Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צוללן איתר מזוודה בירקון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמצאה מזוודה בירקון והצוללן שמצא אותה אמר שהיו בפנים עצמות וגולגולת.

נקווה שהפרשה הסתיימה ושהבן זו*ה ירקב בכלא ויאנס באופן יום יומי.

קישור לכתבה http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/785/906.html

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מגיעה לילדה הקטנה להיקבר בכבוד.

גם לאסירים יש רגשות... אם הוא ייכנס לכלא רגיל ולא לבידוד אין לו הרבה סיכויים לצאת משם בחיים...

פורסם

מושיקו - פספסת את הנקודה שלו.

הוא התכוון שלאסירים האחרים יש רגשות והם אלו שידאגו שהוא לא ייצא מהכלא בחיים...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אכן סיפור עצוב ומקווה שיזיינו את האבא הזה ושיקבל את מה שמגיע לו.

אבל עם כל הכבוד חברות החדשות טוחנות את השכל עם המשדר שלהם במשך כשעתיים סתם זיינו את המוח וכל הזמן בירברו ולא נתנו פרטים חדשים. סתם משדר שנמשך ונמשך וללא שום חדשות. ממש מזכיר לי את המערכון של שי ודרור על הפיגוע שכל שניה הם מסכמים את החדשות ושום דבר לא חדש.

ROOONEEYY

פורסם
מושיקו - פספסת את הנקודה שלו.

הוא התכוון שלאסירים האחרים יש רגשות והם אלו שידאגו שהוא לא ייצא מהכלא בחיים...

אה :lol: הייתי בטוח שהוא מצודד בצרפתי

פעם היה סרט האיש במסכת הברזל והראו שם את הכלא, האסירים עם מסכות פלדה וקשורים למוט ברזל עם שרשראות.

אם לא עונש מוות אז לפחות שיקבל משהו בסגנון הזה.

הוא עוד אומר גם אם היו אומרים לי להודות ברצח של ארלוזורוב הייתי מודה חח רק על זה הייתי נותן לו עוד מאסר עולם אין לו בושה לחוצפן הזה.

פורסם

חחח אחרי שהבנתם אותי כמו שצריך אני מוכרח להצטרף ולהגיד מזה הטחינת שכל הזאת שעשו בחדשות?!

משדר של 5 דקות מרחו לשעתיים ועוד עם תיאורים ספרותיים, התפקיד של החדשות זה לא להעביר ידיעות עיניניות וקצרות??

פורסם

הם לא יכולים לתת לך מבזק 5 דק' ואז להמשיך במתכונת השידורים.

הם שלחו לשם צוות שיתעד, מן הסתם זה צריך לקחת הרבה זמן, מחכים לראיין את השוטר, את הצוללן, מצלמים מה שקורה שם אם יש התפתחויות או דברים כאלה.

ובין היתר שהם ממתנים לראיון או דברים כאלה הם מראים לך שידור חוזר וחוזרים על הדברים שהם שידרו.

תקשורת תקשורת לא להיבהל...

פורסם

אי אפשר להרוג,אז נקווה שהעונש שלו יהיה להפיל סבונים כול חייו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
חח

חחח

קראו את כללי הפורום . אנחנו גם ככה בחוסר באות ח' ואתם לא ממש עוזרים לנו ולעמוס השרת . ובטח ובטח לא לבריאות של אדריכל הפורום .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

משהו "מריח" טיפה מסריח בכל הסיפור הזה... תסלחו לי שאני "מפקפק", אבל, הסבא עבר בדיקה במכונת אמת, נכון שזו "רק" מכונה ואפשר "לעבוד "עליה. אבל צריך לקחת בחשבון שצריך איזו סוג מסויים של הכשרה ואימון לזה.

בבדיקת הפוליגרף הוא נישאל אם הוא רצח את הילדה והוא ענה שכן, ויצא שהוא משקר.

משהו מסריח לאללה...

אהה... ומגיע פעמיים "כיפק היי" למשטרת ישראל ששפכה הון לא קטן על מבצע החיפוש הנירחב והמסובך שהיה בישראל (לפי הגדרתם בתקשורת) בידיעה שהם מחפשים גופה.

יכול להיות שמשטרת ישראל סובלת מעודף משאבים ותקציבים? ניגמרו הדברים הפחות מתוקשרים שצריך להשקיע בהם? עברייני הסמים שמוכרים ליד בתי הספר נימצאים בכל בית ספר כיום. את זה פשוט מאוד למצא.

את גנבי הרכבים, גם כן לא ממש מסובך למצא.

את האנסים והרוצחים טיפה יותר מסובך אבל כשתופסים אותם לא נותנים להם לברוח, אה? אולי כדאי להשקיע את הכסף באנשים יותר איכותיים (ואני לא מתכוון ישירות לשומרים אלא למי שאחראי על הנהלים, אם כי לא יזיק ריענון כללי בשב"ס ;)).

עוד לא דיברנו על מתנ"א... הרי זו "מדינה אחרת" לגמרי. בכלל ניראה כאילו מתנ"א היא עוד זרוע לאיסוף מיסים מהציבור ולא יותר, תקראו לזה "מבצעי אכיפה", תקראו לזה רפורמה בשיטת הניקוד, לא משנה איך שלא תסובבו את זה זה מיסוי עקיף... :roll:

דבר אחד אני לא מבין, לא מתאים לך לגדל את הילדה? תמסור אותה לאימוץ, אני בטוח שהיא היתה מוצאת בית חם, יש מספיק זוגות שניסו להביא ילדים ולא הצליחו. אותם אנשים מיתכווצים לשמוע שמישהו "וויתר" על הילד שלו סתם ככה...

:|

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...