Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת מחירי ההובלה הימית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליבא דדמרקר, מחירי ההובלה הימית ירדו בחדות בחודשים האחרונים.

יש כאן מישהו שייבא רכב בחודשיים האחרונים ויכול להעיד?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מייבא את האוטו, כלומר, מקווה, שאיי-פעם הוא יגיע לכאן בסוף:?, אבל העניין הוא, שהצאת מחיר קיבלתי די מזמן, בוא נגיד, שאני בספק, שגם אם המחירים ירדו- הם יורידו לי את זה, אנחנו בארץ, לא?:lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מבדיקה שאני ביצעתי, הובלה מלוס אנג'לס לישראל. המחיר בדולרים לא ירד. אפילו עלה קצת. מבקשים כיום $2,000 לפני שלוש שנים זה היה $1,800.

פורסם

מגרמניה זה בסביבות 3000 יורו!!!:x:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נשמע לי מחיר קצת מוגזם. אני לא מכיר מאירופה, אבל מסין מכולה 20' עולה כ-$2500 כולל מיסים, שזה פחות מ-2000 אירו. לדעתי מאירופה זה צריך להיות משמעותית פחות (כחצי המרחק, אפילו מנמלים צפוניים) ובכל מקרה רכב קטן תופס כחצי מכולה, גדול עד שני שליש.

מישהו ציין לא מזמן בפורום שהביא מאיטליה רכב בכ-650 אירו.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

עובדה, שבכמה מקומות קיבלתי את אותן ההצעות מחיר פחות או יותר...:? וכולן בסביבות 3000 יורו. אז...

פורסם
עובדה, שבכמה מקומות קיבלתי את אותן ההצעות מחיר פחות או יותר...:? וכולן בסביבות 3000 יורו. אז...

אז דופקים אותך.

דיברתי עכשיו עם מי שהיה המשלח שלי, נתן לי הערכה של $800 למכולה '20 מגרמניה + כ- $450 היטלים. זה סה"כ $1250 כלומר כ- 900 אירו.

זה לא כולל אגרות נמל וממ"ן בארץ שהן להערכתי עוד כ-1500 ש"ח, לפני עמילות וכמובן לפני מיסים בארץ.

אני שולח לך את הטלפון של הסוכן בפרטי.

פורסם

תודה! עניתי לך בעניין בפרטי- אני לא חושב, שאוכל כעת להגיד, שאני לא מעוניין- בן אדם הודיע לי היום שלוקחים בעוד שבוע את האוטו... חיפשתי כמעט חודשיים מישהו, שכבר ייתעסק לי עם האוטו המסכן הזה, אחד דפק לי ברז ברגע האחרון... אז... כמו שנאמר-&^%^%:bad-word::brickwall::drinking: אל תשכח אבל- לא מדובר ב"משלוח נטו"- צריכים לאסוף את זה מבן אדם, שהעיר- זו לא עיר הנמל, אלא נימצאת כ-120 ק"מ מהנמל הקרוב (המבורג), והאוטו לא נוסע...

פורסם

לא, מכמה סיבות: א. האוטו לא במצב נסיעה בכל מיקרה, ולהתחיל להתעסק בחיפוש איך ומה לתקן שם- סיפור מהת""ת, הבעלים של האוטו לא רצה להתעסק בזה, כי אמר, שזה סיפור...

ב. לא יתנו לי כ"כ הרבה זמן להעדר מעבודה.

ג. וכמה הייתי חוסך? -אני בספק, שכ"כ הרבה- שוב, אם האוטו היה במצב נסיעה- אולי זה היה שווה, כי גם הייתי עושה איתו טיול... אבל לצערי הוא לא...

פורסם
אליבא דדמרקר, מחירי ההובלה הימית ירדו בחדות בחודשים האחרונים.

יש כאן מישהו שייבא רכב בחודשיים האחרונים ויכול להעיד?

לפני חודשיים הובלה בקונטיינר ממיאמי עמדה על 2400 דולר.

זה בדיוק כמו מחירי הדלק בתחנות, מחירי כרטיסי הטיסה ותעריפי החשמל,

אף אחד לא ממהר להוריד מחיר. מדינתנו הקטנה והצומחת.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

לפני שבוע קבלתי הצעת מחיר להובלת אופנוע מניו-ג'רזי לחיפה,

$450.00 לארגז מיוחד Crate

$950.00 הובלה ימית

$95.00 ניירת

סה"כ $1,495.00

מחיר זהה קבלתי לפני כחצי שנה.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

דיברתי עכשיו עם מי שהיה המשלח שלי, נתן לי הערכה של $800 למכולה '20 מגרמניה + כ- $450 היטלים. זה סה"כ $1250 כלומר כ- 900 אירו.

זה לא כולל אגרות נמל וממ"ן בארץ שהן להערכתי עוד כ-1500 ש"ח, לפני עמילות וכמובן לפני מיסים בארץ.

אני שולח לך את הטלפון של הסוכן בפרטי.

בעקבות ההודעה לעיל קיבלתי מספר פניות לקבלת שם הסוכן. למרבה הצער, וכפי שגילה ראשון gluk, ספק זה מבצע שילוח מסחרי בלבד, ואינו מוכן ליבא לפרטי.

אם יש כאן אנשים שצריכים להביא מחו"ל מכוניות בקרוב, אתם מוזמנים לכתוב לי בפרטי מאיפה, מתי ומה (מבחינת גודל) אתם רוצים להביא.

אני הייתי יבואן מסחרי עד לא מזמן, ואם תהיה כמות סבירה של אנשים (גם לא מאותו מקום) אני מאמין שאוכל לתת לכם מחירים טובים יותר ממה שאתם מקבלים היום כל אחד בנפרד. כמו שזה נראה עכשיו, חלקכם משלמים פי 3, ואח"כ גם משלמים על הסכום הזה מס קנייה...

אני מבקש רק ממי שכבר סגר ובוודאות או סבירות גבוהה מאוד מתכוון להביא, ולא מכל מי שחולם על ה-911 התורנית באיביי.

פורסם

מי יודע כמה עולה ליבא מי אוקראינה?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מה קורה איתך באמת?:roll:

• תוכן חדש...