Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאריך 6\5 ישבתי במעצר אילת והיה תרגיל והיינו צריכים לצאת מהר החוצה, אז קפצתי מהמיטה מהקומה השניה ונחחתי על הרגל והיה לי נקע, אז לקחו אותי ליוספטל לצילומים אחרי שהכול התברר בסדר חזרתי למעצר.

אחרי שהשתחררתי מהמעצר חזרתי ליחידה שלי והבאתי להם את הטופס של המיון ואמרו שהכול בסדר.

היום אני מקבל מכתב וכתוב ככה:

לשם כיסוי החוב הנ"ל [572 שקל] עלך להמציא לנו תוך 14 יום ממשלוח הודעה זו טופס 119,

חתום ע"י קר"פ פעילה לשם כיסוי החוב הנ"ל....

מה זה קר"פ, מה זה טופס 119 ומה לכול הרוחות רוצים ממני?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לך למרפאה, אני מאמין שהבאת להם את הטופס של המיון גם מילאת טופס משלך למה הגעת לשם, הסיבה והכל.

אז הטופס הזה נכנס לקר"פ (קצין רפואה, או בקיצור מפקד מרפאה) ואם הסיבה מוצדקת זה מאושר על ידו, וזה לא נעשה על המקום אלה לוקח כמה ימים מרגע שהבאת את הטופס של המיון, אז אתה ניגש למרפאה, ומבקש לברר אם זה באמת אושר, אם זה אושר אתה לוקח את הטופס שמביאים לך ושולח למיון חזרה וזה מבטל את התשלום.

סה"כ ההעברה של האישור של הקר"פ נופלת עלייך, ולא המרפאה מעבירה אותו, ככה שאם לא דאגת להעביר את הטופס אישית הם לא קיבלו שום אסמכתא על זה שזה מאושר.

פורסם

יכול להיות שזה נפל בין הכיסאות ושכחו או איבדו את הטופס שלך, עצה שלי תיצור קשר עם מי שנתת לו את הטופס ונסה לברר היכן נפלה הטעות.

בעקרון הם צריכים לאשר לך את ה119 כי זה לא כאילו אתה הלכת לבדך באזרחות ביום בהיר כשמש והחלטת ללכת למיון, אלא לקחו אותך מטעם הצבא לשם ולא הייתה לך שום החלטה בנושא.

אבי.

פורסם

שאלות כאלה גורמות לי לתהות איך חברי הפורום מצליחים להתלבש בבוקר.

בקרוב נראה שרשור בסגנון "התעוררתי, והמכנסיים לא עליי! מה אני עושה עם זה?"

בקיצור, לך למרפאה, תמצא שם איזה קצין (קר"פ) ותחתים אותו על זה בהקדם.

אם זה לא יעבוד, תחזור לפורום להתייעץ.

נו באמת... :roll:

פורסם

כמו כן כדאי לך גם להתקשר לבית החולים ולגיד שהעיננין בטיפול כי הם ימשיכולשלוח לך מכתבים, תגיד להם איזה חארטה מעניינת והם יעזבו אותך בשקט עד שתשלח להם את ה119.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

סבבה תודה כבר התחלתי להילחץ למה אחי חצי שנה שולחים לי בקשה לתשלום.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...