Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה| הפקדת צ'ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קיבלתי צ'ק שאני רוצה למשוך את הסכום שנקוב עליו במקום ולא להפקיד לחשבון.

מה ההליך אם אני בבנק הפעולים וקיבלתי את הצ'ק מאדם שבבנק לאומי?

תודה מראש :wink:.

פורסם

אם יש על הצ'ק "קרוס", לא תוכל לפדות את הצ'ק במזומן ותהיה חייב להפקידו בחשבון.

בהנחה שאין קרוס, את הצ'ק תוכל לפדות ללא בעיה בסניף בנק לאומי של עושה הצ'ק. כתובת הסניף מופיע על הצ'ק.

אפשר לנסות לפדות בסניפים אחרים של לאומי, אבל זה יהיה כרוך בעמלה גבוהה וזמן המתנה רב, כיוון שבכל מקרה הם יצטרכו את אישור הסניף לפרעון הצ'ק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין על הצ'ק קרוס.

אני לא יכול להגיע לסניף של עושה הצ'ק.

"זמן רב" של כמה זמן המתנה בערך?

כמה עמלה יכולים לקחת על זה?

אמיר תודה על ההסבר!

פורסם

1. לא בטוח שסניף אחר יסכים לעשות זאת. יש סניפים שיתאמצו ויש שלא. זה גם תלוי במדיניות של בנק מסויים.

2. העמלה יכולה להגיע לעשרות שקלים.

3. אם הצ'ק מעל 10,000, עלולה לצוץ בנוסף גם עמלת מזומן שהיא בערך 0.15-0.2 אחוז מהסכום.

4. זמן המתנה יכול להיות גם חצי שעה. במקרים כאלה הבנק שנותן אישור לפעמים בודק טלפונית גם עם עושה הצ'ק.

צ'קים בסכומים נמוכים יחסית שנפרעים דרך המסלקה, עוברים בד"כ אוטומטית לארכיון. אם יש טעות, אף פקיד לא בודק פיזית את הצ'ק. לעומת זאת - בפרעון מיידי במזומן, הפקיד בודק שבעתיים את הצ'ק בעיקר מחשש לנוכלות.

אל תשכח לבוא עם תעודת זהות (לא רישיון נהיגה).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...