Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים למומחים,

מצורפות תמונות של מנוע רנו 12 שלי ששבק חיים לפני עשור, בעיני בוכנה אחת קרעה את דופן המנוע.

ע"פ התמונות המצורפות- האם ישנו סיכוי לשיפוץ או שהמקרה אבוד ועליי למצוא מנוע חלופי?

במידה שכן, האם מנוע דלתא יכול להתאים? האם לדלתות היה מזגן?

תודה, Lambretta-man.

DSC00320.JPG

DSC00321.JPG

DSC00322.JPG

DSC00323.JPG

"Get around better- travel Lambretta"

פורסם

מתעלק על הת'רד, אפשרי להשים במצב הזה סליבים? ולכסות את החור באלומניום או פלדה או ממה שהמנוע בנוי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שלום לך חברי,

יש בפורום מישהו בשם ,בני.אין לי ספק שהוא ישמח לטפל לך במנוע.

ולדעתי שאני אחד שלא מבין אי אפשר לתת חוות דעת עפ"י תמונה.

כאן עובד "פותחים ורואים".

בהצלחה!

פורסם

למה לא?

אל תתרשם מהמראה החיצוני: תוציא מדיד שמן ותראה (בתקווה שיש משהו שדומה ל..שמן) מה מצבו וצבעו

חוצמזה - אין דבר שבלתי ניתן לשיקום, השאלה היחידה היא העלות של התענוג..

לגופו של 'מנוע', מבחינת מראה, הוא נראה בסדר גמור, ובהחלט שיקמתי מנועים שבמבט חיצוני נראו גרוע יותר. בהצלחה ;-)

פורסם

לי זה דווקא נראה כמו חור בקרטר... מה יש יותר למעלה- קשה מאד להבין לפי התמונה... אני רואה שמן, אבל זה לא אומר כלום... שוב- ת'כף בני יכנס, לדעתי הוא יכול לתת לך הערכה למצב המנוע גם בלי לראות אותו!:-)8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום

ניכנסתי לפי בקשת הקהל!

המנוע שלך לא בר שיקום הנזק פנימי בלתי הפיך! אבל שמור אותו כי בטוח תצטרך ממנו חלקים לעתיד.

אם אתה מעונין אולי יש לי מנוע לרנו 12 אבל אני צריך לבדוק מה מצבו.

אם כן צור איתי קשר בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
החור הוא גם בבלוק לצערי...

כן, על המסך יותר נורמלי עכשיו ראיתי...:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אומנם לאחר הרבה זמן, אבל אני מצרף תמונות של הרנו 12 מבפנים לאחר שיחה עם בני לגבי שיפוץ המנוע, והעלאת זכרונות לגבי מבנה לוח השעונים השונה ברנו אצלי.

renaulet 001.jpg

renaulet 002.jpg

renaulet 003.jpg

renaulet 004.jpg

"Get around better- travel Lambretta"

פורסם

שלום.

זה הדור הראשון של רנו 12 ולדעתי גם היפה יותר. הדור השני לדעתי לוח השעונים מצוחצח ולא קלאסי ויפה כמו שלך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הדאצ'יה שהגיע ארצה אכן נראית כמו הדור השני.

הדצ'יה המקורית (דאצ'יה 1300) הייתה זהה לדור הראשון של ה-12 והייצור שלהן החל במקביל בצרפת וברומניה. למעשה בשנים הראשונות המכוניות היו זהות עד לרמת הלוגו.

• תוכן חדש...