Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות פנייה שהגיעה אליי אני מחפש מחשב תרומה למשפחה נזקקת.

מדובר במשפחה חד הורית עם 3 ילדים (בת 3, בן 5 ובן 7) כשהמחשב לא יחובר לאינטרנט (איןם להם תקציב) אלא ישמש בעיקר ליישומי אופיס וקומפי (שאני נותן).

מקלדת ועכבר יש לי בשבילם וכנראה שגם מסך אצליח לארגן. מבחינת איסוף אני אגיע לכל מקום בין ב"ש למרכז.

תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור.

עריכה: מוכן גם לשלם מכיסי סכום סמלי עבורו (100-200 ש"ח) בין אם לבעלי המחשב ובין אם להשלמת חלקים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לי מחשב קומפלט, אבל אני יכול לעזור בחלקי מחשב - זכרונות, דיסק קשיח, CD/DVD, מקדלת, עכבר, וכו'. אולי אפילו מסך CRT 17 אינטש.

אם זה עוזר לך איכשהו - שלח ה"פ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי שלושה מחשבים שכל אחד עם בעיה אחרת , יתרמו לכל נזקק .

אם אתה יכול להפוך אותם לאחד בו תיקח .

+מקלדת ועכבר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שלום יש לי CD לתרום (אולי אפילו צורב, אני לא זוכר כבר)

כמו כן מסך 17" שדל מאג תקין לחלוטין ועובד.

הציוד נמצא בבית הורי באיזור חולון, אם יש צורך צור איתי קשר בפרטי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כמו כן ,גם לי יש מספר דברים לתרום במידה ותצרתך להשלים ציוד ,כגון צורב וזיכרונות .

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

יש לי שני מחשבים SUN "שולחניים" עם דביאן/אובונטו. המתנה הכי "שווה" לעתיד של הילד.

:roll:

בנוסף יש לי ערמת זיכרונות 256 ישנים חיסית וכל מיני מעבדים דור 4

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מחשב פנטיום 4 עם חלונות XP כולל מקלדת ועכבר

512 מגה זיכרון ותוכנות אחרות.

מוכן לתת לך עכשיו או מתי שתרצה.

יש גם המון המון משחקים.

• תוכן חדש...