Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!ביגלל מחירי הביטוח החלטתי לחפש אופנוע אספנות שיחסית יהיה אמין, שיהיה ניתן להשיג לו חלקי חילוף בזול, שתיהיה לו אחזקה כמה שיותר זולה.

האופנוע לא יהיה הרכב העיקרי שלי, יש לי סוזוקי סוויפט שנת 94.

יש לי רשיון ללא הגבלה לאופנוע.

אני מתלבט בין הדגמים הבאים:

טריומף - Triumph:

3TA Daytona 350, speed twin 500, 650 6T, Daytona 650,Tiger 350

BSA:

B40 350, m-20 500, M21

הונדה - Honda:

CB250, CB400, CB450, CB550, CB750, CX500, 250XL

B.M.W

R60/7 600, bmw r90s

כמו כן אשמח לקבל במלצות למוסכים שמטפלים באופנועים כאלה ומקומות שמוכרים חלקי חילוף לאופנועים האלו באיזור המרכז.

תודה מראש!

פורסם

זה יהיה נהדר להכנס לתחום האספנות עם אחד הכלים שציינת.

אבל

אף אחד מהם לא יהיה, זול, אמין חסכוני והכי חשוב - בטוח - כמו קטנוע חדיש

קימת כמובן גם מגבלת שעות התנועה

את האופנועים האלו קשה להשיג במחירי "מציאה".

את כל מה שתחסוך בביטוח תשלם על חלפים קשי השגה

חסכון זה לא! לטעמי, לא זה השיקול לרכישת אופנוע כזה.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, על אופנועים לא חלה מגבלת השעות.

אין לי ניסיון אישי עם אף אחד מהכלים שצויינו.

אני מכיר מישהו שרכב על BMW 67 באופן יומיומי במשך תקופה ארוכה (הכרתי אותו במשך שנה וחצי) ללא בעיה.

ההונדה CB, בהנחה שהוא דומה להונדה שיוצר בשנות ה 90 המוקדמות, אמור להיות פשוט ואמין.

אל תבנה על זה שהאופנוע יהיה "רכב משני",

גם אני אמרתי את זה לפני שרכשתי GN, תוך שבועיים הוא היה הרכב העיקרי שלי, אחרי מספר חודשים מכרתי את האוטו, פשוט כי לא השתמשתי בו יותר.

בהצלחה,

סער.

פורסם
לפי מיטב ידיעתי, על אופנועים לא חלה מגבלת השעות.

.

סער, אין לפי החוק הבדל בין אופנוע למרובי גלגלים אחרים

זה מתוך אתר משרד הרישוי:

רכב יכול להפוך לרכב אספנות כאשר מלאו 30 שנים משנת ייצורו. בעליו יבקש שברשיון הרכב יירשם הרכב כרכב אספנות - והוא מסוגי הרכב להלן: אופנוע, רכב נוסעים פרטי, רכב נוסעים פרטי דו שימושי, אוטובוס או רכב מסחרי שמשקלו הכולל המותר אינו עולה על 12000 ק"ג. אוטובוס אספנות רשאי להסיע עד 6 נוסעים בלבד ורכב מסחרי אינו רשאי להוביל מטען

לאחר קבלת רשיון רכב אספנות על בעל הרכב להתקין לוחית זיהוי שתכלול את המילים "רכב אספנות"

רכב אספנות לא ינוע בדרך בשעות 07:00 עד 09:00 בימים א' עד ה' שאינם חלים בחג או מועד

פורסם

לא חייב במידה ומולא אחד משני התנאים.

1. או שמעולם לא הפסיק לעבוד ועבר טסטים כסידרם.

2. או ששלמו כל החובות המצטברים לזמן השבתת הרכב, הרכב עבר בדיקת מעבדה נימצא תקין והועלה מחדש העל הכביש.

במידה ואחד התנאים התגשם, לא חלה עליו חובת ענידת מס' רכב אספנות ואין הוא נהנה מהזכיות או החובות החלות על רכב אספנות!

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מתעלק על השירשור,

גם אני רוצה אופנוע אספנות לא כרכב משני אלא סתם בשביל הכיף.

יש לי כבר קטנוע ואוטו ליום יום ואני הייתי רוצה איזה ווספה ישנה או משהו בסגנון סתם בשביל הכיף.

הבעיה היא שאני לא ממש יודע איך לגשת לנושא ומאיפה להתחיל ובכלל איך למצוא משהו שהוא לא משופץ אך מצד שני לא הרוס וכמובן במחיר הגיוני.

מישהו מכיר איזה כלי מעניין עד 250 סמ"ק אני יותר פוזל לכיוון הווספה בגלל זמינות החלקים גם בארץ וגם בחו"ל.

לא פתחתי שרשור חדש כי שמתי לב שבזמן האחרון פתחו הרבה שירשורים בנושא אך אם יש צורך אבקש מהמנהלים לפצל את השירשור.

יום טוב.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

תודה על התיקון,

לא הייתי מודע לכך (כנראה שהמשטרה מעלימה עין מאופנועי אספנות בשעות האלו).

(מי שהכרתי נסע בכל שעות היממה...)

סער.

פורסם

בשום פנים ואופן לא נכון, המשטרה בחרה להתרכז בעבירות הגורמות לתאונה או המחמירות את נזקיה, ולא בעבירות מנהלה!

לפני שכולם קופצים עלי (שוב) ומבאים דוגמאות על עבודה לקוייה/רשלנית/מוטעית/גרועה/ לא מקצועית/לא נכונה/אסורה/מסוכנת/מטרידה/מיותרת/מרגיזה/מעצבנת/ של שוטר (שחרג ממדיניות המשטרה) זו ההנחייה הרשמית!

חשוב לזכור שבשעות איסור התנועה אין הביטוח חובה/מקיף מכסה את נוהג הרכב ונהיגה כזו משולה לנהיגה ללא ביטוח!

אגב במידה ותתיפס ע"י שוטר מבצע עבירה אחרת או חלילה תגרום לתאונה יופעלו אוטומטית גם סעיפי החוק בנוגע לעבירות הרישוי!

כך שבפועל אינך מרמה איש! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

vjoded

ענו לך גם כאן וגם בפולגז שאופנוע אספנות לא חוסך כסף.

לא בימר ולא CB\CX ולא כל דו"ג אחר.

נמרוד אדם מנוסה , גם באספנות וגם באופנועים.תאמין.

רוב הדגמים שציינת לא ימצאו בארץ במצב נסיעה אלא שיפוץ \ שיקום.

עצוב אבל אמיתי. :-(

ישי

לפני שכולם קופצים עלי (שוב) ומבאים דוגמאות על עבודה לקוייה/רשלנית/מוטעית/גרועה/ לא מקצועית/לא נכונה/אסורה/מסוכנת/מטרידה/מיותרת/מרגיזה/מעצבנת/ של שוטר (שחרג ממדיניות המשטרה) זו ההנחייה הרשמית!

רן

רן

אני מצפה לפירוט ואתה כותב דוגמא אחת.....

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

קבל אופנוע למכירה ,אצלי בעבודה,אופנוע חדש!!!רציתי לקנות אותו ולצערי לא הסתדר לי בסוף(קוראים לו נדב 0523749754 )

tiger t90.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...