Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לי המגן רוח שהזמנתי באיביי לרכב שלי, כזה בדיוק:

51-MiyOJZ0L__AA280_.jpg

עלה לי 310 דולר עם משלוח. משום מה סגרו את המכס שהיה ברחוב פל ים בחיפה אז זה הגיע לדואר בצ'ק פוסט ברחוב המוסכים 24...

אני מגיע כולי שמח לאסוף אותו ובניתי על כ40 אחוז מכס כרגיל. ציפתה לי הפתעה קטנה....

אני לא יודע מה השתנה אבל המכס היה רק 90 שקל. השאר היה מע"מ עוד 233 ומס קניה???!!! שפעם ראשונה לוקחים לי גם 233 שקל. דמי טיפול עוד סכום מסויים ועל כל זה עוד 15 אחוז מיסים ובסך הכל 674 שקל...:cry:

אין שם עם מי לדבר כי זה כבר אחרי המכס...רוצה תקח לא רוצה אל תקח....

אומנם התבאסתי מאוד אבל שילמתי הכל.....

עד שהגעתי הביתה כבר הייתי פחות מבואס עד שפתחתי את הקופסא....אומנם ראיתי שהם פתחו אותה במכס לפני והיא ניראתה כאילו פתחו אותה עם הרגל, לא בדקתי יותר מדי בדואר שהכל בסדר...

בבית ראיתי שיש חור קטן של כס"מ אחד על חצי ס"מ ברשת. :evil:

אני רק מקווה שהוא לא ימשיך לגדול עכשיו כשאני אסע איתה.:-(

פורסם

איזה באסה, משתתף בצערך תיהיה חזק :|.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ב"היפה והחנון" מישהי אמרה שאפשר לתפור את החור באוזון (והיא עוד קיבלה צל"ש על המצגת שלה).

לתפור חור כזה - קטן עליך :lol:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

השאלה היא האם באמת החור נגרם בגלל הפתיחה של האריזה או שהוא היה כבר קיים אצל המוכר.

בכל מקרה, אל תיסע עם חור - זה צפוי רק להגדיל אותו. תנסה לתפור אותו או לפחות לשים איזו מדבקה חזקה.

תחשוב על סלוטייפ מתוח שפתאום עושים בו חור... הוא נקרע בשניה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

להתלונן לא יעזור כי אני לא אוכיח כלום. ואני בטוח שזה לא המוכר מכמה סיבות...קודם כל המוכר הוא אחלה בן אדם ממה שיצא לי לדבר איתו דרך איביי ומכל הדאגה שלו למשלוח. מה גם שכל הפידבקים 100%.+ המוצר חדש ויש לו גם אתר למוצר הזה...

http://www.lovethedrive.com/bmw31.htm

וכמובן שאני רואה שהחור נעשה ממקל ברזל שיצא מהמקום כי כשפתחו את הקופסה או משהו היא קיבלה מכה וזה פשוט יצא מהמקום וקרע את הרשת. הקופסה גם נראתה ככה...קרועה באיזה 40 מקומות! מה הבעיה לקחת סכין יפני ולחתוך יפה בצד אחד, להוציא בזהירות את המוצר ולהחזיר למקום.....:|

למוצר יש גם אחריות הקטע הוא שמשלוח עולה 80-90 דולר לכל כיוון וזה פשוט לא ישתלם.

פורסם

למה? כי כשמשלמים למישהו 30 שקל לשעה כדי שיפתח אריזות וירשום תכולה, ויש לו הספק של 1000 חבילות לפתוח ביום לא ממש מעניין אותו לשמור על המוצרים ולהתנהג אליהם בזהירות. פשוט חוצפה.

אני במקומך הייתי מתלונן לחלונות הכי גבוהיים שתוכל בדואר, מניסיון של חבר שאבדה לו החבילה לאחר מספר תלונות חוזרות ונשנות אחרי שבוע כשהוא הצליח לדבר עם מנהל האיזור לפתע נמצא החבילה שלו באופן מדהים תוך חצי שעה והטיפול היה מעולה בדרג הזה. בדרגים הנמוכים פשוט לא אכפת להם והם יתנהגו כאילו כל פעם מדברים איתך לראשונה.

אבי.

פורסם

להתלונן? תתכונן לזה נפשית.

ניסיתי פעם להתלונן על חבילת דואר רשום שאבדה בדואר... פשוט בשלב מסויים הבנתי שאולי אני מנסה למצוא את החבילה אבל בדרך אני מאבד את השפיות.

"תתקשר לפה, תתקשר לשם, תנסה את הדואר המרכזי, אנחנו כבר נחזור אליך, תתקשר מחר, תתקשר שבוע הבא":bigcry:

פשוט ויתרתי (היה לי מזל ובסופו של דבר היא נמצאה, אבל פשוט לא יכולתי יותר).

פורסם
ב"היפה והחנון" מישהי אמרה שאפשר לתפור את החור באוזון (והיא עוד קיבלה צל"ש על המצגת שלה).

לתפור חור כזה - קטן עליך :lol:.

.

זה מיילא, באח הגדול הם עשו דיון ענק על "מתי רבין נרצח - ב 94 או 96" :)

אגב בסוף הם החליטו על 96.

פורסם

סתם לידע כללי, כמה עולה בארץ כזאת רשת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוא נגיד ככה שיש את זה למעט מאוד אנשים. אחד רצה 2000 על משומשת עם חורים. מכר שלי עם e30 מאוד יפה קנה כזאת ב3500. יש אחד בנצרת שיש לו רק והוא לא מוכר. בירדן היא עולה 1500 כשיש במלאי בכלל.

• תוכן חדש...