Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר משתגע, אני פשוט לא מצליח להגדיר את המסך שלי כמו שצריך בהגדרות כרטיס המסך, ניסיתי כבר הכל.

המסך הוא 42C3000PG של טושיבה. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9550.

הכבל הוא כאמור DVI-HDMI.

בביוס ובהתחלה כשאני מעלה את חלונות לפני שהמערכת הפעלה ממש מתחילה (כשרואים את סימן ההתקדמות של ההפעלה) אני רואה דווקא במצב תקין, לדוגמא זה מוצג בצורה תקינה:

68224windows-logo-loading.gif

התוצאה הכי טובה בחלונות שאני מצליח לקבל (שלא מרצדת בטירוף) היא כמו התמונה המצורפת:

attachment.php?attachmentid=126838&stc=1&d=1221238452

אנא עזרו לי.

12092008255.jpg

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ניסיתי ב-2 האתרים האלה ולא קיבלתי תשובה.

בנוגע לחיבור הוא עובד ככה: הכבל הוא מצד אחד HDMI ומהצד השני DVI. ה-HDMI מתחבר ל-LCD וה-DVI מתחבר אל כרטיס המסך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לגבי ההגדרה - תשאל פה: http://www.hometheater.co.il

ובאופן כללי, קח בחשבון שDVI הוא חיבור דיגיטלי ללא סאונד.

משמע אתה תוכל לראות אבל לא לשמוע (אלה אם תעביר כבל אחר במיוחד לסאונד).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא רואה סיבה שלא :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לקודמי.

יש לי חיבור RGB אבל אני רוצה להשתמש בכבל הנוכחי כי הוא כבר רץ דרך הקיר.

אין לי צורך בסאונד באמצעות הכבל הזה.

וכששאלתי ב www.hometheater.co.il טרם קיבלתי תשובה שעזרה.

עוד רעיונות ?

יש מצב שצריך לאתחל את המחשב לאחר שינוי הרזולוציה ומהירות הרענון כדי לראות את המצב התקין ?

• תוכן חדש...