Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

השאלה היא לכל בוגרי קורסים למינהם להשקעות.

נרשמתי לקורס "השקעות בשוק ההון" במרכז להשכלה פיננסית מבית מטריקס. הכוונה לשפר את ידיעותי בתחום שוק ההון וניהול תיק השקעות קטן עצמאי.

אני יודע שמכללות להשכלה פיננסית צצו כפטריות אחרי הגשם. ברור שיש טובות יותר ופחות.

האם מישהו מכיר את החברה וקורס הנ"ל. האם איכות ההדרכה טובה. האם הקורס מהוה תמורה טובה עבור הכסף?

פורסם

אני מכיר ולמדתי בביה"ס הנ"ל , אני למדתי מט"ח וגם ניתוח טכני של מניות , איכות ההסברה היא טובה וגם בחלק מהקורסים לאחר שאתה מסיים אותם יש תרגולים בחינם , אצלי היה פעם בשבוע .

אם תלך לכיוון המט"ח אולי אני יצליח לסדר לך הנחה כי חבר שלי מנהל שם את התחום .

פורסם
אין קיצורי דרך בהשכלה.

...הפזמון החוזר...

בולשיט.

תלוי במטרת השואל.

בשביל זה-

הכוונה לשפר את ידיעותי בתחום שוק ההון וניהול תיק השקעות קטן עצמאי.

אין צורך בדוקטורט ואפילו לא בתואר ראשון בכלכלה או מנהל עסקים.

אני לא מכיר את המוסד שציינת, (למרות שאם אני זוכר נכון, חיים לוי מלמד שם, וזה אדם ששווה ללמוד ממנו דבר או שניים)

ואין לי מושג כמה אתה משלם להם- אבל כל מה שתלמד שם, אתה יכול ללמוד גם בעצמך עם ספרים או אתרי אינטרנט

טובים. כמובן, חוץ מדבר אחד שתאלץ בשני המקרים לרכוש לבד- נסיון.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

צודקים, משום מה לא שמתי לב למטרת הלימוד.

פשוט יצא לי לי לדבר היום עם "לוקח קורסים במכללות קקיוניות סדרתי" שהשקיע בתארים שלו עשרות אלפי שקלים שלא עוזרים לו למצוא עבודה בשום דבר, והייתי קצת חם על הנושא.

ממי הייתי קונה?

מקונדיטור שהמתכון שלו מהונדס נכון :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...