Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לסוכן ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי מבוטח אצל סוכנת שאני לא מאוד מרוצה ממה ששמעתי לגבי הטיפול שלה בכמה מקרים.

אני בכוונה לא מזכיר את שמה מכיוון שאני לא רוצה לכלך בלי לדעת לעומק את הדברים.

אשמח לשמוע המלצות על סוכנים שמבטחים רכבי אספנות , ושמנסיונכם גם נתנו שירות טוב כשהם היו צריכים לשלם ולא רק להיפך.

תודה אומי

(אגב חיפוש בנושא לא רלוונטי גם אני לפני שנה הייתי ממליץ עליה והנה עכשיו זה לא יקרה)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היו לך תביעות גם ?

הוא נתן שירות טוב בזמן תביעה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי, אשמח לדעת (אפילו בה"פ) מי הסוכנת המדוברת, מכיוון שעליי לחדש ביטוח ויכול להיות שמדובר בסוכנת הזו.

תודה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אבי בר

סוכנות יעדים - נט בראשל"צ

לא זוכר טלפון.

האיש חובב רכבי אספנות וסוכן מעולה.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

• תוכן חדש...