Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

זומנתי לראיון אצל אחת החברות ביום חמישי ב11, אני מגיע מכיוון הרצליה ואני יודע שבמהלך היום הולכת שם חגיגה לא קטנה ומציאת מקום חנייה הוא די בעייתי.

האם יש מישהו שעובד שם, או שמכיר היטב את האיזור ויכול לייעץ לי על חניון כלשהוא בתשלום או לא בתשלום בשעות הללו של הבוקר? כמו"כ מה מצב הפקקים סביב השעה 9:30 מכיוון הרצליה לפארק אפק האם אני אגיע סביב 10:30 לערך?

תודה מראש.

אבי.

פורסם

בשעה הזאת פקוק מאוד בעלייה של הגשר, קח לעצמך מרווח זמן.

אם תצא מהרצליה ב9:30 להערכתי תגיע קצת אחרי 10.

(היום יצאתי מתל אביב בשעה 9:15, הגעתי בסביבות 9:50 והיה יחסית חלק עד הגשר)

יש לך מספר מצומצם של חניונים, ואופציה לחנות עם מדחן שזאת לדעתי האופציה הכי טובה (נדמה לי 15 שקל ללא הגבלה, יותר זול מכל החניונים באשר הם ואפשר גם לפי שעות או עם איזיפארק)

אם בא לך להיעשק, יש את החניון שסמוך למסלולים. משהו כמו 30 שקל תשלום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תכנס לחניון של בניין כרמלים (מול הבניין של 013) תזרוק לשומר שם של אחת החברות שיושבות בבניין ,אדוויס,אמת,קאדנס, תגיד שבאתה לרעיון עבודה .

לא יעשו לך בעיות בטוח....השומר תמיד בבוטקה ולא יוצא אף פעם (עצלן).

בהצלחה.

*באיזה חברה יש לך רעיון עבודה?

• תוכן חדש...