Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמו של "

האנלייזר": האף-בי-איי תפר לו תיק

אמו של טננבאום, מלכה, האשימה אתמול את השירות החשאי בארצות הברית בתפירת התיק נגד בנה: "יש פה קונספירציה שהאף-בי-איי מעורב בה. כמה רשויות בארה"ב נעלבו מאוד מהפרשייה הקודמת של הפריצה לפנטגון והבהירו לאהוד שהם לא שוכחים ולא סולחים, ושיום הדין שלו יבוא".

לדבריה, "אהוד מעולם לא הואשם בגניבה ומעולם לא גנב אגורה. כל מי שמכיר אותו יודע שהוא עובד קשה מאוד באבטחת מידע והוא לא צריך לגנוב"

מענין היה לראות את פרצופה של האמא בתוכנית הפוליגרף .

יצא לי לראות שם כמה אמהות בשוק וחלקן רצו למות מבושה !

פורסם

למען האמת, אני מכיר את אהוד מספר שנים, אנחנו לא חברים טובים, ואני גם לא הכי מחבב אותו.

אבל אומר לזכותו, שהוא באמת פתח חברה לאבטחת מידע, והיה נראה שהולך לו מעולה. אני לא יודע אם אני מאמין ב 100% שהוא גנב את הכסף. כנראה שבעתיד נדע.

פורסם
מענין היה לראות את פרצופה של האמא בתוכנית הפוליגרף .

יצא לי לראות שם כמה אמהות בשוק וחלקן רצו למות מבושה !

אכן התוכנית מרתקת אותי, יחד עם זה אני לא מאמין שהכול שם אמיתי. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

זה לא האקר. זה חאפר/שמאקר/קאקר.

האקרים אמיתיים לא נתפסים.

אין לי שמץ של מושג בנוגע לפרשה הנוכחית,

אבל על הפרשה הקודמת שזכתה להדים רבים

הודות לעיתונאים שלא מבינים בזה גרוש, יש רק דבר אחד להגיד:

איזה אידיוט. אם אתה עושה את זה סתם לשם השעשוע,

לפחות אל תיתפס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם האקר אמיתי זה אחד שלא נתפס ע'פ דבריך, אז קל וחומר שרוזנשטיין אינו איש עולם תחתון רציני כי תפסו אותו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בנאדם שהצליח להריץ כזה דבר לא ראוי שייכנו אותו "חאפר\קאקר..".

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

"להריץ דבר כזה" זה לא מסובך כמו שזה נשמע לך, מה שמסובך הוא לעשות זאת מבלי להיתפס - וכנראה שכאן באה לידי ביטוי החאפריות ותאוות הבצע - לא עושים דבר כזה, ואם כן אז לא לפני שבטוחים ב 99.9 אחוזים שלא ניתן לעלות עליך (שזה כמעט בלתי אפשרי).

עדיף להיות שומר חוק וזהו :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

blavie,

תחשוב רגע, לרגע אחת, על הערך המוסף בפריצה לפנטגון,

ואז תחשוב עוד פעם, לרגע, על מחירי העופות, של רמי לוי בזמנו.

תחשוב על הערך מוסף של זה.

----

פורסם

ה"פריצה" שלו הסתכמה בהורדת תוכנה מהרשת והרצתה.

החוכמה שיוחסה לו היתה יותר פאק באבטחה של הפנטגון מאשר משהו שהוא עשה.

אני זוכר שהוא אמר שאפילו לא ידע לאן הוא פורץ אלא הריץ סקריפט.

לקרוא לו "אנלייזר" או "האקר" זה כמו לקרוא לשחקן סימולטורים טייס.

בגלל זה הוא נתפס כשניסה לעשות משהו יותר מסובך מ"דבל קליק".

ערך מוסף לא ראיתי כאן למעט צחוקיה על הילד הדביל מכל מי שמבין מה הוא עשה.

ומה הקשר לרמי לוי?

יש לו עופות שמריצים סקריפטים או שיש להן פיירוול בתחת?

פורסם
לקרוא לו "אנלייזר" או "האקר" זה כמו לקרוא לשחקן סימולטורים טייס.

כמה אנשים חושבים ככה?

לרוב האנשים ברחוב, אם תשאל אותם: "מי זה האנלייזר", הם יגידו לך: "אההה, זה זה שהפיל תפנטגון",

ולמה יגידו ככה? כי הם טמבלים, כי הם לא פדנטים שעוקבים אחרי כל פיפס, כי זה לא מעניין אותם, כי זה מה שהם שמעו מחבר של הסבתא רבא של הבוס בעבודה, כי ככה זה.

לגבי:

יש לו עופות שמריצים סקריפטים או שיש להן פיירוול בתחת?

במקום להשקיע מיליונים[כן, מיליונים] בפירסום הסניף/רשת החדשה, הוא פירסם את עצמו ע"י מחיר העופות,

את כל ההשקעה שהוא כביכול היה צריך להשקיע בפירסום, הוא השקיע בסיבסוד העוף.

עכשיו, מה יגידו האנשים ברחוב, אם תשאל אותם, "מי זה רמי לוי?", "אההה, זה זה עם העוף, 20 קילו קניתי אצלו",

ומה יקרה אם תשאל אותם, "מי זה רמי לוי?", לפני שנה? כנראה יעשו פרצוף של עגל וישאלו אותך: "תעזוב אותך באמא שלי, מה אתה רוצה ממני",

ולסיכום, ככה אנשים/גופים עסקיים ממתגים את עצמם.

----

פורסם

זה שהאנשים חושבים ברחוב, זה לא עושה כלום.

אתה חושב שאם הוא "אנלייזר" או חרטברייזר או אנרג'ייזר - אז זה עוזר לקרייה שלו?

הטמבל הזה לא מוכר כלום אלא גנב קטן בעל נטיות קרימינליות שנתפס פעמיים.

רמי לוי חושב עסקי ולא חושב לרמות.

ואתה באמת קונה ממנו עוף ומרוויח ולא נותן לו את מספר הכרטיס שלך ויוצא עם חור בכיס

אני יודע. הייתי חלק מצוות החשיבה כשהוחלט על אסטרטגית העוף הזאת.

(אגב - הוא לא הפסיד אפילו שקל בסבסוד)

פורסם

יש לי שאלה

כל אלו שרושמים פה שלא קוראים לו האקר, האם אי פעם בחיים שלכם פרצתם למשהו שהינו יותר ממחשב ביתי/ספריה עירונית/בית ספר ואף קצת יותר מסצינת FXP ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם האקר אמיתי זה אחד שלא נתפס ע'פ דבריך, אז קל וחומר שרוזנשטיין אינו איש עולם תחתון רציני כי תפסו אותו ?

כל אלו שרושמים פה שלא קוראים לו האקר, האם אי פעם בחיים שלכם פרצתם למשהו שהינו יותר ממחשב ביתי/ספריה עירונית/בית ספר ואף קצת יותר מסצינת FXP ?

דמגוגיה זולה.

ואם תפסו את רוזנשטיין, מה תגיד על הטרמיטים בדרום טזמניה?

ומה הקשר בין מעשיהם של כותבי השרשורים לבין מעשי ה"קאקאלייזר?"

ניסיון לערער אמינות של צד בשיחה על ידי פנייה לצד האישי

היא אחת השיטות הפשוטות לסטות מהנושא.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94

ועכשיו נחזור לנושא.:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במקרה, מקרי לגמרי אני גם הייתי אחת הנפשות הפועלות בתקופה הזאתי, בתחום הזה וגם אני כרבים אחרים נתפסו עושה שטויות. (כן הייתי ילד טיפש ומשועמם בגיל 14-15-16, ועם הרבה מאוד גישה למקומות שלא הייתי אמור להיות בהם)

ואם אתה מדבר על ספריות עירוניות וסצינות כאלו ואחרים אני מדבר איתך ברמה אחרת לגמרי.

אהוד בזמנו לא עשה מי יודע מה יותר מדי, הוא פשוט היה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון זה הכל. הוא סה"כ השתמש באקספלויטים די טריויאלים בזמנו, ולא ממש ידע לאן הוא הולך עם זה ובמקרה יצא לו שהמערכות א,ב,ג היו פגיעות לתקיפות הללו ולכן הייתה לו גישה למקומות הללו. זה לא בגלל שהוא היה מי יודע מה האקר מהולל וישב ימים כלילות ושם את הגופים הללו כמטרה זה היה פשוט עניין של מזל.

בקשר להונאות האחרונות שהוא הסתבך בהם כן או לא זה לא ממש מעניין אותי, ואני די מאמין שצריך להיות טיפש מוחלט כדי לעשות דברים כאלו בעידן של היום. היום כל פיפס קטן של כל גוף גדול מתועד, ויודעים על כל התקשורת שנעה ברשתות הללו ואנשי האבטחה התקדמו המון בשנים האחרונות.

אם תרצו פעם אחת באמת להסתכל על האקרים רציניים, תפסיקו להסתכל על האקרים ידועים מהעבר שנתפסו בכל מני נוכלויות טלפונים בשנות ה80-90 ופריצות כאלו ואחרות לגופים ממשלתיים לא מעניינים. תסתכלו יותר לכיוון של האקרים ואנשי אבטחת מידע בכנסים כאלו ואחרים של האקינג.

אבי.

פורסם

תומך במה שאבי אומר.

בתחילת שנות ה-90 אנשים בארץ התחילו להרים מערכות BBS, ולהתחבר לפורומים כגון CNET ו UltiNET

כעבור כמה שנים לקראת סוף שנות ה-90 הופיע האינטרנט,

רבים הצליחו להתחבר אליו חינמית דרך מערכות PBX (מישהו זוכר את זה בכלל?)

בעידן האינטרנט ומערכות היוניקס פרצות חדשותו מתגלות כל יום, וחלק מהאקספלוייטים היו מפורסמים לציבור (דרך אתרים כמו hack.co.za וכו').

לא היית צריך להיות גאון ע"מ למצוא חור ולנצל אותו, וזה מה שאהוד עשה פשוט.

• תוכן חדש...