Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשירת שיער לכלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כלבת פאג, בוגרת.

כבר זמן לא קצר שיש לה נשירת שיער בכמויות מחרידות, עד עכשיו אני לא מבין איך אין לה קרחת אבל שיהיה...

פעם לא היה נשירה ורק בשנה האחרונה זה התחיל ומאז זה רק עולה ועולה, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה?

אוכל בייתי אנחנו לא נותנים, אוכלת את המזון שלה בכמות יומית.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

ההמלצה שלי היא לסרק אותה. ממולץ לסרק בחוץ כי ינשרו מהכלבה כמות שערות די גדולה. אבל אחר כך המצב די ישתפר ונשירה תמעט אבל לא יודע אם תופסק. ואם זה נראה לך לא בסדר או מתגבר תיקח אותה לוטרינר שיבדוק.

פורסם

אם הפרווה שלה מלאה ויפה זו לא נשירת שיער אלא החלפת שיער - וזה קורה כל הזמן - ובעיקר בשתי עונות - לפני הקיץ

ולפני החורף.

הפתרון? שואב אבק...

:turn-l:
פורסם

פתרון לבעיה של נשירת השיער היא, תספורת כללית לכלב. בתמונה זה הכלב שלי שסבל מנשירה איומה.

לפני שנה וחצי סיפרתי את הכלב לבד, השנה לא היה לי זמן, הבת שלי לקחה אותו למספרת כלבים, תמורת 200 ש"ח.

יש לי מכונת תספורת חשמלית פיליפס, אם תחליט לספר אותו לבד, אשאיל לך אותה, אבל צריך להיזהר לא לפגוע בעור של הכלב.

ראה בתמונה,את קצה הזנב של הכלב, זה גודל השיער שהיה לו. :-P

דוד.

תמונה 007.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יש כלבים שרצוי לא לספר אותם בגלל שמראש אין להם פרווה ארוכה, לדעתי את הפאג אין מה לספר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ראשית כל תודה לכולם על התגובות.

כלבת פג היא בעלת שיער קצר מאוד והיא לא מלאה.

לגבי העונות, אצלה אין עונות כל השנה זה קורה לה, אין אפילו לא חודש שזה נעצר.

אתה ממליצים לפנות לוטרינר בעניין? נראה לכם שזוהי בעיה רפואית?

מישהו נתקל בבעיה כזאת ואכן פתר אותה?

פורסם

אחידה

פורסם

יכול להיות שני מצבים:

1. נשירה טבעית- בגלל העובדה שפרוות הכלב סבוכה וסמיכה (לא כ"כ בפאג אבל גם אצלו קצת) אז השיער שנושר לכלב נשאר בעצם על הכלב בתוך הפרווה. כאשר הפרווה מגיעה לאיזה מין "רוויה" אז השער המת מתחיל ליפול ממנה בכמויות אדירות.

בעיה קלה זאת אפשר לפתור ע"י הברשה קבועה של הכלב. הברש את הפאגית מספר פעמים רצוף בפער של מספר פעמים בין הברשה להברשה ופתרת את הבעיה .

הערה - במידה ולא תקפיד להבריש את הכלבה לפחות פעם בשבוע, מהר מאוד תיתקל שוב באותה בעיה, במיוחד בעונות המעבר.

2. נשירה לא טבעית - יכולה להגרם ממספר בעיות שאחת הנפוצות בהן היא מזון באיכות גרוע או אלרגיה/רגישות לסוג המזון שהיא אוכלת. אם אתה מאכיל במזון פשוט, נסה לשפר את המזון שלה (ממילא זאת כלבה קטנה ככה שההוצאה הכספית לא כ"כ משמעותית כמו בכלב גדול)ואני מבטיח שתוך שבועיים הבעיה נפתרת.

הערה כללית - לא מספרים כלבי פאג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מקרה דומה היה לכלב שלי - פינצ'ר מעורב. נשירה רבה מאוד ולא מספרים את סוג הכלב הזה.

ביקור אצל וטרינר העלה שלכלב אלרגיה. קיבל כדורים ושמפו מיוחד והמצב השתפר מאוד.

החלפתי לו גם את סוג האוכל והבעיה לא חזרה (מפרופלאן לרויאל קנין)

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אכן , כמה דברים:

פאג לא מספרים! וצריך מאוד להיזהר על העור שלהם.

פאגים רגישים מאוד לסוגי אוכל (במיוחד אם החלפת לאחרונה) ורגישים מאוד מבחינה אלרגית , ממתקים חדשים וכו גם נכנס פה.

כמו כן , פאגים (במיוחד אם לא מסרקים אותם קבוע) הופכים כמה פעמים בשנה לפצצות השלת פרווה.

כדי ליהיות בטוח - הייתי הולך לוטרינר שמכיר פאגים טוב ושואל אותו לחוות דעת , מכיוון שיש להם לא מעט בעיות עם העור , ואם אכן מתחילה בעיה - כדאי לתפוס אותה עכשיו.

תוסף מזון מצוין לפרווה לכלבים - אנימה סטראט (הומלץ ע"י הוטרינר - מראה תוצאות) שבא אצלינו בנוסף לכדורים לאלרגיה.

אם אתה צריך המלצה לוטרינר ואתה מאיזור השרון - צבי ילין - בכפר סבא.

חוץ מזה שהוא וטרינר מצוין ואדם זהב , הוא גם בעלים של אחת הנבלות הפחוסות האלו בעצמו ככה ש...

(ושלא ישתמע אחרת - אני אוהב מאוד פחוסים ויש לי פגה ובולדוגית צרפתית :) שכרגע מבלות בBOOTCAMP בזמן שאני ואישתי בניו יורק).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה צריך להיות מקורב לענף בשביל להבין 2 דברים :

1. וטרינרים לא מבינים מהחיים שלהם בנשירה, זה בכלל לא קשור למקצוע שלהם . זה הרבה יותר קשור לתזונה (בד"כ) ובזה הם בכלל לא מבינים. אם כבר, קח את הכלב למספרה טובה ומקצועית, אם יש שם ספרית מקצועית (ולא הבת של בעל החנות חיות שקנתה מכונת תספורת והתחילה לגלח) היא תיתן לך את היעוץ הטוב ביותר.

2. וטרינרים היום מוכרים מזון "רפואי" במרפאות שלהם. כנס אליו עם בעיית נשירה ואני מבטיח לך שב 99.9% מהמקרים אתה יוצא משם עם שק אוכל לבעיות עור, 12 ק"ג, 325 ש"ח, תתחדש, עוד וטרינר עשה קופה על פארש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בלי שום קשר לפתרונות שהציעו לך פה, נסה לתת לכלב לאכול חמאה או ביצה חיה.

הרבה פעמים זה עוזר מאוד.

קח בחשבון שאם אתה נותן לכלב ביצה יש סיכוי גדול שיהיו לו גזים עצבניים.

• תוכן חדש...