Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר לחלק מהיצרנים היתה גירסת מקור לרכבי שטח, דוגמאות בתמנות הבאות:

VW

Vw_181_v_sst.jpg

מינימנינור: המיני מוק

Mini-Moke_1984.jpg

הגירסה של סיטרואן:

page39_blog_entry64_1.jpg

מי יכול לשפוך אור על דגמים נוספים הנמצאים בארץ, כמה שרדו ואיך הם באמת בשטח? פוזה או...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש ל VW את הטרנספורטר T3 סינכרו שיש ממנו כמה אקזמפלרים יפים, שמורים ומטופחים בארץ (בגרסת באס ובגירסת דבל קבינה וגם איזה T4 או שניים) וקיים גם איזה אחד, טיפוס אקסצנטרי ולא סימפטי לחלוטין שמסתובב עם איזה VW מוזרה 4X4...

Picture 076.jpg

Picture 077.jpg

Picture 073.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סיטרואן מהרי -באילת -רחוב אילות -נמצאת בשימוש יומיומי

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

הייתה גם סיטראון דה שבו סהרה שנמכרה לחו"ל, האגדות מספרות גם על עוד כמה ששרדו מימי חברת חשמל העליזים.

פורסם
יש ל VW את הטרנספורטר T3 סינכרו שיש ממנו כמה אקזמפלרים יפים, שמורים ומטופחים בארץ (בגרסת באס ובגירסת דבל קבינה וגם איזה T4 או שניים) וקיים גם איזה אחד, טיפוס אקסצנטרי ולא סימפטי לחלוטין שמסתובב עם איזה VW מוזרה 4X4...

אני חושב, שרן אמור להכיר היטב גולף כזה...:wink: חוץ מזה- יש, או היו עוד כמה כאלה בצבעים שונים בארץ.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני מכיר רק ג'אסטי אחת כזאת בארץ (4X4), הייתה שייכת במשך שנים לבת של ד"ר הורוביץ מהישוב ינוב.

גולף קאנטרי יש רק 2 בארץ, זאת מהתמונות והירוקה מירושלים שרן מכיר.

עוד 4X4 ביזארית שיובאה ביבוא סדיר לארץ היא דיהטסו קורה 4X4

פורסם

יש (או היה) ביד 2 רנו טראפיק 4X4 למכירה . יש לו מספר צהוב כך שלא שכח אותו אף קרקס :-).

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
הייתה גם סיטראון דה שבו סהרה שנמכרה לחו"ל, האגדות מספרות גם על עוד כמה ששרדו מימי חברת חשמל העליזים.
למיטב זכרוני הימים אכן היו עליזים, אבל הם היו בקצא"א ולא בחברת החשמל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סטיתם קצת מהכוונה המקורית שלי, אין הכוונה לרכב ארבע על ארבע, מה שלא הופך אוטומטית כל רכב לגירסה קרבית!

כוונתי היתה שינוי הצורה חיצונית על בסיס המכלולים של רכב נפוץ כמו בבאגי!

העניין האמיתי שלי מאלה שמכירים, לדעת כיצד מתנהג הכלי באמת ב"שטח"!

אגב ציטרואן כזו יש במודעין במצב מצויין אצל אחד מחברי המועדון...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...