Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שמעתי לא פעם על האפשרות לצאת לחו"ל עם הרכב, ושם להחליף כמה חלקים...

מישהו עשה את זה ויכול לדבר מנסיון?

מה מחירו של משלוח רכב לחו"ל וחזרה?

איזה בדיקות עוברים הרכבים ביציאה ובכניסה?

מה הפרוצדורה? מה הם האישורים הדרושים?

בקיצור... איך, כמה, למה...

תודה מראש, סשה.

פורסם

אני לא מבין בזה כל כך אבל אני מניח שבתיאום מראש אתה יכול לשלוח את הרכב לכל סדנאות שיפוץ ובעלי המקצוע שמתעסקים בזה... המחירים סביר להניח משתנים בהתאם למקום, ובהתאם לחלקים שמתקינים ברכב(חליפי, מקורי,פירוק?)

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

פורסם
שלום רב,

תודה מראש, סשה.

העלתי לפני מספר שנים ,5 גיפים על מעבורת לטיול ביוון ,לא היו בעיות ביציאה ולא בכניסה,אין שום סיבה שלא תעשה אותו דבר,ואם תתקן משהו בדרך אז מה...בלי אישורים ובלי נעלים,לא להכנס לאקסטרים...אל תחליף שסי /מנוע,שפץ מה שתרצה

פורסם
אני לא מבין בזה כל כך אז למה לתת עצות? אבל אני מניח ז.א. אתה לא יודע שבתיאום מראש אתה יכול לשלוח את הרכב לכל סדנאות שיפוץ ובעלי המקצוע שמתעסקים בזה אתה מכיר אותם?... המחירים סביר להניח משתנים בהתאם למקום מה אתה אומר?, ובהתאם לחלקים שמתקינים ברכב(חליפי, מקורי,פירוק?)

התבקשה תשובה ממי שיודע...

עודד

פורסם
שלום רב,

תודה מראש, סשה.

הכל שאלה של מה שאתה רוצה לעשות ברכב.

אם אתה יוצא עם רכב במצב "גרוטאה", וחוזר עם רכב במצב תצוגה, אזי תצטרך לשלם מכס, גם על העבודה, וגם על החלקים, שזה יוצא לא פעם (כמעט תמיד) הרבה יותר מכס מההפרש במחירון קראוס בין רכב במצב 5 לבין רכב במצב 3.

אם הרכב שלך במצב חיצוני ופנימי טוב, ואתה חוזר איתו באותו המצב - אין לך מכס, ולו בגלל הסיבה שאין למכס יכולת לקבוע עם עשית אוברול למנוע או לא.

רכב ש"נחשד" שיוצא לשיפוץ, מצולם ומוסרט במצלמה דיגיטלית במכס, בטרם יציאתו לחו"ל, וכשאתה חוזר, עושים השוואות בין מה שהיה לבין מה שעכשיו, ועל ההפרש אתה אמור לשלם מכס.

באופן אישי, שלחתי רכב לשיפוץ (לפני 8 שנים פלוס מינוס) בחו"ל במכולה, והחזרתי אותו "על הכביש".

מבחינת עלויות, סביר להניח שהמחירים שהיו אז כבר לא ממש רלוונטיים (לשלוח את הרכב במכולה לאנגליה עלה לי כ- 1000$, כאשר את כל המנהלות עשתה עבורי חברת השילוח.

זה היה אז סיפור ארוך ומייגע (גם כאשר מישהו אחר עשה עבורי את הפרוצדורה).

מצד שני, עשו לי עבודה איכותית, שספק אם הייתי מצליח לעשות כמוה בארץ, והיות והרכב נדיר בארץ ואין לו חלקים כאן, על כל חלק שהבאתי לארץ שילמתי מכס, כך שבסופו של דבר השליחה לחול היתה זולה יותר (אני מניח...), והחוויה של לעבור את אירופה עם רכב אספנות בדרך חזרה ארצה - אין שניה לה!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
התבקשה תשובה ממי שיודע...

אז אני יכול להניח גם עכשיו שהתגובה שלך לא ממש תרמה לשרשור?? תתקן אותי אם אני טועה...

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

• תוכן חדש...