Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור להיות באזור (דווקא לא בתיאטרון) וצריך פאב נחמד (והייתי שמח אם מגישים שם גינס או קילקני), אבל לא בא לי להזיז את האוטו. אם לא תהיה ברירה יש אוטו, אבל אוטו גם אומר שאני לא אשתה (או שאסתפק ב-1/3..)

הרעיון הוא שאפשר יהיה לדבר גם, ולכן עדיף מקום לא רועש (אבל זה נראה לי נכנס בהגדרה של כל מקום שיהיה בגבעתיים..).

פורסם

הבנתי.

אז הבחירה היא בעצם בין בית קפה (טאטי נניח) לנסיעה לת"א.. נראה באותו רגע.

תודה בכל מקרה.

פורסם

שום דבר לא רחוק משם בנסיעה (רמת החי"ל, מרכז ת"א, נמל ת"א - לא חסר). ניסיתי להימנע מזה, אבל כנראה שלא אוכל.

פורסם

הכי קרוב לדעתי זה ביד אליהו , אפילו מרחק הליכה מחלק מגבעתיים, יש פאב נחמד שמיועד בעיקר לצפייה במשחקים ,ככה שאם אין משחק מעניין באותו יום או מפגש של מועדון החמש המקום שקט .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני בעצמי גר לא רחוק משם, בצד התל אביבי של האזור, ואכן אין שם לא פאב ולא נעליים אבל הדיקסי נמצא במרחק שהוא אפשרי להליכה וזה בהחלט מקום מעולה לשתות ולאכול בו.

חוץ מזה שזה נכון שאם כבר מזיזים את הרכב אז כל מקומות הבילוי בת"א נמצאים במרחק נסיעה קצרה למדי.

• תוכן חדש...