Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים קנינו מחשב חדש שעלה די הרבה כסף, לא חשבתי שיהיו לי איתו בעיות אבל כראה טעיתי.

אתמול באתי להדליק את המחשב הוא התחיל לעלות וזהו, נעצר באמצע היה מסך שחור וזהו אין תגובה, ניסיתי עוד פעם להפעיל ואותו מצב קרה שוב.

ניסיתי להפעיל דרך מצב בטוח וזה גם לא נותן לי להעלות את המערכת.

אני מפחד שההארד דיסק נהרס (יכול להיות?) הוא חדש חדש עם 320 GB ויש לו בו חומר מאוד חשוב.

מה יכולה להיות הבעיה שלו הוא היה מצוין עד עכשיו?

זאת התמונה שהוא נותן לי לפני שהוא נותן לי את המסך השחור:

37228719bt1.jpg

37228719bt1.9d7159c460.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תן תמונה של הBIOS במסך הראשי. האם יש זיהוי של הדיסק הקשיח?

האם קנית באייבורי?

אתה בטוח שזה מחשב חדש? מה עושה שם כונן 1.44?

פורסם

לא קניתי באייבורי אלא בKSP

אין לי מושג למה התכוונת לגבי כונן 1.44 , אכן המחשב חדש בנינו אותו לבד.

אלה התמונות של הBIOS:

הסעיף הראשון בתפריט - standart CMOS features

001kl3.jpg

הסעיף השני: advanced BIOS features

002op2.jpg

הסעיף השלישי: integrated peripherals

003pn3.jpg

פורסם

אולי תרצה לבחור זאת כאופציה אחרונה אבל

בתפריט advanced BIOS features

תשנה את ה First boot device

מHarddisk ל CDROM

תעלה עם דיסק XP (זאת המערכת הפעלה שיש לך?) ותעשה REPAIR

קצת קשה לשפוט מה הולך שם..

מצד שני - אם ההרדיסק מחובר מדוע הוא אינו על MASTER 0 ? מאז התקלה הנ"ל שינית משו? שדרוג כלשהו? מישהו התעסק פיזית עם המחשב?

עריכה : אם יש לך חומר חשוב אני מציע שתיגש למעבדה\חבר שמבין עם המחשב - תפרקו את ההרדיסק ותעבירו נתונים חשובים לפני ביצוע פעולה דרסטית כלשהי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ההגדרה לפני הHARDDISK הייתה CDROM אני שינתי זה אמור להשפיע?

מאז התקלה שינתי כמה דברים שם אבל אם זה לא הועיל זה כנראה גם לא הזיק.

שלשום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו, אחרי זה סגרתי הכל והוא עבד כרגיל ורק אתמול התחילה הבעיה. יכול להיות שמשהו השתחרר שם? ואם השתחרר איך זה שהמחשב עבד אחרי שסגרתי?

זה גם מה שאני שואל את עצמי למה הוא לא על MASTER 0 . נראה לי שלפני זה הוא היה שם. איך אני שם אותו שם?

פורסם

לא משנה עם ה MASTER 0 זה בכל ללא נכון, מכיוון שעם המשחב שלך נקנה מלפניי כמה חדושים, אין מצב שאין לך כונן בתצורת חיבור SATA, הרי ל SATA אין צורך בקביעת מאסטר וכו' הממשק הזה מאוד נוח, פשוט מחבר את המכשירים או כוננים שאתה צריך וזהו זה הכל. ככה שזה בסדר שם אין בעיה, זה פשוט חיבר את כל הערוצים הקיימים אצלך במחשב, נגיד 4 חיבורי SATA בלוח? או 6? ונגיד אפשרות לעוד 2 למשל מהחיבור הרחב? זה פשוט עושה חיבור של הרוב מה שבכללי את יכול לחבר למחשב.

לא יהיה מנוס מלעשות תיקון למערכת הפעלה, הכנס דיסק של מערכת הפעלה, תכנס לתפריט הכחול הידוע, תגש לאופציית התיקון של המערכת וזהו, שיתחיל לתקן, זה לא מוחק כלום, זה סך הכל מחליף/מרענן את קבצי המערכת.

פורסם

מוזר שאתה לא מקבל שום הודעה כשמערכת ההפעלה מנסה לעלות.

אולי יש לך דיסקט בכונן הדיסקטים או CD שמפריע לעליה.

נסה לבדוק את זה קודם.

תוציא כל דיסקט/CD ותאתחל

אתה חייב לקבל הודעת שגיאה כלשהיא אם לא מתבצע BOOT

פורסם

אין לי דיסק בכונן וגם לא דיסקט.

למה זה קרה אבל? יש לך השערה?

לא יכול להיות שנהרס ההארד דיסק נכון?

יש לכם עוד רעיונות איך להעלות את המערכת בכל זאת?

פורסם

שאני אבין רגע.

אתה מאתחל - רואה את הסמל של XP עולה ואז מסך שחור וזהו?

או שמיד מן ההתחלה אין כלום?

פורסם

עוד משהו שנפלתי בו כמה פעמים בימים האחרונים עם מחשבים שונים - תוציא את כל התקני ה USB שמחוברים (חוץ ממקלדת) ותנסה להעלות את המחשב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...