Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 שנת 88

matan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ובוקר טוב

אם אפשר בבקשה לעזור לי בפרטים לגבי רנו 4 שנת 88 (השנה אינה מתאימה במיוחד

לרכב אספנות, אך הרכב די מזכיר נשכחות)

פרטים כגון החזקה, בטיחות, צריכת דלק, נתונים וכדומה.

הרכב נראה מצוין חיצונית ובעליו מבקש עליו 6000 ש"ח (מבחינה מכנית לא בדקתי,

ראיתי אותה בחטף בתחנת דלק)...האם המחיר ריאלי לדגם זה ולשנה זאת?

תודה ויום נעים

מתן

פורסם

כלכלית, האוטו לא שווה גם חצי מהסכום.

מבחינת ערך אספני גם כן לא משהו...

אבל אם אתה אוהב את הרכב וזה מה שאתה מחפש אז אולי שווה לך לשלם ובלבד שתדע שהסכויים שלך לקבל את הסכום הזה כשתמכור את הרכב, שואפים ל-0.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב הזה הוא ניסיון של רנו לכבוש פךח שוק במכוניות "זולות" אמינות ועבירות.

פלח שוק שהחלוצה בו הייתה סיטרואן דה שבו ואחכ דיאן ועממי סי.

בתקופה מסויימת זה יהי רכב סגני אלופים בצהל- כך שוודאי היו כמה אלפים בשוק הישראלי.

אבל השוק ה"אספני" לא מתלהב מחיקויים ורוצה את המותג האמיתי- סיטרואן

ולכן הביקוש והמחיר לרנו אמורים להיות נמוכים. (אגב עד שהרכב יהיה אספנות זה 14 שנה

כלומר הוצאה מינמלית של35000 ש"ח לטסט וביטוח עד שתוכר כאספנות)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
הרכב הזה הוא ניסיון של רנו לכבוש פךח שוק במכוניות "זולות" אמינות ועבירות.

פלח שוק שהחלוצה בו הייתה סיטרואן דה שבו ואחכ דיאן ועממי סי.

בתקופה מסויימת זה יהי רכב סגני אלופים בצהל- כך שוודאי היו כמה אלפים בשוק הישראלי.

אבל השוק ה"אספני" לא מתלהב מחיקויים ורוצה את המותג האמיתי- סיטרואן

ולכן הביקוש והמחיר לרנו אמורים להיות נמוכים. (אגב עד שהרכב יהיה אספנות זה 14 שנה

כלומר הוצאה מינמלית של35000 ש"ח לטסט וביטוח עד שתוכר כאספנות)

טוב

כנראה שנגזר עלי להיות המסנגר על הרנו 4.

הרנו 4 יצאה לאויר העולם ב1961, היתה אכן מכונית שבאה להתמודד מול הדה - שבו ולתת לרנו לנסות את מנגנון ההנעה הקדמית שהם התחילו לפתח בשביל הרנו 16 שהוצגה ב1964. הרנו 4 אמנם חסר יחודיות בשנים האחרונות שלו, בעיקר בגלל עיצוב שלא נחרט במיוחד בזיכרון, אבל ידית ההילוכים שלו שממוקמת באמצע הדשבורד, ההנעה הקדמית, ידיות הדלתות מבפנים היחודיות, המנוע הפשוט והאמין, זוית גלגול שרק הדה - שבו יכולה להתחרות איתה ודלת חמישית ראשונה במכוניות בסדר גודל שכזה, הופכים את הרנו 4 לרכב יחודי ונחמד. הוא יוצר עד אמצע שנות התשעים, זכה למספר גרסאות מעניינות, בעיקר הפתוחות - ראה תמונה, וישנם מועדונים רבים בעולם המוקדשים דווקא לרכב הפשוט הזה, שלמרות שרנו רצו להפסיק את הייצור שלו כבר ב1968 עם הוצאת היורשת - רנו 6, הרי שהרנו 6 ושאר הממשיכות הופסק ייצורן הרבה לפני שה 4 נעלמה.

6000 שקל זה קצת הרבה, ב 4000 אני הייתי קונה לבטח ונהנה מרכב בסיסי, ספרטני קצת, אבל עם המון אופי ונשמה.

כשהייתי חייל היו לנו כאלה ביחידה והם היו עוברות בכל מקום לא פחות מכל ג'יפ צבאי אחר.

r4.jpg

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

וכמו החיפושית (שלמען האמת אין לי מושג למה כל כך מתלהבים ממנה)

גם הוא יהפוך לבסוף לרכב אספנות....

לא מדובר פה בעוד יפנית שיוצרה בהמוניה ותגנז כלעומת שבאה, אלא באוטו קלאסי, שלפחות פה בארץ יש המון בוגרי צה"ל כאלה ואחרים שהאוטו הזה עוד גורם להם להחסיר פעימה מעוצמת הרגשות שהרכב הזה יכול לעורר בהם.

לדעתי, אולי ב-6 זה מוגזם, אבל אפילו אני לא בטוח בזה, כי כמו שאמרו פה קודם, יש ברכב הזה המון המון אופי, ייחודיות ברמה שלא תמצא גם באלף חיפושיות ופשטות ואמינות מכאנית של סובארו DL (נו טוב... כמעט...)

בכל מקרה , אם זה הלב מדבר פה, אני הייתי הולך עליה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בולט לעין, מהנה לנהיגה, נחמד בפנים ובחוץ. ולזה שהוא ממודל יחסית גבוה(88) - יש אולי יתרון בכך, שהרכב שמר על יחודיות שלו ולא סובל עדיין מבעיות קשות כמו רקבון בשלדה למשל. גם מצויין בתור רכב קטן יומיומי.

מעניין אם יש כאלה עם מזגן :shock: ...

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

פשוט ואמין מאוד.

נקודת התורפה שלו זה הפח. אם הרכב הזה המרכב שלו שמור במיוחד ואתה מתעניין ברכב, הוא שווה. בכל מקרה 6K זה הרבה מאוד כסף...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...