Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתיקון מוטורולה V6MAX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר המדובר נפל ועכשיו לא שומעים טוב בפומית, שומעים כמו רמקול שרוף

איך אפשר לפרק את החלק העליון שבו נמצא הרמקול, אין לי ביטוח ואני רוצה לבצע את התיקון לבד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אתה מתכוון שהרמקול צורם? אם כך, אתה צריך להחליף את הרמקול כנראה,

לגבי פירוק עצמי - המכשיר הנ"ל לא קל לפירוק ואם לא התנסיתי בפירוק מכשירים בעבר (כשבכלל המכשירים של מוטורולה הם בין המסובכים), לא הייתי ממליץ לך לפרק אותו לבד, חוץ מזה שאתה צריך כלים יעודיים כדי לפרק אותו כמו שצריך ומבלי לפגוע בפלסטיקה וכאלה וגם כמובן תצטרך להשיג רמקול תקין שמתאים למכשיר מאיפשהו.

בקיצור אל תסתבך - על תיקון כזה במעבדה פרטית למשל ייקחו ממך אני מאמין עד 80 ש"ח במידה והתקלה נגמרת בזה שצריך להחליף רק רמקול.

מקווה שעזרתי,

לילה טוב.

"And Justice For All..."

פורסם

כן הרמקון של הפומית צורם, נגרם אחרי נפילה של המכשיר . הצלחתי לפרק את המסך ולהגיע לרמקול והכל נראה שם תקין כנראה שהרמקול נדפק, אבם אם התיקון הוא רק 80 ש"ח אז משתלם לתת לתיקון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בקיצור אל תסתבך - על תיקון כזה במעבדה פרטית למשל ייקחו ממך אני מאמין עד 80 ש"ח במידה והתקלה נגמרת בזה שצריך להחליף רק רמקול.

במידה ואתה מכיר מקום אמין אז אתה צודק.

לדעתי מעבדות פרטיות מקבילות למוסכים, בשניהם יכולים להחליף לך דברים שאתה לא צריך ולחייב אותך סכום דמיוני.

לכן, תמיד עדיף לתקן לבד, אם זה אפשרי כמובן.

פורסם

קודם כל, כל הכבוד שהצלחת לפרק את המכשיר לבד ולהגיע אל הרמקול,

עכשיו הייתי ממליץ לך ללכת לחנות פרטית ולבקש אם יש אפשרות לקנות מהם רמקול כזה שעד כמה שאני יודע

אמור לעלות לא יותר מ-20-30 ש"ח, תחליף אותו לבד וסגרת סיפור,

אני רק מקווה שהם יסכימו למכור לך חלק חילוף.. כי משתלם להם יותר לסדר לך את זה אצלם ולקחת את ה-50 ש"ח על העבודה כביכול.

"And Justice For All..."

• תוכן חדש...