Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

התחלתי לא מזמן לעבוד במקום פרטי, העבודה ממש מעולה וגם השכר, בכל מקרה לפני שבוע ניגש אלי הבוס וביקש לראות תעודת שחרור, שאלתי בשביל מה? ענה בשביל לשחרר תלוש משכורת.

מה הקשר בין אחד לשני?

**שהוא קיבל אותי לעבודה אחרי הראיון, הוא שאל אם הייתי בצבא - האמת היא שלא התגייסתי (סיבות אישיות בלבד מוכרות על הצבא והצבא שחרר אותי על פי הם ,תודה לכל המתעניינים), אבל כן עשיתי יג' וכן הייתי בקורס בן חודשיים בב"ד20, אז אמרתי לו שהייתי סך הכל חודשיים וקצת בצבא למרות שבתעודת שחרור רשום 0 ימים.

יש למישהו מושג מה הקשר בין אחד לשני? הוא ביקש צילום של התעודת שחרור, אם אני אסרוק את זה ואשנה את המספרים מ0 יום - לחודשיים, זה יכול להרוס משהו או להוביל לפיטורים?

למי הוא מתכוון להגיש את התעודת שחרור שלי ומה לעשות איתה?

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

משכרת אתה תהיה חייב לקבל ואין פה בכלל שאלה, לגבי התעודת שחרור זה בשביל לדעת מה קורה עם מס הכנסה והכל הירקות האחרים כי חייל משוחרר עד זמן מסויים יהיה זכאי בהנחה במיסים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הבנתי,

ומה לגבי שינוי התאריכים של הגיוס עצמו? אם הוא מציג את התעודת שחרור למישהו מהצבא\מס הכנסה בשביל לברר אם מגיע לי פטור והתעודה עצמה טיפה שונתה על ידי, זה יכול לשנות משהו?

למי ששואל למה לי לעשות את זה? - אני רוצה לעשות את זה כי אמרתי לו בהתחלה בראיון אישי ששירתתי רק חודשיים ובתעודה עצמה כתוב -0 ואז בעצם יצאתי "שקרן" ואני לא רוצה לאבד את המקום עבודה.

תודה,

אוהד.

פורסם

תביא לו את התעודה כמו שהיא, אם ישאל למה לא מופיע שם השירות, תגיד שזה היה קד"ץ של י"ג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז לא היית בצבא , יג' כעתודאי לא נחשב חייל אם נכתב לך 0 ימים.

אני הייתי בצבא חודשיים - שבוע בבסיס טירונים , 28 בבית , 21 בכלא , עוד שבוע בבסיס + שבוע בבית.

לא חתמתי על נשק ותאכלס לא הייתי חייל צה"ל ועדיין בתעודת שיחרור כתוב לי בפז"מ חודשיים( אפילו קיבלתי 160 שקלים מענק שיחרור! ).

אם הסברת לו והוא הבין , אז תראה את התעודה ותסביר לו ש0 ימים זה בגלל ככה וככה ואם צריך תוכיח לו שהיית בבה"ד 20 וסלאמת , לא חושב שלזייף זה במקום.

ים

פורסם

אל תזייף. אם אתה אוהב את מקום העבודה והוא מתאים לך, אז תתחיל להיות בן אדם ישר וכנה.

תסביר לו שכן היית ככה וככה וככה בצבא, ואין לך מושג מדוע לא מופיע לך בתעודת שיחרור את הזמן ששירתת או מה שזה לא יהיה.

אבי.

פורסם

הבוס שלך מוסר את תעודת השחרור לרואה החשבון שלהם.

רואה החשבון יכול לבדוק בחצי שניה אם שרתת או לא.

ואז אתה באמת תצא שקרן ואם הבוס יתעקש אתה יכול לקבל תיק פלילי.

פורסם

קודם, תודה לכל מי שענה.

ceyal -

סתם מעניין אותי, במידה והבוס יתעקש כמו שאתה אומר, אני יכול לקבל תיק פלילי על מה? שקר לבוס?

עד כמה שאני יודע, את הבוס בכלל לא מעניין מה אני עושה בחיים \מה עשיתי בעבר איפה למה וכמה ...

כל מה שהוא צריך לדעת - יש לי תעודת הסמכה לעבוד איפה שהוא מעסיק אותי ,זאת אומרת שאני כשיר לעבודה מבחינת עבודה כי למדתי ועשיתי הסמכה.

את הגיל שלי , איפה אני גר ואיך יש דרך ליצור איתי קשר -טלפון לדוגמא.

אז אני לא חושב שהוא יכול בכלל לעשות משהו אם הוא יגלה או לא יגלה משהו על הצבא וכמה ימים בדיוק.

משום מה, במקומות עבודה קודמים , בחיים לא ביקשו ממני תעודת שחרור (וזה היה מקומות עבודה רצניים עם טופס 101 בדיוק כמו עכשיו) ואת המשכורת קיבלתי בדיוק בזמן והכל היה מצוין.

אם אני פשוט אגיד למר בוס שאני לא זכאי לפטור מביטוח לאומי וכל השטויות האלה, ואין לי בעיה שיורידו לי את ה2 שקל בחודש או כמה שהם לוקחים , זה יפתור אותי מלתת לו תעודת שחרור ונגמרו כל הבעיות?

תודה ולילה טוב (מקווה שיש כאן מישהו בשעות האלה),

אוהד.

פורסם

זה לא קשור לביטוח לאומי.

חיילים משוחררים זכאים לנקודות זיכוי במס הכנסה.

אתה יכול להגיד שבגלל התקופה הקצרה אתה ממילא לא זכאי לנקודות זיכוי ושיתן לך רק את ה-2.25 הסטנדרטיות של תושב ישראל וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אוהד , משום מה (ואין לי כוונה להכנס לך לחיים) אתה עובר בכתב כמישהו שיש לו מה להסתיר.

אחרת לא ברורה לי ההתעקשות הזאת למציאת פתרון לבעיה שטותית כזאת.

אני הייתי מנחש שלא דייקת בפני הבוס שלך בנוגע לשירות או שלא בא לך שיראה את סעיף השחרור שלך.8)

נסה לעקוף אותו במסירת התעודה ( תברר לאן הוא מעביר אותה בתוך החברה , אם קיים דבר כזה ) ותלך להפקיד

אותה בעצמך.

או שפשוט תגיש כמו שזה ואם תצטרך לספק הסברים ספר לבוס בדיוק מה שכתבת פה, אני לא חושב שזה כל כך מעניין אותו ( ספק אם הוא בכלל יפתח את תעודת השיחרור )או שזאת סיבה מספיק טובה לפטר עובד טוב.

בהצלחה

ים

פורסם

אל תשנה כלום ותסביר לו את מה שהסברת כאן, היית בקורס קדם צבאי חודשים וזה לא נכנס לספירת הימים שלך

למה להתחיל לזייף ולהסתבך

חוץ מזה, ההסבר שלו "על מנת לשחרר תלוש משכורת" לא קשור בכלל ולא צריך להיות קשור, אנחנו לא בברית המועצות של לנין

פורסם

תעודת שחרור היא מסמך חתום של הצבא.

זיוף שלו שווא ערך לזיוף כל מסמך דומה - והינו עברה פלילית.

תן לבוס שלך את הנייר, ואם אתה עובד כמו שצריך אז אין שום בעיה - הוא עושה את זה בשבילך, לא לרעתך.

אני בספק אם אכפת לו אם עשית חודשיים, שבועיים, או יומיים. הוא כבר יודע שצבא "תכלס" לא עשית.

פורסם

סתם מעניין אותי, במידה והבוס יתעקש כמו שאתה אומר, אני יכול לקבל תיק פלילי על מה? שקר לבוס?

ע.

על זיוף מסמך רשמי של מדינת ישראל.

זה אותו דבר כמו לזייף תעודת זהות, רשיון נהיגה או כל דבר דומה.

פורסם
)או שזאת סיבה מספיק טובה לפטר עובד טוב.

עובד שמשקר למעביד ברעיון העבודה ? בהחלט עלול להיות סיבה לפיטורין. זה פשוט מראה על חוסר יושרה שלך.

אם תתפס על זיוף מסמך ממשלתי, זה כבר בטוח סיבה לפיטורין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה מזכיר לי פציינט של רופא מסויים (במקרה הוא עו"ד) שבא לרופא להתלונן על שהוסיף לעצמו במרשם לבית המרקחת בכתב יד משאף והרוקחת לא מוכנה לתת לו את התרופה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...