Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה:

אני מחפש מחשב כף יד, למען האמת אין לי שמץ של מושג מה אני רוצה בו, אני רק יודע ש: מערכת ההפעלה צריכה להיות Windows Mobile 5 או 6 (כי יש לי Igo שקניתי, וממה שידוע לי היא עובדת רק על ווינדוס מובייל, תקנו אותי אם אני טועה), חייב שיהיה Bluetooth ו Wifi. אני לא צריך מחשב משולב Gps כי יש לי מקלט חיצוני. למעשה כל מה שהמחשב ישמש הוא Gps וקצת קריאת מיילים, גלישה באינטרנט, ואולי פתיחת קבצי Pdf וword , כעיקרון כל מה שמעבר לכך זה רק בונוס.

אין לי שמץ של מושג איזה חברה עדיפה, אני רק יודע שקיימות מספר חברות Palm,mio, Hp, Asus וכ"ו, אבל אין לי מושג מה לבחור ומה חשוב שיהיה במחשב. איזה מעבד לקחת? כמה זיכרון צריך? איזה מערכת הפעלה? איך אני יודע אם היא תומכת עברית או לא? בקיצור, איזה מכשיר בתקציב של 1000 ש"ח עומד בדרישותיי? אפשרי גם יד שניה (אם תסבירו לי מה חשוב לבדוק במכשיר יד שניה, על מנת שאני לא אפול בקניה).

אם המכשיר יהיה ממש שווה את זה: אני אשקול את מתיחת התקציב עד ל1500 ש"ח ולא יותר מכך.

תודה רבה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם

מחיפוש קטן ברשת וקריאת ביקורות, מצא את עיני IPAQ 114, מה אתם אומרים עליו? הוא נכנס בול בתקציב (1400 ש"ח +-), ונראה כי הוא עומד בכל הדרישות. איך המחשב כף יד הנ"ל? למישהו יש כזה והוא מרוצה \ לא מרוצה ממנו?

תודה.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...