Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי cj5 1963 אספנות

הרכב בבעלותי כ 10 שנים

מ1-2004 לא חידשתי את הרשיון.

אתמול כשבקשתי לחדש הרשיון-הודיעו לי ברשיופון שהרשיון חסום.

לאחר ברור קצר התברר ש ב1-2007 הורד הרכב מהכביש בגלל שלא עשיתי טסט מעל 3 שנים.

האם משהו יודע על הדבר הזה?

האם יתנו לי רשיון אם אלך למשרד הרישוי בחולון?

יובל:oops:

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

זוהי הורדה טכנית בלבד.

גש למשרד הרישוי ובקש הנפקת רישיון אספנות חדש.

ושיהיה בהצלחה

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

אין ברירה אלא לכתת רגליים למשרד הרישוי...

אם תרשום אותו כרכב אספנות, ייתנו רשיון חדש מייד לחצי שנה, ללא הגבלה כלשהי.

אם הרכב כבר רשום אספנות והרשיון חסום, אולי אפשר לסדר את זה בטלפון, עם המענה האנושי.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

לך פיזית למשרד הרישוי

לא ניתן יהיה לפתור את הבעיה בטלפון

גם לי זה קורה עם הרכב בלי טסט שנה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

המוקדניות הן חברה שנותנת שירות למשרד, עד כמה שידוע לי.

ולרוב, כדאי לפנות לאנשים בדלפק לפתרון סוגיות מסוג זה.

משכנתא זה קל

פורסם

למוקדנים אין חצי-מושג ירוק בכלום. אין לך מה לדאוג- פשוט, ללכת למשרד הרישוי, לא חשוב איזה, הכי קרוב, ולקחת את הרישיון פיזית. כל אוטו, שלא מחדש טסט תקופה ארוכה- רישיונו נחסם לחידוש אוטומטית, לא חשוב, אספנות או לא, הפקידה פשוט מורידה את החסימה. כאמור- מוקדנים לא יכולים לעשות את זה, וגם אין להם מושג בכלום- יושבים שם סטודנטים במשכורת מינימום רק כדי לתת הרגשה, שמטפלים בכם- "ישראבלוף" במיטבו.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כל אוטו, שלא מחדש טסט תקופה ארוכה- רישיונו נחסם לחידוש אוטומטית, לא חשוב, אספנות או לא, הפקידה פשוט מורידה את החסימה.

1. לא כל רכב נרשם לו ביטול רשיון אם לא בצע מעל שנתיים רישוי שנתי, אלא רק רכב מיושן(מעל 19 שנים).

2. רכב מיושן שאינו רכב אספנות, הפקידה לא יכולה "פשוט" להסיר את הביטול. רכב כזה יצטרך לעבור בד' מעבדה מוסמכת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כמובן, סורי- התכוונתי למיקרים הרלוונטיים כרגע בלבד... אגב, אתה בטוח לגבי 19 שנה?- כי, לפני כמה שנים רציתי ליקנות BX שנת 87 (זה היה ב-2005, אני די בטוח), והיה לו את הדבר הזה, שאגב, הבהיל נורא את בעלת האוטו המטומטמת (מצטער- זה היה מתבקש, לא למחוק!), שלא היה לה מושג וחצי מושג בכלום, וכשאמרתי לה, שאני בקלות מחזיר את האוטו לכביש- חשבה, שאני הולך לעשות איזו קומבינה, ולכן לא רצתה למכור לי אותו! (ובסוף הלך לפרוק לדעתי:evil: )...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

במקרה הזה זה רכב אספנות אז זה רק ללכת לפקידה.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

למה בכלל להגיע למצב הזה?

כל כך קשה לחדש את הרישיון בזמן או להפקיד את הרשיון עם האוטו עומד למשך שנים?

בכל מקרה, התהליך הפיך ויעלה לך קצת בעצבים, זיעה ועמידה בתור במשרד הרישוי.

אוי, כמה שאני מתגעגע ל DMV של קליפורניה.

פורסם

חבר'ה תודה רבה!

הורדתם לי אבן מהלב.

אגש השבוע להוציא רשיון

יובל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

• תוכן חדש...