכס.

קבל את האישור (שהוא בעצם רשיון יבוא עבור הפריט/ים שבחבילה) מאגף היבוא במשרד התחבורה בתל אביב ורק לאחר שזה יהיה בידך תגיע לחיפה.

כך חשבתי ,תודה רבה ,לנסוע במיוחד לחיפה ולחזור בלי החבילה ,זה לא "נעים"

פורסם

יאיר, שלחתי לך ה"פ לגבי הגרירה ולא חזרת אליי. תיצור איתי קשר אם זה עדיין רלוונטי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סוף טוב...קיבלתי טלפון ממשרד התחבורה בת'א,שיש לי אישור להוציא את החבילה.

הבשורה הפחות טובה שהם לא מוכנים יותר לשלוח פקס,וצריך או לבוא לשם ולקחת את המקור,או שהם ישלחו את המקור בדואר.

לידיעתכם...

• תוכן חדש...