Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשל-

מכירים את זה שאתם נכנסים לחנות לקנות משהוא קטן, ואחרי שאתם שומעים (בהפתעה, יש לציין) שהמחיר זול(ובטוחים שזה לא יכול להיות...אז שואלים שוב:lol:)-אז אתם מבקשים 2?...

כל השטויות הקטנות האלה, הקומבינות, השחיתות הממסדית, תרבות הנהיגה(או: העדרה הבולט),פלאפונים בסיטואציות בלתי נתפסות, או בקיצר- כל דבר" ישראלי למהדרין".

למשל.

פקק קטן עד בינוני. למכונית משמאלי יש "תן זכות קדימה". הנהגת (כאן לא היו קללות במקור, ההודעה לא נערכה.כן, יש גם אנשים שלא מקללים)נדחפת, מסמנת לי להוריד את החלון, ועוד צועקת לי "אז מה אם יש לי זכות קדימה? אני ממתינה פה כבר 10 דקות!". לשאלה אם זה נותן לה זכות לעבור על החוק היא לא ענתה.ועוד היא הייתה משוכנעת שהיא בסדר ואני מ**אק.

למשל.

ניגש אלי פעם בחור ושאל אותי אם יש לי סיגריה. כשאמרתי לא שלא, הוא עוד שאל אותי למה אני מתחצף...כאילו שאני חייב לו משהוא...

למשל.

כשאני מדבר בטלפון, אני מהנימוס נותן לאנשים לסיים לדבר בלי להיכנס לדבריהם. משום מה כשאני לא קוטע אותם הם בטוחים שאני לא מקשיב להם:roll::? אני מזועזע מזה, האמת...:arrow:

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רק בישראל אתה תשמע אמא קוראת לילד בן 3 שלה "אבא'לה". ובכלל, כל הסלנג הזה של "אבא'לה" "אבויה" נשמע לי מה זה מפגר. הרי אתה בחיים לא תשמע מישהו אומר באנגלית father'le ~!! :lol:

פורסם

רק בישראל,

אתה עומד בפקק של נתיב אחד,ואז בשיא החוצפה נדחף לך איזה רכב מקדימה,תופס חתי נתיב שלו וחצי נתיב שלך

(כשהוא אוטוטו בתוך הצומת)

מוציא לך יד כאילו אומר,סליחה אחי ותודה.

ויש עוד הרבה....בהמשך.

פורסם

רק בישראל אני רוצה לפנות שמאלה ושיירה של מכוניות עומדת בצומת.

עד כאן ישראלי נכון?

זה עוד כלום.

אחת באאודי נצמדת למכונית לפניה ומסמנת לי בידיים לא וגם צועקת שלא תאפשר לי לעבור את הצומת (שהיא חוסמת!)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ברווז תגיד תודה עלה קטע של הסיגריה,זה יכל גם להיגמר בדקירה.

רק בישראל תשמע מישהו מדבר עם הבן שלו מהחלון כשהאינטרקום 5 מטר ממנו.

• אהבתי 1

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רק בישראל אתה יכול לקרוא (ולהקרא) למישהו "אחי" למרות שאתה לא מכיר אותו וזו השיחה הראשונה ביניכם בכלל.

את האמת, זה אחד הדברים שאני כן אוהב בישראל.

פורסם
רק בישראל יש חומוס,

ואתה מגלה את זה רק כשאתה לא בישראל.

גם במקומות אחרים יש. במזרח זה כבר לא ממש תגלית - כי שם זו ישראל השניה.

אבל גם בשוק (שאני לא זוכר את שמו או את מיקומו) בוינה יש חומוס.

מה שכן, אבו חסן יש רק בישראל :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בעיות בגלל הסיגריה או מושג "אחי" יש גם במקומות האחרים (במדינה שבאתי ממנה, למשל).

אבל רק בישראל ראיתי בחורה באמצע הרחוב, כאשר מלא אנשים מתבוננים, מנסה להוציא תחתונים מהישבן דרך השימלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רק בישראל אתה תשמע אמא קוראת לילד בן 3 שלה "אבא'לה". ובכלל, כל הסלנג הזה של "אבא'לה" "אבויה" נשמע לי מה זה מפגר. הרי אתה בחיים לא תשמע מישהו אומר באנגלית father'le ~!! :lol:

כ"כ נכון.

רק בישראל אתה יכול לקרוא (ולהקרא) למישהו "אחי" למרות שאתה לא מכיר אותו וזו השיחה הראשונה ביניכם בכלל.

את האמת, זה אחד הדברים שאני כן אוהב בישראל.

באנגליה, קוראים לך MATE.

באמריקה קוראים לך BRO.

זו לא מילה שמיוחדת לארץ.

מה שכן,

דוד שלו, אח שלו - זה רק בארץ.

פורסם
ברווז תגיד תודה עלה קטע של הסיגריה,זה יכל גם להיגמר בדקירה.

שים לב לחתימה שלי...

לא מפחידים יונה עם יין.:lol:

ותוסיף לזה חזות מאיימת למדיי(מטר תשעים לבוש שחור עם משקפי שמש כהים וראש מגולח בתור תספורת צבאית)...

דקירה לא הייתה יוצאת משם:arrow:.

רק בישראל נ**ט מקבלת עמוד אמצע שלם בעיתון מרכזי או 2 או 5 רק בגלל שהיא הסתפרה, כולל תמונות של השיער (בראש) מהתיכון, צבא, שיחרור, חו"ל, אזרחות, תוכנית טלוויזייה, צבע ייחודי לפי הסדר הנ"ל ועם פרושים וסיבות אפשריות למהפך, בשבוע שהיה משהוא חשוב למדיי לדווח עליו.

ותראו איזו ידיעה נשארה אצלי בראש:x:shock: מאז.

אני בטראומה.:arrow:

רק בישראל חוסמים מהציבור אפשרות לקנות אוכל בסופר שבועיים בשנה.

רק בישראל צופרים לסימול כניסת השבת בעיר מסויימת, וחוסמים רחובות שלמים בערים אחרות, מאותה סיבה. הרגשות של שאר הציבור כנראה לא מספיק חשובים או לא פגיעים בעליל.

רק בישראל כשילד קטן משתולל ומתרוצץ כאילו הוא לא לקח חצי מיכל ריטלין באותו יום ליד ההורים שלו ונופל, ההורים שלו באים אליך בטענות שלא השגחת עליו.

רק בישראל (לשם שינוי-הדבר האהוב עליי בארץ) זרים גמורים יכולים לפתח שיחה ערה באוטובוס, על כלום.

רק בישראל כל נהג משוכנע שהוא הכי טוב בעולם ושהסריטות על הרכב קרו מעצמם או כשהוא לא היה ליד האוטו, ושזה ממישהוא אחר:roll:.

רק בישראל הממשלה עושה "אנטי קומבינות" כדי לסתור פירצות בחוק שמאפשרות למישהוא לעשות משהוא עם החיים שלו.אנשים פה לא מודעים מספיק לתרבות השיחוד, כנראה.

רק בישראל, המשטרה מתלוננת שאין לה דיי כח אדם כדי לטפל במכת גניבות הרכב, אבל כשקצין מחליט לעשות ממקרה "אישי" על מחשב נייד שנגנב, הוא נמצא תוך 3 שעות. המחשב, לא הקצין. ואפילו הוחזר לבעליו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רק בישראל 99% מאנשי הממשל מושחתים, והאחוז שלא מושחת אז ישחטו אותו

רק בישראל אין עונשים חמורים

רק בישראל חצי מהארץ לא יודעים מי זה על השטר של ה100 שקל (בושה וחרפה)

רק בישראל יש סרטים ישראלים, למרות שהם כבר פאסה

• תוכן חדש...