Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בנושא LCD

eladbe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד יקרים. וכנראה שיחסית לLCD - גם איכותיים.

עם זאת, פלזמה של 7000 שקל (סמסונג, LG,פנסוניק) , עושה בית ספר למסך הכי יקר וטוב שלהם.

יצא לי לבצע בדיקה כזו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני בדעתו של אייל מניסיון של לפני שבוע הייתי באותה התלבטות , בגדלים האלו רק פלאזמות .

האיכות של הצבעים והתמונה זה משהו מיוחד פשוט רואים מדהים בפלאזמה והצבעים ניראים הרבה יותר אמיתיים מאשר ב-LCD .

יתרון חשוב נוסף זה בחיבור לכבלים \ YES רואים פשוט טוב בהרבה בפלאזמה ב-LCD רואים אותם דיי מעוות.

לפני שבועיים קניתי פלאזמה של LG מדגם PG200R והיא פשוט מצויינת בחיבור ל-YES עם כבל SCART התוצאה של התמונה טובה מאוד בעיקר ביחס ל-LCD , בחיבור HDMI מהמחשב התוצאה לא פחות ממצויינת רואים באיכות סופר גבוהה והצבעים ממש ניראים אמיתיים.

היתרון היחיד לדעתי של LCD זה בחיבור למחשב שרואים קצת יותר חד וברור מאשר בפלאזמה.

פורסם

מאמר מעניין:

http://www.hometheater.co.il/article01332

באופן עקרוני, מלבד עומק הצבעים בפלזמה,והניגודיות העדיפה משמעותית,, בפלזמה אין דבר כזה זמן תגובה כי הוא אפסי.

מי שאוהב לראות הרבה ספורט , יסבול בLCD מכיוון שהוא מאוד רגיל לתנועות מצלמה מהירות או תנועה מהירה (למשל בעיטת כדור).

בנוסף ה"שחורים" בפלזמה הרבה יותר שחורים , מאשר בLCD ממוצע בו צבע שחור משמעותו אפור כהה.

הפלזמה יודעת להראות בצורה הרבה יותר איכותית, תכנים שהם לא HD ,כלומר ממירים רגילים של YES והוט,

ולטעמי אין שום בעיה בחיבור למחשב, אני מאוד מרוצה מאיכות התמונה בחיבור למחשב.

לסיום עוד מאמר: למה לא רואים טוב ב LCD :

http://www.hometheater.co.il/article01326

אם המאמרים האלה היו יוצאים לפני שקניתי את הפלזמות שלי, הדוקטורט שעשיתי בנושא היה הרבה יותר קל (ביצעתי השוואות רבות למשך חודשים עד שראיתי בעיניים את ההבדלים ולמדתי את ההבדלים בין כל פרמטר לפרמטר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...