Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לייבוא מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך ניתן לדעת שרכב בן 30+ שקונים בארה"ב לא עבר שינויים שלא יתקבלו במשרד הרישוי בארץ?

למשל: צמיגים רחבים מידי, אגזוז משופר, סופרצ'ארג'ר לא מקורי או אפילו הגה קטן מידי וכו....

או אולי מנוע מוגדל או מוחלף לאחד לא תקני. או שינוי קטן כמו קסנון שלא מתקבל בברכה אצל הטסטרים בארץ

ומה עם תקני הזיהום? איך רכב בן 30 מארה"ב יעמוד בהם? או שרכב אספנות פטור או מקבל "הנחות"?

פורסם
ואיך ניתן לדעת שהמוכר ישלח לך בכלל את האוטו?

אל תקלקל לי את השרשור עם שאלות "קיטבג" יש מספיק אמצעים לוודא את זה ולא רק בעסקאות רכב.

פורסם

ספר רכב + נתונים טכניים ומספר שילדה יעידו

על הסטנדרט של הרכב לרבות צמיגים, מנוע ושנת ייצור.

רכב אספנות משנת 1972 ומטה פטור מבדיקת co

כמו כן פטור מהחלפת סילבים לנורות אלוגן רגילות

(תקף אך ורק לרכב חדש).

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

כמי שחי בארצות הברית, רכש ומכר מספר לא מבוטל של כלי רכב (עד שהגעתי למנוחה ולנחלה עם מה שאני אוהב באמת), אני יכול לומר לך שאמריקה זה לא ישראל. מילה זו מילה והבטחה זו הבטחה. בכל אמריקה הגדולה אין בדיקות רכב לפני קניה. אני קניתי מכוניות ב איביי ללא שום בעיה ומה שקיבלתי זה מה שהזמנתי.

במידה ואתה לא בטוח, שאל עוד יותר שאלות, בקש שישלחו לך עוד תמונות מזויות שמעניינות אותך. תשאל על ה"טייטל" שזה רשיון מקוריות הרכב ו"פינק סליפ" שזה טופס העברת הבעלות בין מדינות.

בדוק את ה "פידבאק" של המוכר, כמה עסקאות עשה ב "איביי" ומה אומרים עליו הקונים. מי שמכר 100 או מאתיים מכוניות והכל היה 100% אין כל סיבה שפתאום הוא ישתנה. לעומת זו מי שמכר רכב אחד והביקורת עליו שלילית, אני הייתי מתרחק ממנו כמו מאש.

אתה צודק בקשר לשינויי מבנה, צמיגים ומנוע. בארה"ב הנתונים הללו לא חשובים ואינם רשומים ברשיון. אם אתה משנה משהו ברכב, בא נאמר הוספת וו גרירה באופן רשלני וגרמת לתאונה. אתה תישא באחריות פלילית וקרוב לוודאי שתשב בכלא.

הנתון היחידי החשוב שמעיד על מקוריות הרכב זה מספר שלדה "וין נאמבר" כלי רכב עד שנת 1970 המספר יופיע רק במקום אחד ברכב, כלי רכב משנות החמישם ודרומה, המספר יהיה ברוב המקרים על לוחית פח עם ארבעה ברגים ולא כמספר מוטבע על השלדה. זה דווקא יכול לגרום לבעיות בארץ.

בדוק טרם רכישה מה דגם המנוע, החישוקים והצמיגים הנכון לדגם ושאל את המוכר, דילרים מסוימים יחליפו אביזרי בטיחות מסוימים במידה ותבקש זאת מהם.

בהצלחה

• תוכן חדש...