Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ישן נטוש,מה דינו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דינך?

גנבה.

הרכב הזה שייך למישהו, גם אם הוא זרוק במקום לא מוגדר ללא מספרי רישוי.

המקסימום שאתה יכול לעשות זה לדווח לרשות המקומית/עירייה והם יגררו את הרכב למתחם שלהם.

או לחלופין אם יש מספר רישוי אתה יכול לנסות למצוא את הבעלים ולנסות לקנות ממנו את הרכב.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

יש לנו ברחוב 2 מכוניות אמריקאיות ישנות ועתיקות מאוד נראה לי משנות ה-50 והם עומדות שם משאני זוכר את עצמי.

כבר כמה פעמים חשבתי לפרסם אותם כדי שמישהו יעשה עם המסכנות האלה משהו אבל אין מה לעשות ברכב שלא שייך לך זו עברה על החוק.

פורסם

אני הייתי קודם כל גורר את הרכב כדי שמישו אחר שחושב כמוני לא יעשה את זה ...

אחרי שהרכב במקום בטוח יוצא למסע לחיפוש הבעלים , אם הוא מת מחפש צאצאים שכן אלו תמיד ישמחו להיפטר מדברים בשמם של המת

אבל מצד שני זה רק אני :evil: .

פורסם

שמע יש עם זה בעייה

מצד אחד אתה מציל את הרכב

מצד שני זה שייך למישהו

לפני שאתה גורר אתה צריך לעשות עבודה ממש טובה לראות שזה לא שייך לאיש \ שכנים אנשים שעוברים בקרבה \פתקים בחלון וכו .

במידה ויש מספרים העסק קל יותר לאתר בעלים

במידה ולא תראה למי שיכת הקרקע ןכן

יש הנחה כזאת שרכב בלי מספרים הוא רכב של אף אחד ואפשר לשחוט כי כביכול הוא נטוש

לדעתי זה נכון רק אם זה ברחובות, פתוח ונראה ככה

אם הוא במושב\שטח פרטי וכו זה לא תופס את ההגדרה

במידה ואתה גורר איך שלא תסתכל על זה זאת גניבה.

ואתה האמת לא שווה להתעסק עם דברים של שקל וחצי

ככה שתעשה שיקולים עד כמה הרכב הזה שווה , וכמובן אין לך רשיונות שלו והוא הולך להיות רכב לשחיטה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

חשבתי על פיתרון הבא :

לדווח על הרכב לעיריה כדי שיגררו אותו ואז לקנות אותו מהערייה :idea:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
חשבתי על פיתרון הבא :

לדווח על הרכב לעיריה כדי שיגררו אותו ואז לקנות אותו מהערייה :idea:

אם "הברזלנים" לא יקנו אותו לפניך....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לא יעבוד- העיריות בד"כ לא ממש אוהבות להתעסק עם הקונים ה"פרטיים", מה עוד, שבד"כ העיריה, אם כבר לקחה, לא תמכור ישר. בנוסף, יש עיריות, כמו ת"א למשל, שישר גוררות רכבים, שנראים "גרוטאות", למגרשי מיחזור ברזל, ולא מאחסנות אותם אפילו! קיצור- צריך "קומבינה"... אפרופו בנושא- לפני יותר משנה, מצאתי (ליתר דיוק, חבר מצא והראה לי) אוטו- אמבולנס לשעבר ישן בירושלים. האוטו עמד במקום "לא קשור". עשיתי בירורים אצל השכנים- ומי, שהאוטו היה שלו, לא גר שם יותר כבר כמה שנים. גיליתי, של מי אמור להיות האוטו- אבל, הבן אדם (בן כ-85) טען, שמכר את האוטו כבר לפני המון שנים, ומן הסתם, לא יעשה איתי העברת בעלות, כי"לא רוצה לצאת נוכל"! מה לעשות- "טכנית" הוא גם צודק... בקיצור- עכשיו האוטו איכשהו הגיע לת"א, ואני מאאאאאאד בספק, שמי, שמחזיק אותו עכשיו- מחזיק אותו באופן "חוקי"...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רשויות מקומיות המוכרות גרוטאות רכבים פועלות בכמה דרכי פעולה, וכל רשות בוחרת את הטוב עבורה.

רשות אחת מפרסמת מכרז לפינוי כלי רכב נטושים - כאשר מראש נאמר שהתמורה לקבלן תהיה גרוטאת הרכב בלבד.

רשות שניה אוספת את הרכבים אצלה, ואז מפרסמת מכרז למכירה של הכל כמקשה אחת.

רשות שלישית יכולה להגיע להסדר עם מחסן גרוטאות ברזל שאליו יפונה הכל.

איך שלא תהפכו את זה - הסיכוי של אדם פרטי "לדוג" מכונית ספציפית, בזמן ובמועד הנכון, הופכים לבלתי אפשריים. המו"מ שלך זה לא מול העיריה, אלא מול הקבלן המפנה, והוא בטח ירצה הרבה יותר מאשר יקבל ממגרש הברזל.

השאלה היא אם הקבלן בכלל ירצה לזכור את בקשתך, רק בגלל תוספת קטנה של שקלים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...