Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוב שההגה בידיים של אגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שעה חזרתי מעוד נסיעה מהבסיס לבית לסופ"ש, רק שהפעם הנסיעה הייתה קצת שונה מהנסיעות הרגילות.

הגעתי לתחנה המרכזית בב"ש כ10 דקות לפני מועד הגעת האוטובוס (15:45), שמח וטוב לב התמקמתי עם התיק המעט כבד בתחילת הרציף, ממש באיזור שבו אמור האוטובוס לעצור. אלא מה, ככל שהזמן עבר האנשים התחילו להתאסף, אך האוטובוס סירב להגיע. כרבע שעה לאחר זמן ההגעה המקורי, ואחרי שנדחסתי לאחור בעל כורחי, הופיע האוטובוס המיוחל.

אממה, כמות האנשים כבר גדלה עד לפי שניים ממה שהאוטובוס יכול להכיל, וכך אחרי כמה דחיפות וסימנים כחולים הצלחתי להיות בין המאושרים שעלו לאוטובוס והיה להם גם מקום לשבת. לאחר כמה דקות של קטטה המונית, כחצי מהאנשים נשארו בתחנה (שכן מעתה ניתן להעלות 10 אנשים בעמידה), ויצאנו לדרכנו.

אני ויתרתי על המקום שלי לטובת ידידה מהתיכון שלא התמזל מזלה, אך לא נפלה רוחי כי מה זה כבר לעמוד חצי שעה, אלא שאז התחילו הצרות.

דבר ראשון, המזגן בקושי עבד, ובשילוב עם המדים הרגשתי שאני בסאונה זולה במיוחד. אמנם לחום אני ושאר הנוסעים כבר היינו מוכנים איכשהו, אבל הפעם ציפתה לנו עוד הפתעה, ג'וקים שגם כן בחרו לנסוע בקו הזה. זה התחיל בג'וק בודד שטייל על הרצפה והפחיד כמה חיילות (שהיו עם נעליים גבוהות וסנדלים עם עקב בגובה חצי מטר אך עדיין נחרדו למראה המקק) עד שחיסלתי אותו בדריכה אחת! והמשיך בעוד ג'וק שנפל מפתח המזגן על חייל תמים שסך הכל רצה להתרענן עם משב של רוח קרירה. אבל דווקא כשחשבנו שהסכנה כבר חלפה ציפתה לנו הפתעה נוספת, מתקפה משולבת של חבריו של הג'וק שחיסלתי.

בחלקו האחורי של האוטובוס בוצע מבצע טיהור אפקטיבי של מספר מ"כים ועוד זקן רגזן אשר זינבו בג'וקים וחיסלו אותם בזה אחר זה, אך בחלקו הקדמי המצב היה שונה. אני, בתור הגבר העומד היחידי (עם הנעליים הגבוהות) נדרשתי להגן על שתי חיילות (כוסיות, אחרת הייתי חובר לחלקו האחורי של האוטובוס) חסרות ישע ועל שאר נוסעי החלק הקדמי של האוטובוס, וכך תוך הפגנת דבקות במשימה, גבורה עילאית, וכושר מנהיגות, תוך חירוף נפש חיסלתי במו נעלי כ10 ג'וקים (חלקם עדיין דבוקים לי לנעל), והברחתי כ5 נוספים.

קשה לתאר את האנדרלמוסיה אשר שררה באוטובוס, נוסעות אחדות אף תיעדו את המאורע באמצעות מצלמות הפלאפון, אך למרות הכל הצלחתי לשמור על קור רוחם של הנוסעים ולסיים את האירוע ללא נפגעים לכוחותינו.

וכמה הערות/מסקנות לסיום:

1. בחורות ממש מפחדות מג'וקים.

2. לראות את כל הנוסעים בחלקו האחורי של האוטובוס דורכים ברעל על ג'וקים זה אחד המחזות המשעשעים.

3. למרות הכל זאת אחלה דרך להכיר בחורות!! תודות לג'וקים הרצתי דאחקות עם 80 אחוז מהכוסיות באוטובוס (ועם סבתא הודית אחת שעזרה לי במערכה), וגם הכרתי 2 חיילות חמודות + מספר פלאפון אחד. ככה שעזבו אתכם קורסים להכרויות והעלת הבטחון העצמי. אוטובוס עם כוסיות, ג'וקים ונעליים גבוהות ואתם מסודרים.

דרך אגב למתעניינים, הקו המדובר הוא קו 48 מב"ש לדימונה.

פורסם

נשמע משעשע מאוד

הרגת אותי בקטע עם החייל שנפל עליו ג'וק מהפתח איוורור, אני רק מדמיין אם זה היה קורה לאחת הבנות..:lol:

Toyota Yaris TS

פורסם

הוא רשם, קו 48 מב"ש לדימונה :roll:

מי שצריך לחפש אוטובוס עם ג'וקים כדי להכיר בחורה מצבו על הפנים... (כנראה שגם ג'וקים לא יעזרו לו :-P)

פורסם

ברכותיי, אך בהתחשב ברמת האייקיו של דימונה, לא בטוח שכדאי להתקשר למספר שקיבלת...

בכל מקרה, אם מישהו מחברי הפורום רוצה לנסות לשחזר את התרגיל הזה, מומלץ לבקר כאן.

:ladysman:

פורסם

כן הציעו לי כבר באוטובוס להיות מדביר וגם רקדן סטפס על הדרך.

ולמה להכניס מילים לפה? אמרתי שבלי אוטובוס מלא ג'וקים אי אפשר להכיר בחורות? פשוט זאת גם דרך :-P

ומי שרוצה לנסות את הקו שיבוא, רוב הסיכויים שיהיו בחורות יפות, בכל זאת דימונה :-)

פורסם

אל תדאג לו תדאג לעובדה שהרגע הוכחת שלא חייב להיות מדימונה כדי להיות אידיוט, יש כאלו בכל מקום.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מי לכל הרוחות הולך וקונה ג'וקים?!

שיבוא אליי לעבודה אני אתן לו כמה שהוא רוצה ובחינם.

Toyota Yaris TS

פורסם

יאיר, לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה ממני.

1. גם אם 20% מהתושבים הם מדעני טילים, זה לא יעזור לאזן את רמת ה-IQ מול ה-80% הנוספים.

2. ההמלצה לשחזר את האירוע לא הייתה רצינית, ואני מקווה שהבנת את זה...

אי לכך, אני לא מקבל את תגובתך. ואם תקרא לי אידיוט עוד פעם, אני אגיד אותך למנהלים.

:confused:

פורסם
יאיר, לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה ממני.

הזהר, אתה נותן לו עוד חומר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...