Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הזמין מחשב חדש באייבורי.

מחר הוא מקבל אותו. (כנראה, אפילו שהתקשרו אליו ואמרו לו שהוא יהיה מוכן רק בסוף היום ואולי אפילו מחרתיים).

בכל מקרה, הוא רוצה להריץ עליו תוכנה לבדיקת חומרה, ע"מ לוודא שהכל תקין לפני שהוא מתחיל לבצע עליו התקנות רציניות ולעביר אליו חומר, כי כידוע יש המון בעיות עם המחשבםי של אייבורי.

איזה תוכנה ניתן להריץ על מחשב שתבדוק שהוא 100% תקין?

פורסם
חבר שלי הזמין מחשב חדש באייבורי.

תנחומיי :roll:

כי כידוע יש המון בעיות עם המחשבים של אייבורי.

אם זה ידוע,אז למה המחשב נקנה דווקא משם? חסרות חנויות טובות אחרות?

פורסם

א. לא אני הזמנתי מחשב באייבורי.

ב. למה?

1.כי הם זולים, הרבה יותר ממקומות אחרים אם קונים את אחד המפרטים שהם הרכיבו, שכוללים רק מותגים בעלי שם (לוח אם ג'יגה-בייט, זכרון קינגסטון, הארד דיסק ווסטרן דיגיטל, צורב אסוס, וכמובן מעבד מקורי של אינטל).

ג. זה גם לא כל כך משנה מאיפה נקנה המחשב, שכן אני שמח לבשר לך שאני את המחשב האחרון שלי רכשתי מחנות מאוד מוכרת ומכובדת, שהמון "גיימרים" ופריקים של חומרה רוכשים אצלה. ואחרי ההרכבה היו מספר בעיות, תוקנו בסופו של דבר כמובן, אבל עדיין, באייבורי הייתי יוצא עם כמה מאות שקלים פחות.

2. הם נוחים וזמינים, סניף בכל חור כמעט, ופרסומת בכל עיתון, מושכות הרבה לקוחות יחסית.

הקיצר, יש למישהו תוכנה לבדיקת יציבות?

פורסם

לא מזמן גיליתי כלי מעולה בשם UBCD.

יש שם כמעט כל מה שצריך כדי לגלות תקלות חומרה במחשב ביתי - בדיקות לזיכרון, למעבד, לדיסק הקשיח ועוד שאר תופינים שפשוט לא יצא לי לנסות.

והכי חשוב, לא צריך להתקין ווינדוס עם כל הדרייברים המתאימים רק כדי לגלות שהדיסק הקשיח שלך מכיל סקטורים רעים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אייבורי?

ככה החבר שלך יראה אחרי זמן מה.

:onfire:

כשהוא יהיה במעבדה הוא יראה ככה

:brickwall:

וכשיספרו לו שזה לא המחשב אלא זה בגלל שהחלונות מלאים בבגים ווירוסים וצריך לפרמט וזה עולה 350 שקל

הוא יראה ככה

:multi::snipersmi

או ככה:shock2:.

הרבה הצלחה. הוא יזדקק לה.

• תוכן חדש...