Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9800GT ובאתר של החברה כתוב שהוא זקוק לספק 500 וואט ואצלי יש 400 וואט, מה יקרה אם אני אחבר אותו? הוא יעבוד רגיל והספק פשוט יתאמץ? או שיעבוד לא במלוא היכולת?

פורסם

יש לי XXX באורך 30 סנטים והקונדום שקניתי הוא רק 15 סנטים.

מה יקרה אם אני אשתמש בקונדום הזה?

תשובה

נסה ותראה.

פורסם
במקרה הכי גרוע, תהיה נפילת מתח במאמץ ותצטרך לקפוץ לחנות ולקנות ספק כוח ב-150 שקל.

ממש! אבל ממש! לא.

במקרה הכי גרוע הספק מספק מתח לא יציב והורס על הדרך את הלוח אם , מעבד , זכרונות ודיסק קשיח וככה זרקת מחשב לפח.

איזה ספק זה?

סיני ללא שם שהגיע עם המארז? אל תחבר.

ספק מחברה מכובדת ? אם כן כתוב , ואם יש לך מפרט "עדין" יחסית בחשמל (לדוגמא דואל קור חדש יחסית עם צריכת חשמל נמוכה) לא אמורה ליהיות לך בעיה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הספק שלי הוא EZcool atx-400 jsp

והמעבד שלי הוא פנטיום 4 רגיל 3 גיגה הרץ. 3 גיגה זיכרון פנימי 800 הרץ בדואל.

אם כבר נתתי את הנתונים של המעבד איזה כרטיס מתאים לביצועים מקסימלים? אולי המחשב בכלל לא ינצל את ה 9800?

פורסם

אח של חבר שלי כבר הספיק לשרוף פעמיים את ה 8600GT שלו,

אני מציע שלא לחבר, תשקיע קצת ותקנה ספק כוח נורמלי ותעבוד בראש שקט.

פורסם

אכן , ה9800 הוא קצת יותר מדי ונחשב כרטיס קצת "חומרני" (וכנ"ל המעבד שלך ד"א ... )

לדעתי , קנה 9600GT או GSO , ינצל עד המקסימום את המפרט שלך.

והכי חשוב , אם אין לך - אז 2 גיגה זיכרון!

יותר מזה יהיה באמת מיותר.

הספק בסדר , אבל הוא גבולי מאוד מבחינת העוצמה ל9800

mayrun , אני לא יודע עם איזה מפרט חבר שלך חיברו 8600 , אבל זה כנראה היה עם ספק מאוד מאוד מאוד חלש כי זה ממש לא כרטיס מסך שאמור לעשות בעיות עם שום ספק סביר והספק של הבחור על הכיפק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...