Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפורום החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לציין שכבר הרבה זמן לא קרה לי שאני כל 5 דקות מרפרש כדי לראות מה חדש בפורום בזמן האחרון אפילו חל שיפור ניכר בהספק שלי בעבודה בעקבות זאת ועכשיו חזרנו לימים הטובים בהם אוכלים ושותים פורום. 8)

פורסם
חייב לציין שכבר הרבה זמן לא קרה לי שאני כל 5 דקות מרפרש כדי לראות מה חדש בפורום בזמן האחרון אפילו חל שיפור ניכר בהספק שלי בעבודה בעקבות זאת ועכשיו חזרנו לימים הטובים בהם אוכלים ושותים פורום. 8)

בדיוק כך, לעומת זאת ההשפעה על העבודה שלי בדיוק הפוכה.

:shock2::silly::borg:

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

מחזיר אותי כמה שנים אחורה הפורום הזה :mm_yeah:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
אותי זה לוקח כמה חודשים הצידה. מוזר. :multi:

LOL...תזוז..תזוז הצידה... :lol::lol::lol:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
אותי זה לוקח כמה חודשים הצידה. מוזר. :multi:

אתה צדיק אייב ...

:lol::lol::lol:

צחקתי כמעט כמו משירשור קלישאות איכותי ...

BladeRunner

I Feel the Need for Speed

פורסם

סתם כמה טיפים קטנים בשביל שלא יפטרו אותכם .

נניח ורבתם עם 3 אנשים שונים ב 4 ת'רדים ואתם נורא רוצים לראות מה חדש מאז שעזבתם .

יש שתי דרכים קלות לעשות את זה :

בדף הראשי של הפורום (מתחת לבאנר של KONI) יש שלושה לינקים חביבים .

1. יראה לכם רק את ההודעות החדשות שהתווספו לפורום מאז ה SESSION** האחרון שלכם

2. הלינק השני יראה לכם את כל ההודעות ששאתם מעורבים בהם ויסמן את אלו שקיבלו תגובה חדשה ב ICON מתאים .

3. זה לא ממש רלוונטי , אבל זה יראה את כל ההודעות שאין עליהם תגובה עדיין (פיצ'ר של אנשים נחמדים מדי לטעמי ).

תתחילו לשחק עם זה קצת , מקווה שחידשתי למישהו .

פורסם

תודה. אתה מארח נפלא.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

ברכת חלפים טובים! :D

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

התלבטתי קשות מחשש לעין הרע.

:twisted:

לילד הזה יחלנו!!

:morning:

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
התלבטתי קשות מחשש לעין הרע.

:twisted:

לילד הזה יחלנו!!

:morning:

חמסה חמסה חמסה....מלח מים מלח מים...שום בצל..

ח"י שקלים רבי עקביה יאלה יאלה...

בוקר לכולם.

פורסם

שגם בדף הפורום שלנו וגם בדף הראשי של האתר, שונתה הכותרת ל:

"אינדקס הפורומים של מכוניות ואופנועים / רכב ומוטוריקה"

סחתיין עלינו !

:p

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...