Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

דיפדפתי קצת בפורום, על מנת למצוא את התשובה לשאלתי. הבנתי שלא קיים מחירון רכב רשמי (בסגנון לוי יצחק), בכל אשר קשור לרכבי אספנות, ובתוך זה כמובן גם בנושא החיפושיות הישנות.

אני באופן אישי איני נמשך יתר על המידה לרכבי אספנות, אבל חברה שלי היא פשוט ההיפך ממני. החלום שלה הוא חיפושית ישנה. היא הסבירה לי שיש חיפושיות גרמניות ויש חיפושיות ברזילאיות (ומה לא...), והאמת היא שאני לא מבין בנושא, כלומר האם חיפושית גרמניה שווה יותר מברזילאית. מה שכן הייתי מעוניין לברר דרך הידע הרב שלכם בנושא, הוא מהו המחיר הממוצע אותו יכול לדרוש מוכר רכב שכזה.

אני יודע שהשאלה היא כללית מדי בסוגה, אך אנסה לספק את הפרטים שאני יודע על הרכב ששמתי עליו את עיניי: אינני יודע מה מצב המכאני, מפני שהמוכר לא ציין זאת במודעת המכירה, אך הוא ציין שהרכב עבר שיפוץ כללי חיצוני. ואכן, הרכב נראה מדהים (באופן יחסי) מבחינה חיצונית, כיאה לרכב אספנות מכובד.

וכעת לשאלה המתבקשת: להערכתכם, בהנחה שמדובר בחיפושית גרמניה, ברזילאית, שבדית או טוניסאית... מה המחיר שיכול לדרוש המוכר, בהנחה שהמצב המכאני הוא סביר לחלוטין?

אודה מראש לכל העוזרים במלאכה. 8)

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

חיפושית יכולה לעלות בין 5 אלף שקל ל20 אלף שקל. והכול תלוי בפחחות,מכניקה ופנים. כמובן שאי אפשר להעריך רכב כזה ללא מידע: איזה שנה ,דגם, מנוע, רמת הפחחות, ואיכות פנים הרכב וכמובן האם יש חלודה ברכב [מן הסתם].

תן מידע וכך יעזרו לך יותר טוב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כנס לפורום חיפושיות בתפוז ותקרא את המאמרים על סוגי החיפושיות. יש חיפושיות גרמניות, אמריקאיות וברזילאיות.

מחיר של חיפושית יכול להתחיל מ-5K ש"ח לרכב במצב נסיעה ויכול להגיע גם ל-50K ש"ל לרכב במצב תצוגה/משופר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל כמו שאמרו כבר לפני תקרא ותשאל גם בתפוז , שם בפורום של מועדון החיפושיות מתרכז הרבה ידע ברכב הזה .

קצת רקע אני אתן לך פה .

חיפושיות יוצרו בגרמניה ודרום אמריקה .

מ76 או 77 אין ייצור של חיפושיות בגרמניה , כמובן שהייצור בדרום אמריקה היה פחות איכותי .

מבין החיפושיות שייוצרו בגרמניה , ישנן כאלה שייוצרו תחת השם סופר ביטל בארץ מכנים אותן אמריקאיות.

הן מתקדמות יותר בעיקר במערכת המיתלים ,ובעלות תא מטען גדול יותר .

ה"אמריקאיות " נחלקות לשני דגמים עיקריים, 1303 1302 (בלי קשר לנפח שיכול להיות 1300 או 1600) ל1303 שימשה קדמית קמורה ,ו1302 שימשה שטוחה כמו לגרמניות .

לגבי מחיר , לרוב גרמניות בין 68 ל76 יותר זולות ,מאמרקאיות או גרמניות מתחת 68 .

בגרמניה מעל 76/7 לא הייתי נוגע .

כמובן שעם שיפוץ המחיר עולה , לפי רמת השיפוץ.

אתם מוזמן לבוא להתרשם במפגש ברמת גן בימי שישי ב16:30,ובחיפה שצריך לשאול בפורום.

בסוכות יהיה מפגש שנתי גדול.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...