Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכם יכול להסביר לי מדוע יש מוכרים,שאינם מפרסמים את המחיר אותו הם מקווים לקבל עבור ריכבם.

לדוגמא האופל אולימפיה שמפורסם כבר הרבה זמן,איו לי כוונה לרוכשו,אבל אני באמת סקרן לדעת כמה

מבקשים עבורו.

לא נעים לי לטלפן וסתם לבלבל את המוח ,כאילו אני קונה פוטנציאלי.אני משאר שיש הרבה סקרנים שכן מצלצלים,למה המוכר

לא חוסך לעצמו את בלבולי במוח ומפרסם מחיר?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אני לא אדבר על האוטו הספציפי (שאני גם חושב, שהבחור פעם אמר את המחיר), אבל גם אני אינני מסוגל אף פעם להבין את המוכרים (במיוחד בלוחות כמו יד2), שלא רק אינם אומרים את המחיר- אפילו לא מפרסמים פרטים אחרים בסיסיים של האוטו, כמו המצב שלו, צבע, קילומטרז', אוטומטי או לא וכ"ד! אני לא מבין- אנשים נהנים, שמתקשרים ומבלבלים להם את המח? זו סטיה כזאת?:roll:

דוגמה הטריה ביותר: מישהו פרסם ב"יד2" 3 רכבים ביחד. אחד מהם (טרנזיט "משאית") עניין אותי, אבל מראש היה ברור לי, כי מעניין אותי כרגע אך ורק במחיר מאד נמוך, ממכלול של הסיבות. כמובן, מחיר לא היה מוזכר, וכשהתקשרתי- גיליתי, שרוצים עבורו 15 אלף ש"ח- מחיר, שממש לא מתאים לי כרגע! ואני בטוח, שאני לא לבד- אז באמת, למה לא לחסוך לעצמך את הבלבול שכל?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תאמין לי מצבך טוב.

אני מחפש כבר חודש רכב אספנות, לפחות 6 פעמים דיברתי עם המוכר שהבטיח שהרכב לאחר שיפוץ, כמו חדש, יחידה בארץ....

איך שאני מגיע ישר אני קולט שהצבע זוועה, הרכב אומנם צבוע אבל גם הגומיות, הניקלים, המראות ואפילו יצא לי לראות פעמיים שהמסקינטייפ נשאר על השפריצר! המנוע כולו רטוב ומטפטף, חלודה בריצפה.... וכו'....

אני לא מבין למה לשקר במודעות ובטלפון, בעצם אני מבין, אולי הפראייר התורן יתפס בחכת המוכר.

עצוב, פשוט עצוב.

פורסם

לפי דעתי (הלא מקצועית אך הגיונית), כאשר המחיר לא מפורסם והקונה הפוטנציאל מתקשר למוכר, נוצר דו שיח בין הקונה והמוכר, ולמוכר יותר קל למוכר "לעטוף" את המחיר (לעיתים המופרז) בתשבוחות על הכלה וכך לנסות לשכנע את הקונה שהרכב שווה את המחיר המבוקש ואפילו להתגמש מעט.

כאשר המחיר כבר מפורסם, התקשורת היא חד כיוונית ויותר קשה למכור לקיים תקשורת עם קונים פוטנציאליים.

פורסם

מגבה את AVNERK

זאת ההגדרה של מסחר , זאת לא חנות בגדים שאתה ניכנס מודד רואה שטוב ולוקח

המחיר של רכב אספות אינו נתון קבוע ולא מוגדר ע"י מחירון מסוים שכן אפשר למצוא ,לצורך העיניין , מיני מיינור אחרי שיפוץ במחיר של 50000 ולפני שיפוץ במחיר של 8000 ש"ח , כמובן שהמחיר 50000 ישמע מגוחך אבל אם המוכר הוא סוחר ממולח הוא ישנכע אותך שלמרות החסרונות שלו המיני זה האוטו שתמיד רצית ושזה האוטו שתפור לך בול .

לעומת זאת אם היה מפרסם את המחיר היית מתבונן בהודעה ממלמל לעצמך משו בסגנון של " הוא ישאר עם האוטו הרבה זמן "

ועובר למודעה הבאה

כמובן שיש המון בלבלני ביצים אבל מה לעשות זה קיים בכל ענף המסחר AKA ווינדו שופר'ס

פורסם

בתור אחד שגם מחפש רכב אספנות וגם כמעט נעול על אחד[אך מטעמי תקציב =-/],

זה מאוד מציק להתקשר לבן אדם שמפרסם רכב, ולהתחיל לתחקר אותו בטלפון,

כי אני מראש הצבתי לעצמי סכום, שאני לא מתכוון לעבור אותו, וחבל על הזמן שלי ושל המוכר.

לגבי אלה שמפרסמים בלי תמונה, מחיר, בפלאפון הרכב נשמע כיאלו הוא יצא מהסוכנות ואתה מגיע ומגלה ערימת חלודה שנצבעה בספריי.

אני לא אפתח את הפה בכלל.

מצד שני, יש את ההודעות המפרטות[לדוגמא, ההודעה של ליאור ברוך], שמציינות מחיר, מצב בשיפוץ, תמונות וכו',

אני בטוח שחוץ מכמה קשקשנים שמנסים להעביר את הזמן רמת השיחות בטלפון היא גבוהה.

----

פורסם

צודק! ובעניין ה"הגדרה של מסחר"- אני אישית שונא אנשים, שמתחילים לבלבל לי את המח, אני ברוב המיקרים אפילו לא אדבר עם אחד כזה, שמנסה לשכנע אותי. "טוב, אני אחשוב, תודה רבה"- סוגר שיחה, וזהו. אין לי כח, שיזיינו לי את השכל, עד כמה האוטו טוב, ולמה כדאי לי ליקנות אותו במחיר כזה ולא אחר!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני מוכר רכב שזקוק לשיפוץ כשאנשים מתקשרים אני אומר שהרכב צריך שיפוץ ואפילו מעריך להם את העלות אבל עדיין אני מבקש את הסכום המינמלי שיש לי בראש.

פורסם

דוגמא חיה,

לפני 10 דקות סיימתי לדבר עם אדם, מהפורום, שמוכר 2 ביאנקיות[פיאט 500 קבריולט],

אחרי שקישקנו במשך כמה דקות, הוא אמר מה המחיר לכל אחת,

אמרתי לו שאני אחשוב על זה, ניתקתי, בידיעה שאני לא קונה את הרכב, כי הסכום לא מתאים לי.

במידה והוא היה מציין מחיר, השיחה לא הייתה מתקיימת בכלל.

----

פורסם

במידה והוא היה מציין מחיר, השיחה לא הייתה מתקיימת בכלל.

כנראה שזה הכל קונספירציה של חברות הסלולר ובזק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האמת שדיברנו בפלאפון[אני התקשרתי]

ואז עברנו לבזק כי נגמרה לו הסוללה,

מה המסקנה,

בזק משלמת מיליונים ליצרני סוללות הסלוללרים - לא פלא שהם נגמרות בשעתיים

:lol::lol::lol::lol::lol:

----

פורסם

זוכרים את הפרסומת של המועצה לצרכנות "מוכר שים מחיר". ישנו חוק שמחייב בעלי חנויות להציג את המחירים. הסיבה לכך היא שאנו חיים במזרח התיכון והמוכרים קובעים את המחיר לפי כמה שנראה להם שהקונה (קורבן) יכול לשלם.

זה בדיוק מה שקורה עם מוכרי כל הרכב שלא מפרסמים מחיר. זה נותן להם פלקסביליות לשנות את המחיר לפי המצב רוח של בנות הזוג שלהם בלילה שלפני.

שימו לב כי מודעה בה יש מחיר, הרכב ימכר מהר יותר ובפחות שיחות טלפון.

פורסם

מודעה עם מחיר, פירוט מפורט[תמונה, תמונות של אזורי החלודה וכו'], בצירוף מס' טלפון ומיקום גיאוגרפי של הרכב[צפון דרום מרכז], תתעופף לה ציקצק בהשוואה למודעה אחרת.

----

• תוכן חדש...