Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אומנם ברשותיאין אספנות רשמי אבל אני בטוח שהפיאט שלי בדרך לשם .

מכיוון שלרובכם מכוניות יפות ונדירות בארצנו ואפילו לא מוכרות גם למביני עניין אני מאמין שאנחנו חולקים בעייה משותפת-

כמעט בכל רמזור שני או חנייה או כניסה לחניון מישהו חייב לשאול אותי-"איזה אוטו זה?"

עכשיו אין לי בד"כ בעייה עם המנומסים שבינהם שאומרים קודם-"סליחה" ובסוף "תודה", אבל העניין קצת מעיק ומעייף.

השאלה שמסקרנת אותי היא-מה אתם עושים? עונים לכל אחד באדיבות או מתעלמים{כי זה לא נגמר}?

סתם סקרנות לעת ערב

תודה

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כולנו גאים ברכבים שברשותינו ולכן התגובה הראשונית של המתענינים היא חיוך.

לחיוך, עונים בחיוך וכן בתשובה הולמת ובסבלנות. מי שאין לו סבלנות, לא יכול להיות בעלים של רכב אספנות.

ברור שתהיה התענינות בכל רכב מיוחד ואנו מקבלים אותה באהבה. כן, גם אנחנו לא אוהבים מציקים למיניהם ובעיקר את אלו שאוהבים להסתכל בידים. אך זה לא מוריד מאומה מההנאה ב"להשוויץ" בתכשיט.....

בוא לאחד המפגשים של המועדון המפורסמים כאן ותבין.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אני מאמין שכולנו "נדלקים" לספר על האוטו, הפרטים הקטנים, והעתיד המזהיר.

לי למזלי אין את בעית הזיהוי.

משכנתא זה קל

פורסם

לפני כמה ערבים נסעתי לי עם הרנו 16 בשעת לילה מאוחרת בלב אזור הבילוי בשד' רוטשילד

בגילי, בחורות צעירות ונאות אינן מתיחסות אלי כאובייקט, ולעיתים אני חש שהן פשוט רוצות לתת לי נדבה...

אבל עם הרנו...

פנה אלי בחור צעיר עם שתי כוסיות לצידו, להלן תמליל השיחה:

בחור : איזה אוטו זה?

אני : רנו 16

בחור : אהה

אני : יפה?

כוסית מימין : מאוד

אני : תודה

כוסית משמאל : אוטו COOL לגמרי

נסעתי משם כשתחושת הערך העצמי שלי זוכה לחיזוק לא מבוטל:mm_cool:

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
לפני כמה ערבים נסעתי לי עם הרנו 16 בשעת לילה מאוחרת בלב אזור הבילוי בשד' רוטשילד - למה גזענות לפני כמה האפרוישמעלים....אם אתה יוצא לבלות בשעות לילה מאוחרת (2330?) אתה עדיין צעיר!

בגילי, בחורות צעירות ונאות אינן מתיחסות אלי כאובייקט, ולעיתים אני חש שהן פשוט רוצות לתת לי נדבה...כן, כן, או לעשות לך טובה...

אבל עם הרנו...שכחת לספר על המושב האחורי המתקפל לגודל מיטה זוגית...

פנה אלי בחור צעיר עם שתי כוסיות לצידו, להלן תמליל השיחה:לפחות אחת מיותרת עבורו...

בחור : איזה אוטו זה?

אני : רנו 16

בחור : אהה

אני : יפה?

כוסית מימין : מאוד

אני : תודה

כוסית משמאל : אוטו COOL לגמרי."אם הייתי מבינה איך הוא נוסע בכלל"

נסעתי משם כשתחושת הערך העצמי שלי זוכה לחיזוק לא מבוטל:mm_cool:

ועכשיו תחשוב מה היה קורה אם היה לך אופנוע!!! - רן

b2fa_1.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ברונדו האחרון, הייתי עם הרכב, כולם התלהבו, אפילו הבנות ביקשו סיבוב...:-P

17063249_488EE710C293CC4F87E3_files_album.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

זה עובד גם עם האופנוע. עם משאית בד"כ באות התגובות: "וואו, אני עוד עבדתי על כזאת", או "הייתה לאבא שלי כזאת". אותי משמח, שאנשים מתעניינים, אני תמיד מנסה להיות מנומס ולענות על כל השאלות.

פעם נסעתי עם הקאפרי, כשעוד היה לי- ברמזור עומד לידי איזה אוטו עם "ילדים"- הם מתלהבים: "וואו, איזה אוטו, בטח יש לו מלא כוחות סוס!" -המצחיק הוא, שזה אוטומט 1600!:-D:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה נמאס מתישהו

הכי חשוב להם כמה זה עולה

כאילו מחר הם הולכים להזמין אחת מאיבאי

ואפילו שמציעים להם החלפה ראש בראש הם לא רוצים

או יש את אלו שחושבים שהם מבינים משהו

רואה מוסטנג למשל הייתה לי אחת כזו בשנות ה80

בסוף זה איזו מוריס או קאפרי במקרה הטוב

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
ברונדו האחרון, הייתי עם הרכב, כולם התלהבו, אפילו הבנות ביקשו סיבוב...:-P

ברונדו שלי, משום מה כל הפקחים ביקשו תמונה.

----

פורסם
זה נמאס מתישהו

הכי חשוב להם כמה זה עולה

כאילו מחר הם הולכים להזמין אחת מאיבאי

ואפילו שמציעים להם החלפה ראש בראש הם לא רוצים

או יש את אלו שחושבים שהם מבינים משהו

רואה מוסטנג למשל הייתה לי אחת כזו בשנות ה80

בסוף זה איזו מוריס או קאפרי במקרה הטוב

"כמה זה עולה"- באמת שאלה מעצבנת!:evil: אף פעם לא עניין אותי, כמה כל אוטו שלי עולה, מה לעשות? -וכשאתה אומר להם את זה- לא מבינים אותך!:roll: או, כשאתה אומר, שזה עולה גרושים ולא מזיז לי- מופתעים: "אז למה אתה מחזיק את זה?!"

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מצב הוולוו 164 לא רע - אבל בהחלט לא היה מזיק לה טיפול קוסמטי מקיף (כרגע אני דאגתי לחלק המכני - כרגע אין כסף לקוסמטיקה...)

לפני כמה זמן אני חונה איתה באיזה מקום, ועובר אורח שואל אותי "מה קרה נתקעת ואין כסף להחליף?"

"לא", עניתי לו - "זה כמו יין ישן - רק משתבח עם הזמן..." :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב שלך "פיאט קופה" הוא רכב דווקא שנחשב די נדיר. מכיוון שעל פי נתונים רשמים בישראל של 2008 נוסעות בכבישי הארץ פחות מ 26 כאלה .

שלום לכולם

אומנם ברשותיאין אספנות רשמי אבל אני בטוח שהפיאט שלי בדרך לשם .

מכיוון שלרובכם מכוניות יפות ונדירות בארצנו ואפילו לא מוכרות גם למביני עניין אני מאמין שאנחנו חולקים בעייה משותפת-

כמעט בכל רמזור שני או חנייה או כניסה לחניון מישהו חייב לשאול אותי-"איזה אוטו זה?"

עכשיו אין לי בד"כ בעייה עם המנומסים שבינהם שאומרים קודם-"סליחה" ובסוף "תודה", אבל העניין קצת מעיק ומעייף.

השאלה שמסקרנת אותי היא-מה אתם עושים? עונים לכל אחד באדיבות או מתעלמים{כי זה לא נגמר}?

סתם סקרנות לעת ערב

תודה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

רוב בעלי רכב אספנות אינם משתמשים בו ביומיום אלא בסופי שבוע ולכן השאלות אינן מטרידות במיוחד.

בעלי רכבים מיוחדים כמו הפיאט קופה שלך או השירוקו שלי, שמשתמשים ברכב על בסיס יומי, צריכים לקחת אויר ולענות בנימוס, עד כמה שניתן, משום שצריך לזכור שלכולנו כדאי להיות שגרירים (או מסיונרים אם תרצו) של התחביב שלנו - הדבר פועל לטובתנו בטווח הארוך.

האחריות של החדרת וגיבוי תרבות השימור המוטורית מוטלת גם עלינו, ולא רק על נושאי תפקידים כאלו ואחרים במועדון זה או אחר.

לשאלה המעצבנת והלא רצינית (על פי רוב) "כמה עולה?" או "מוכר?" אני בד"כ עונה - שקל אחד ולא מוכר (תלוי בגיל\גישת ורצינות השואל).

שבוע טוב

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

גם אני עונה שהיא שווה שקל אבל לא למכירה .

מה שכיף בחיפושית זה שילדים תמיד מצביעים עליה .

זה מדהים שילדים שנולדו עשור אחרי שהייבוא הופסק מזהים את הרכב ברגע .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...