Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ראיתי תופעה מעניינת ביד 2,

מודעות למכירה של רכבים מארה"ב,

כאשר הם עדיין שם, במודעות, בניסוח ילד DT שנתקעת לו המקלדת,

כל הרכבים מופיעים כיבוא אישי, מיוחד ונדירררררררררר!!! מחיר סופי.

רוב המחירים שם מוגזמים בטירוף, וישימו לב למחיר על שמשת הרכב במודעה המצורפת, כאשר במודעה דורשים עליו 75000 ש"ח.

1_6_1_47218_20080821210822.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

האתר הזה הפך מזמן לאתר של סוחרי רכב מקומיים כמעט ברובו, כמעט ואין פרטיים , אני אישית מחפש רכב לאיזה חבר וכבר מספר טלפונים שעשיתי אני מגיע כביכול לבן אדם פרטי, ואז בסוף השיחה הוא נזכר לומר שאת הרכב ניתן לראות במגרש ככה וככה,

וגם כל אחד נהיה יבואן רכב בהזמנה אישית..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כנראה שסימני הקריאה מוסיפים כמה כוחות סוס:lol:.

לפחות שאת המחיר מהשמשה יורידו לפני הצילומים.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי הנהלת הפורום שלנו ילמדו את יד 2 איך מנהלים אתר ביד רמה:twisted:

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

בשנתיים האחרונות אולי 10% של אנשים שבאמת רוצים למצא בית חם לרכבים. כל השאר מחפשים לעשות כסף קל...

אם תשימו לב רוב הרכבים הם של קומץ מסויים שמשנה את השם (לשמות חיבה) ועם אותו מספר טלפון...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

רוב המחירים שם מוגזמים בטירוף, וישימו לב למחיר על שמשת הרכב במודעה המצורפת, כאשר במודעה דורשים עליו 75000 ש"ח.

רוב המוכרים לא ממש מעורים בנעשה בתחום רכבי האספנות, וחלקם הגדול עדיין סבור שתמיד "יבוא איזה משוגע מהמועדון של הענתיקות וישלם".

די מהר הם נוכחים לדעת שזה לא ממש עובד כך, ואו שהמחיר יורד לגבולות ההגיון הסביר - או שהמכונית פשוט לא נימכרת.

וסוחר לא יכול לחיות אם הוא לא קונה ומוכר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתר יד2 הפך ל"מקפצת מחירים" מזמן. עד לפני כמה שנים היה ניתן למצא חיפושיט ב500-1000 ש"ח, היום על כל חיפושיט מרוטה דורשים עשיריה ומעלה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ערב טוב ,אני חושב שאם הבחור מהמודעה מסוגל להביא את הרכבים שמצולמים שם ,ובמצב שהם נראים ,המחירים נראים בסדר ,אני חושב שלהביא רכב למצב של הרכבים שמופעים שם [לפחות בחלקם]יעלה לא פחות בארץ ,הכול בהנחה שמה שרואים בתמונה ינחת בארץ...לא חוכמה גדולה למצוא רכבים שנראים פצצה מאתרי מכירות בארה"ב ולשתול אותם באתר... שבוע טוב ומבורך לכולם

פורסם
למה אתה כותב חיפושית עם ט' ?

משחק מילים: חיפושיט = SHIT.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
פרט,הסבר,נמק בבקשה!

חיפו = שם חיבה לחיפושית

שיט, כמו שאמרו קודמי, שאול מהשם עצם באנגלית המתאר את תוצרי הלוואי שפולטת מערכת העיכול בצורת מוצק.

זה מספיק ברור? ;)

גילוי נאות, חיפושיט הוא אוטו ידידותי מאוד לנהג, הוא פשוט די בררן מי הנהג :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

[ את תוצרי הלוואי שפולטת מערכת העיכול בצורת מוצק.

זה מספיק ברור? ;)

לא תמיד זה יוצא בצורה מוצקה יש מצבים שיוצא גם בנוזלי הכל תלוי מה אכלת לפני

פורסם
חיפו = שם חיבה לחיפושית

שיט, כמו שאמרו קודמי, שאול מהשם עצם באנגלית המתאר את תוצרי הלוואי שפולטת מערכת העיכול בצורת מוצק.

זה מספיק ברור? ;)

גילוי נאות, חיפושיט הוא אוטו ידידותי מאוד לנהג, הוא פשוט די בררן מי הנהג :roll:

גילי

אם החיפושית התייחסה אלייך ככה שאתה קורא לה חפושיט כנראה שאתה ח#א נהג 8)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

התופעה שיש ביד שתיים שאנשים\סוחרים מציאים רכבים שעדיין בחו"ל למכירה לא הגיונית ולא בטוחה כלכלית מכוון שהליך הרישוי והאישור יבוא יכול להיות אך ורק ע"י הקונה הרישמי של הרכב בארץ ולא ע"י סוחר מיכוון שיש הגבלת מכירה של 3 שנים. אני אישית לא מאמין לתת לאדם זר בחו"ל או בארץ כסף אפילו חלק קטן מהסכום תמורת מילה שהרכב יגיע לארץ וגם אם זה חוזה והתחייבות מעו"ד. המחירים שהם מפרסמים לרכבים לא הגיונים ועוד פחות הגיוני שחלק מהם רושם שזה אחרי מיסים והובלה.

אני אישית ממליץ לקנות בחו"ל רק ע"י קרוב מישפחה או חבר טוב שיכול לעזור או הכי טוב אבל יקר יותר לנסוע ולקנות לבד.

גם באיביי שמעתי כבר מחבר שכימעט נעקץ ע"י מישהו שמכר פורש 911.

חברה בקיצור תיזהרו אין מתנות בחינם!!

טל

• תוכן חדש...