Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהמנוע הישן - לא ידוע באיזה מצב ( אך עם אין ספור קומבינות ) 1275 סמ"ק שלי הלך לעזעזל

או ככה לפחות ניראה לד"ר טל ולי בהתחשב בעובדה שברגע אחד הוא התחמם והעלה עשן מטורף וכל הצבע היפה והחידוש שעשיתי נהרס .

תמונות :

dsc00144fc5.jpg

החלטתי בדירבונו של הדוקטור לרכוש מנוע חדש ... שיהיה זה לא מזיק

אז הלכנו לבקר את MINIMEN וקנינו ממנו מנוע

כדלהלן : מטרו 1275 סמ"ק שנת 1990 עם 140 אלף ק"מ ( נתון משוער )

resizeddscf4030ad8.jpg

הישר לחצרו של הדוקטור , זה קירצף ושיצף חתך וגזר קילף וצבע שטף וייבש ולהלן התוצאה

resizeddscf4094zk2.jpg

עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם איך זה מתקשר לכותרת , ובכן גיליתי במקביל שהייתה לי בעיה ברדיאטור של המנוע הישן ואני מעדיף להחליף אותו לרדיאטור לאקלים חם

מה הייתם ממליצים , בהנחה שאתם מכירים , מבין שני הרדיאטורים הבאים למיני

super cool 2 core radiator

שקראתי עליו שהוא עדיין יחסית ולא מתאים לנסיעות שטח ולקפיצות אבל עם המיני וכבישי ארץ ישראל כל נסיעה היא בהרגשה של שטח

או

4 core radiator

שאין לי מושג עליו יותר מידי אבל שמעתי שהוא מקרר טוב

או רדיאטור מאלומיניום

עצות מענות תגובות בשמחה

המלצות : רק מיודעי דבר

אה , גם רציתי להתרברב קצת במנוע החדש ולחלוק איתכם שיש אנשים טובים באמצע הדרך

תודה לכם טל ושמעון(שמשון כמו שאני קורא לו) גלאפו

• תוכן חדש...