Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו מוזר ב EBAY

Alon_A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המוזר הוא שישנו מציע אשר נראה "כאילו" מציע על עצמו כל פעם אז זה לא מוזר.

אתה צריך להבין מה הולך מאחורי הקלעים ולהגיר קצת את איביי.

מציא א' קבע רף גבוה מסויים, מציע ב' לא הציב רף אלא כל פעם רשם הצעה, המערכת בדקה וראתה כי מציע א' קבע רף גבוה יותר והחזיר לו הודעה למציע ב' כי אינו הציע מחיר מספיק גבוהה, לכן אותו מציע ניסה ובדק והעלה טיפין טיפין את הצעותיו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם המוזר והלא מובן הוא הכיתוב בגרמנית, גם בזה אוכל לעזור. :lol:8)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

המשתמש r***y הזין את הסכום המקסימלי שהוא מוכן לשלם, סכום גבוה מ 30 יורו.

ההצעה הגבוהה ביותר שהמערכת הזינה בשמו היתה 3.11 יורו.

או אז בא מיודענו n***a והזין את הסכום המקסימלי שהוא מוכן לשלם - 30 יורו.

מה שאתה רואה אלה הזנות מחיר אוטומטיות של המערכת בשמו של המשתמש הראשון, עד שהשתוו להצעה של 30 יורו ועברו אותה.

עד כאן הכל חוקי ותקין.

מה שלא תקין, זה ששני שמות המשתמש דומים בצורה חשודה, ולכן אני מאמין שבסבירות גבוהה מדובר בשמות משתמש פיקטיביים של המוכר, בהם הוא משתמש על מנת להריץ את המחיר כלפי מעלה.

זה תכסיס של מוכרים שמעוניינים במחיר פתיחה זול (כדי לשלם עמלות נמוכות לאיביי) אבל מפחדים שהמכירה תסתיים בסופו של דבר בזול.

הטכניקה הזו היא עבירה על כללי איביי, ואם תדווח על כך סביר להניח שהמכירה תבוטל והמוכר ייחסם.

***עריכה: מסתבר ש eBay שינו את הדרך שבה הם מציגים את היסטוריית ההצעות שפריט מסויים קיבל. בניגוד למה שהיה נהוג בעבר, כעת שמות המשתמש של המציעים מוצפנים. אני חשבתי בטעות שמדובר באותו המשתמש בגלל הדמיון במבנה, אבל מתברר שאת הכוכביות באמצע שם המשתמש מוסיפה המערכת של eBay.

ההנחה הראשונית שלי בדבר פעילות לא-חוקית לכאורה לא היתה נכונה***

פורסם
בזה גוגל עוזר לי, כמה שהוא יכול :-)

תודה !

תראו טריק, קחו את הכתובת של העמוד איביי הגרמני, תחליפו בו את ה.de ל.com והנה יש לכם את אותו עמוד רק באנגלית..

http://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewBids&ssPageName=STRK:MEWA:BIDN&item=130253370170

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מה שאתה רואה אלה הזנות מחיר אוטומטיות של המערכת בשמו של המשתמש הראשון, עד שהשתוו להצעה של 30 יורו ועברו אותה.

בד"כ לא רואים את ההצעות האוטומטיות אלה רק את האחרונה, אם אני לא טועה.

עריכה: הנה, Only actual bids (not automatic bids generated up to a bidder's maximum) are shown. Automatic bids may be placed days or hours before a listing ends. Learn more about bidding.

בקשר לדיווח, איך אתה יודע שהם דומים ? זה מוצפן. לאחד יש 145 עסקאות ולשני 54. האם באמת כדאי להגיד להם שיבדקו את זה ?

מה הפרוצדורה ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ראה את העריכה שהוספתי בטקסט אדום בהודעה הראשונה.

הכוכביות בשמות המשתמש הוספו ע"י איביי כחלק ממדיניות חדשה של שמירה על פרטיות.

לא ניתן להסיק מכך שמדובר באותו המשתמש.

בד"כ לא רואים את ההצעות האוטומטיות אלה רק את האחרונה, אם אני לא טועה.
אז מה שאתה רואה זה בדיוק מה שהסברתי, רק הפוך... :-)

משתמש אחד הגדיר לימיט של 30 יורו. המשתמש השני העלה ידנית בכל פעם את ההצעה שלו וקיבל מיד הודעה שיש הצעה גבוהה משלו. הוא המשיך להעלות את הצעתו, עד שחלף את הסכום של 30 יורו.

• תוכן חדש...