Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשעברתי ליד משטרת מחוז תל אביב,

נדהמתי לראות את הרכבים המוזנחים שהיו שנים בביה"ס לשוטרים בשפרעם.

(היו בעבר שמועות שטרקטור פינה אותם וגרם להם נזק)

אני שמח שמשמרים את ההיסטוריה המוטורית של המשטרה.

IMG_2714.jpg

IMG_2721.jpg

IMG_2722.jpg

IMG_2723.jpg

IMG_2724.jpg

עדי גולדנברג 13399

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט הפתעה נעימה!!

זה פתוח לקהל? כלומר, כל מי שעובר בסלמה יכול לראות את זה, או שזה מוגבל לעצורים בלבד?

אפשר לדבר עם השושנים שייארגן לנו טיול מודרך שם.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
בהחלט הפתעה נעימה!!

זה פתוח לקהל? אני צילמתי את זה מהרכב , כל מי שעובר בסלמה יכול לראות את זה ? כן, או שזה מוגבל לעצורים בלבד?

לעצירים יש יתרון הם יכולים לראות מקרוב וגם לגעת :lol:

אפשר לדבר עם השושנים שייארגן לנו טיול מודרך שם.השתגעתה זה תל אביב צריך ויזה :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

הרכבים האלה במצב נסיעה?

כל הכבוד למשטרה ,עוד דבר טוב שהם עושים!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בחודשים האחרונים התקימו מספר דיונים, ביוזמת המשטרה ובשיתוף עם המוזיאון בבית הספר לשוטרים בשפרעם, ביחס לרכבי האספנות של המשטרה.

בני הספל ואני הוזמנו והשמענו את דעתנו.

דובר גם על שיפוץ חלק מהרכבים ושילובם במוזיאון המשטרה שיבנה בבית שמש.

מפאת חוסר מקום בשפרעם החליטה המשטרה להעמיד רכב שמצבו סביר לתצוגה בתחנות המשטרה כדקורציה. למעשה דובר על העמדתם בתוך המבנה ולא בחוץ. אלו רכבים שנראים טוב ממרחק של חמישה מטר.

בני הספל ואני מקווים שבסופו של דבר יהיה מוזיאון רכבי משטרה ראוי.

שלמה דן גדרון

פורסם
תיכף יבוא פקח של העיריה ויגרור אותם כי חנו על המדרכה.

שלום.

אין אין אין עלך חחחה :lol:

אם לא היתה נולד היו צרכים להמציע אותך!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ממש יפה היום ראיתי זאת בפעם הראשונה !! יפה מאוד כל הכבוד למשטרת ישראל שהם שומרים דברים כאלה יפים!!

אין כמו אלפא :)

פורסם

ערב/לילה טוב,

ראיתי היום את הרכבים (מונחים על המדרכה, בחזית בניין מחוז ת"א של משטרת ישראל, ביפו) כאשר עברתי במקרה באיזור:

כמו שאמר oldcar, ממרחק של 5 מ' הרכבים נעימים לעין. ואז מתקרבים, ומקבלים בחילה (בפרט לגבי הלארק: כאב לב של ממש...).

חבל שכאילו רכבים נשמרים באופן עלוב שכזה.

פורסם

לפני 20 שנים נתתי למשטרת ישראל 2X F1 מודל 49 והם עשו מהם 1 ,בזמנו ביקרתי בשפרעם לראות אותו והוא היה מוזנח וללא מנוע,אני מאמין שזה אותו אחד,אבל בתמונה הוא נראה סביר...

פורסם

אני ראיתי את הלארק באיזור יוקנעם לכיוון תל אביב ודי דאגתי בגורלה

אני מקווה שיצליחו ליצור מוזיאון

כי ארגון כמו משטרת ישראל ומדינת ישראל צריכים לדעת שלמשטרה שאין עבר גם אין עתיד חייבים לשמור

ולשמר את מורשת המשטרה

(במיוחד ניידת הזינזנה מתוצרת פיג'ו שמוכרת כזינזנה מהשוטר אזולאי שעדיין מוזנחת בבית הספר לשוטרים למרות שזאת היחידה שנותרה בארץ ומהבודדות בעולם לערכתי)

במידה ויוחלט להקים או לשפץ באופן רציני מוזיאון בבית הספר לשוטרים בשפרעם

אני מתחייב לשים יד ולעזור בכל מה שאוכל

050vb8.jpg

פורסם

אני מוכן לאמץ את הפיירמונט!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...