Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Google Chrome - מישהו התנסה? ביקורות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מוכן להחליף את IE או אופרה, אבל רחוק מלהיות המחליף של FIREFOX

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שלא צריך למהר עם ההתקנה, אלא להמתין עד שיסדרו את כל הדברים הקטנים. אחרי שיחרור גירסא, אני בטוח שגוגל יעשו הרבה מאוד BF וגירסא הבאה תהיה הרבה יותר טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למישהו עם ויסטה הייתה בעייה בהסרת התוכנה?

סבא שלי התקין ולאחר מכן עשה uninstall ומיד לאחר מכן המחשב הושבת כעמט לחלוטין - קבצי הפעלה של תוכנות לא הופעלו, לא ניתן היה לעשות שחזור מערכת, גם במצב רגיל וגם במצב בטוח.

פורסם
הרבה תקלות, קריסות ולא מספיק יציב.

מה גם, שהייתה בעיה עם התנאים שלו, זה פורסם ברשת.

כנס לוואלה! או נענע, תתרשם.

??? אני משתמש בדפדפן הזה מהיום שהוא הוכרז, ואני נמצא בד"כ על 7-8 כרטיסיות ואתרים שונים, כולל הורדות וסרטונים וכו' והוא עובד כמו פנתר! פי 10 יותר מהיר מה- IE ומהפיירפוקס.

צריך עוד קצת להתרגל אליו, אבל הכל מתגמד לעומת המהירות שלו...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לפי הביקורות, הוא מ-א-ו-ד כבד ומעמיס על המערכת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3591120,00.html

תקרא את תגובות הגולשים (מספרי התגובות המעניינות הם: 28, 32, 37).

בגדול בהתקנה כשאתה מאשר את הסכם הרשיון אתה נותן להם יד רחבה לבצע הרבה

פעולות כביכול בהסכמתך...

ובנוסף זאת תוכנה בחיתוליה מומלץ להמתין עוד קצת שיצאו עדכונים ושיפורים נוספים.

בכללי לפי הביקורות התוכנה מהירה פשוטה ומומלצת לפי מה שקראתי והבנתי.

חשוב לי להדגיש שאני לא מדבר מנסיון.

אני שייך לאסכולה הישנה והטובה של IE 6 - עובד מצוין ואין לי טענות.

המשפט שאני דוגל בו ואוהב אותו "אם זה עובד אל תיגע." :wink: (חוסך הרבה כאבי ראש)

פורסם
לפני מספר ימים פורסם שכל מסמך, חוזה, תגובה או כל דבר אחר שהוקלד בעת שימוש בדפדפן גוגל כרום, לחברת גוגל יש אחוזים או אפשרות לעשות עם המסמך כל דבר.

זה היה בטעות והם כבר שינו את הסעיף הזה:

http://www.theregister.co.uk/2008/09/04/google_retracts_lousy_chrome_eula_terms/

הדפדפן די טוב לטעמי ועבד יופי על המחשב שלי אבל אני רגיל להרחבות שיש לי בפיירפוקס ולכן אני נשאר איתו בעתי הנראה לעין.

פורסם

תנאי הרישיון אכן מעלים את החשש \ חשד שגוגל כמו אפל עם האייפון שלה וכנראה לא מעט חברות תוכנה אחרות וחברות מסחריות ( כמו איתוראן וחברות הסלולאר שיכולות לנטר מיקום של פרטים כמעט בכל זמן נתון ) מנסות לחדור לחיי המשתמש באופן חודרני וזה אך ורק בסופו של דבר , לקידום אינטרסנטי של העסקים שלהם .

החמור בעיניי הוא הדבר שגוגל בחוצפתה מודיעה בראש חוצות שהיא רשאית להשתמש במידע הזה הפרטי לגמרי ולהעבירו לכל גורם אחר שהיא תחפוץ - זו כבר חוצפה מזן חדש !

כנראה שלא ממש שמעו שם בארה"ב על צנעת הפרט , ובעקבות חוק שנחקק לאחר ה 11 בספטמבר ( שכחתי את שמו ) ניתנו הקלות והיתרים ע"י הממשל לפלישה לחיי הפרט .

חשבתם שהאח הגדול זו תוכנית ריאליטי , מסתבר שלא , זה כבר חלק מהמציאות של חיינו בעידן החדש .

לי אין מה להסתיר אבל אעשה מאמצים כדי למנוע מחברות שכאלה לחדור לפרטיות .

אני אישית מציע להחרים את הדפדפן של גוגל , אהה כן לא כל מה שנוצץ CHROME הוא זהב !

פורסם

בנתיים, IE הכי טוב רק מהסיבה שהוא מציג אתרים בצורה מלאה בניגוד ל-FF שחלק מהאתרים מוצגים לא טוב עם כתב על תמונה וכ"ו כמו למשל באתר של MSN.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני הורדתי אותו אתמול , ואני דיי מרוצה.

מהיר ולא תופס לי כל כך זיכרון.

יש לי את הMaxthon ו ה EXP7 שתופסים לי פול זיכרון במחשב.

לדעתי נוח ומוצלח.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...