Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זוכר שכאשר השתחררתי ב 2004 מהצבא, הופיע באתר ההכוונה לחיילים משוחררים מין פירסום של הטבה של קרקע חינם לבניה באזורים וישובים מסויימים בצפון או בדרום, אם אני לא טועה זה היה תקף ל 5 שנים בערך, והיו כל מיני תנאים של לו"ז לבניה ואי אילו תנאים אחרים.

הנושא עלה בשיחה עם חבר, ושנינו מנסים לברר על כך פרטים, ניסיתי לפנות ליחידה והכוונת חיילים משוחררים, אבל עדיין לא חזרו אלי.

אני לא מוצא מידע על כך באתר שלהם, אולי אני לא יודע איפה לחפש.

לכן רציתי לפנות לפורום שכבר עזר לי הרבה בנושאים שונים ומשונים בעבר, ובהצלחה של 100%,

מה שאני מבקש זה לקבל פרטים על ההטבה, אם מישהו יודע כמובן, או שיש לו קשרים ויכול לברר על זה יותר, אני מציין שייתכן שהחוק הזה כבר לא קיים לחיילים משוחררים של היום, אני לא בטוח לגבי זה.

תודה רבה מראש על כל עזרה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

עמית,

אכן היתה החלטה שכזאת, אך היה חלון זמן שנגמר. (החלטה 952 ו-994)

http://www.mmi.gov.il/hachlatot/ShowDocFile.asp?misHach=994

בלי קשר להיותך חייל משוחרר, גם כיום יש מידי פעם מכרזים של ממ"י המאפשרים רכישה בתנאים דומים.

חשוב להדגיש - אתה אומנם מקבל את הקרקע במחיר אפסי, אבל עדיין תדרש לשלם הוצאות פיתוח שהן בסדרי גודל של עשרות אלפי שקלים, וכל זאת בטרם תתחיל לבנות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...