Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה גילתי שיש נזילת מים בגב המקרר.

כשהזזתי אותו מהקיר מצאתי שאחד הצינורות שמחוברים למדחס עטוף בשכבת קרח.

מצורפת תמונה להמחשה.

יש למישהו פתרון להפסקת הצברות הקרח?

תודה.

05092008.jpg

05092008(004).jpg

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
מה דגם המקרר? תדיראן גרנד סילבר ליין?

חיובי.

המקרר לא עבר תיקון לאחרונה, מה שכן קיבלתי אותו לפני 3 חודשים ורק לאחרונה גיליתי שהוא מטפטף.

יתכן שהוא טיפטף גם קודם אך לא שמתי לב.

אגב המקרר עובד מצויין.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

השרשור שצביקה צירף עוזר מאוד להבין את התקלה - קרא אותו.

תפתח את דלת המקפיא ותפרק את ריצפת תא ההקפאה, אופן הפירוק:

שני ברגים תופסים את הפלסטיק התחתון של תא ההקפאה, פתח אותם ומשוך את הפלסטיק החוצה כמו מגירה.

מתחתיו אתה תראה לוח אלומיניום שמכסה את המאייד, תרים אותו ואתה תראה את המאייד. בחלקו האחורי של המאייד נמצא פתח הניקוז של המים שלדעתי יהיה סתום בקרח או ג'יפה.

מכאן תפעל לפי ההעצות מהשרשור של צביקה.

בהצלחה.

פורסם

פירקתי את תחתית המקפיא אך לדאבוני החור ניקוז פתוח לגמרי... כשקיבלתי את המקרר עשיתי לו את הניקוי הנ"ל.

בשלב זה בודדתי את הצינור הבעייתי בספוג דביק כמו של אנשי מיזוג ועליו איזולירבנד.

האם יכול להיות שחסר גז? יש במדחס פתח מילוי (ונטיל).

במידה ואצליח להשיג ערכת שעונים, איזו תוצאה אני אמור לקבל בעת חיבורם לונטיל?

פורסם

תעשה עוד בדיקה קטנה:

תנסה לנשוף לתוך צינור העודפים (כדי לעשות את זה קל, מחלקו האחורי של המקרר) ותוודא שהצינור לכל אורך המסלול שלו פתוח.

פורסם
תעשה עוד בדיקה קטנה:

תנסה לנשוף לתוך צינור העודפים (כדי לעשות את זה קל, מחלקו האחורי של המקרר) ותוודא שהצינור לכל אורך המסלול שלו פתוח.

הצינור פתוח, בדקתי.

פורסם

עוד רעיון שעלה לי לראש:

האטימה שבין הצינור לגוף המקרר (בנקודת הכניסה שלו פנימה למאייד) לא טובה וצריך להוסחף קצת סילקון או שוו"ע.

פורסם

לא הבנתי את הקשר של חלק מן העצות שניתנו. הוא לא התלונן על הצטברות קרח בתוך המקרר הקשורה לניקוז סתום, אלא צינור שמחובר למדחס שקופא, דבר המצביע לעיתים קרובות על מחסור בגז.

פורסם
לפעמים בעיה של היווצרות קרח בצינור יכולה להצביע על חוסר גז

הבעיה שלא תוכל לדעת זאת ללא חיבור שעונים

הבעיה שלך היא עודף גז.

שחרר את הפקק מעל צינור המילוי, לחץ עם גפרור על הוינטיל תוך כדי הלחיצה ספור עד 10

חכה 5 דקות וראה אם הקרח נסוג מעל הצינור,אם עדיין לא, חזור על הפועולה שנית והפעם ספור עד 5 ושוב המתין 5 דקות עד

שהצינור יהיה יבש.

שים לב שבמצב הקיים , שהמקרר נדלק לאחר השהייה, יש רעש מהמנוע למס' שניות כלומר המדחס מקבל גז נוזלי במקום מאוייד וקשה לו להניע. בגלל עודף הגז.

נ.ב. הפתרון שהצעתי תופס במקרה שהמדחס תקין, אותו מצב יכול לקרות גם כאשר שסתום הדחיסה נפגם, והא מחזיר גז נוזלי לבוכנה בזמן השהייה. בכול מקרה ריקון הגז כפי שכתבתי, מועיל גם במקרה הזה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כמה דברים (אגב, אני לא חושב שיש בעיית עודף גז אלא להפך- אבל על זה נדבר אחכ)

א. ליתר בטחון, בדוק את תקינות הטרמוסטט וראה שהוא מגיב לתזוזה של הבורר טמפ'.

ב. בודד את הצינור המטפטף ממגע עם אויר, אל תשכח שהלחות בתקופה האחרונה מטורפת וכמו בכל מכשיר קירור (מזגן ביתי, מזגן ברכב, מקררים ביתיים למינהם) הצינור החוזר למדחס יהיה קר ובמצבים של לחות גבוה באופן קיצוני - הוא יטפטף מים.

ג. רשמת שהצינור עטוף בקרח אך בתמונות רואים רק סימני של מים על הצינור, בטוח שמדובר בקרח ולא בהתעבות של לחות על הצינור ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...