Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כתובת מדויקת כי זה דרך עפר.

אם אתה מגיע לצומת ופארק המדע משמאלך (אם אתה מגיע מת"א) אז אתה פונה שמאלה ברמזור וממשיך עם הכביש ישר, עובר שתי רמזורים, הכביש עושה עיקול ימינה ואחרי 100 מטר יש פנייה ל"שמיים כחולים" (אולם אירועים) ולטרזינה.

אם אתה מגיע מהכיוון ההפוך אז אותו הדבר רק לפנות ימינה בפארק המדע.

תהנה.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

ilgs

אני רואה שאתה משדרות.

עזוב את הג'יפיאס לנפשו ותקשיב לי.

אם אתה מגיע מכיוון גדרה (כביש 40), כלומר דרום רחובות, תעבור את צומת ביל"ו ותכנס לרחובות בכניסה הבאה, הרמזור השני אחרי צומת ביל"ו.

סע עם הכביש אחרי הרמזור ה3 תהייה לך ישורת(יחסית) בסופה עלייה ועיקול חד שמאלה (יהיה שם שלט של 50 קמ"ש בולט כזה), אחרי העיקול שמאלה, כ50 מטרים, תהיה פנייה קטנה שמאלה, תפנה, הגעת.

למקרה ואתה מגיע מהכיוון השני, כלומר מנס ציונה, בצומת הכניסה לרחובות פנה שמאלה, תעבור שני רמזורים, תעבור מתחת לגשר ומיד אחריו פנה ימינה, שוב הגעת.

אם אתה מגיע מיבנה - תרשום כאן ואני אפרט גם את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הדיון הזה, ובפרט התגובה האחרונה, מתאימים לשרשור "רק בישראל" שרץ פה במקביל.

רק בישראל אי אפשר לאתר כתובת מדוייקת, וצריך להסביר הכל ע"פ מספר הרמזורים והחנויות שבצדי הכביש.

:roll:

פורסם

חשוב מאוד!!

לפניי כשנתיים הייתי שם ביום הולדת של חבר ביום ה' בשבוע.נפרצו במקום כ10 מכוניות אחת ליד השניה.

ניפצו את החלונות וגנבו תיקים בלבד-רדיו דיסקים וניידים נשלפים שהיו בדיבורית נשארו במקומם.

לידיעתכם הזהרו!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

רועי, לצערי, אפשר להגיד את זה על כל מקום בארץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חשוב מאוד!!

לפניי כשנתיים הייתי שם ביום הולדת של חבר ביום ה' בשבוע.נפרצו במקום כ10 מכוניות אחת ליד השניה.

ניפצו את החלונות וגנבו תיקים בלבד-רדיו דיסקים וניידים נשלפים שהיו בדיבורית נשארו במקומם.

לידיעתכם הזהרו!

מסקנה - אל תשאיר תיקים באוטו!!!!!!!!!!!!!!

נ.ב

קשה למצוא כתובת בגוגל?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...