Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חבר שלי מעוניין לעבוד בחו"ל בקידוחי נפט או בדיג, אבל אין הרבה מידע על זה ברשת.

מישהו מכיר שמות של חברות?

אנשים שניסו כזאת עבודה?

כל פרט אחר שיכול לעזור?

תודה :)

פורסם

יש קצת נפט בחלוצה. שווה לקפוץ לבדוק.

אם אתם קופצים לשם עם טנדר ורוצים להרוויח כמה ג'ובות על הדרך - שלח לי ה"פ, יש לי משלוח קטן לעשות לאזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

3 חברות שאני מכיר שמחפשות נפט- אבנר, דלק קידוחים (שתיהן בבעלות קבוצת דלק), ולפידות.

לדעתי עיקר החיפושים הוא בחו"ל ולכן בספק אם יעסיקו ישראלים.

אפשר לבדוק כיוונים גם דרך חברות זיקוק נפט כמו בז"ן.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

הכוונה שלי זה לעבודה מזדמנת, משהו שנמצא באותה קטגוריה עם עבודות הובלה (מובינג) וכד'. הבנתי שיש מס' חברות כאלה שמעסיקות ישראלים אחרי צבא בלי נסיון לתקופה של מספר חודשים.

פורסם

המכון הגאופיזי היו מעסיקים ,אני עבדתי שם.

הסיכוי שלך נמוך כי כבר כמעט ולא מעסיקים עובדים זמניים ואם כן אז בדרל כלל לוקחים חבר'ה שכבר עבדו שם.

(זה לא קידוחי נפט אלא סקרים גאולוגיים .)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה זה המכון הגיאופיזי? בארץ הכוונה?

נראה לי לא כ"כ הבנתם אותי :roll:

אני מתכוון לעבודה מהסוג שיש ב- www.maka.co.il , עבודות לצעירים אחרי צבא שלא דורשות ניסיון קודם.

יש צעירים שעובדים במכירות, בחוות חקלאיות, אוטו גלידה, מובינג, מנעולנים , דיג באלסקה, ויש גם עבודות בקידוחי נפט (הכוונה לעבודה פיזית קשה נטו).

פורסם

המכון הגאופיזי עובד בכל העולם , אני עבדתי באפריקה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

מנסיון שלך חבר שעבד בדיג - זו קריעה שלא תאמן, לא שווה את הכסף.

עבודה גופנית קשה ביותר שעות ארוכות תוך סכנת פציעה ואף מוות, יחס מגעיל כמו לעבד (וזה מה שתהיה באמת שם), חב'רה מתחתית החבית העולמית, קר, רטוב ואפס בחורות במשך תקופה ארוכה מאד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מסכים לחלוטין עם אליבאבה.

חבר טוב שהגעתי איתו לנורבגיה עבד בדיג טונה.

קריעת תחת מטורפת כוללת כאמור סכנת חיים ברורה ומוחשית כל יום, כל דקה.

3 חודשי עבודה של טירוף, חזר הביתה עם 40K$ ביד במזומן ללא מעמ מיסים והיטלים למיניהם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה שאתה יכול לחזור בארון , או עם יד של לוחם הנדסה קרבית .

אני אישית הייתי הולך על זה ,אבל זה לא אומר שזה כדאי ...

פורסם

בהתחשב בזה שאתה בעבודה 24 שעות ביממה - 7 ימים בשבוע במשך 3 חודשים, משכורת של 20 דולר לשעה זה לא משהו מיוחד.

כמובן אם תשרוד

פורסם

ואכן, אתם מוזמנים לראות "דייג קטלני" בכדי לקבל איזה צל של מושג על צורת העבודה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...